• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ne zaman dedi sizin hesabınızla uyuyor mu 🤔
Benim adete göre 6 aralıktı. 9 aralık dedi. Ama açıklama da yaptı. Makineler 38 hafta üzerinden hesaplıyormuş. Doktor 40 üzerinden hesapladım ben dedi. Ve adet tarihim doktora göre de tutuyor. İlk defa bana hafta bilgisi verdi ben hiç sormamıştım 😊😊

Kızlar kahverengi sarı arası akıntım oldu az önce fark ettim silince geliyor sadece normal mi bugün biraz kendimi yordum ondan mı oldu acaba daha önce sadece sarı olurdu şimdi hafif kahveye dönük

Benim de şuana kadar hiç olmamıştı arada sarı akıntı oluyordu o kadar şimdi kahverengi olunca endişelendim ama çok az geliyor o da
Doktoruna msj atma fırsatın varsa sor istersen. Herkeste aynı sebeple olmuyor yani kötü bişey olduğunu zannetmiyorum. Belki normal akıntıdır. İçin rahatlar en azından

Kızlar kahverengi sarı arası akıntım oldu az önce fark ettim silince geliyor sadece normal mi bugün biraz kendimi yordum ondan mı oldu acaba daha önce sadece sarı olurdu şimdi hafif kahveye dönük
Yorma kendini canım kırmızıya dönerse hemen doktora başvur

Back
X