• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hayır yeni değil var bayadir sanırım. Çünkü bizim sigortada bi ara sorun vardı bana annelik hakkından yararlaniyorsunuz dedi devlet sigortalı gösteriyor dedi. Annelik hakkından yararlanabiliyorum sigortalı görünebiliyorum degilmi diye sor zaten evet diyecek.
Tamam da ben şu an yeşil kartli gozukuyorum. :) Yesil kartliya indirim yok dediler bana en son

Yinede bi sor derim.
Eşim işine geri döndüğü zaman sigortası baslayacak ben su dönemde gitmek istiyorum daha detaylı anlatıyor zaten oglumun doktoru hala orada ki ben doğuma devlete gitmeyi düşünmüyorum.. oglumda çok rahatti şimdi bilmiyorum ama devlet hastanesi techizat ayrica herhangi bir sorunda mudahele olaylari daha kaliteli devlette benim kalbim birax sikintiliydi. Diye o makineyi yanima taşıdılar.. hep bi kontrol.. özelde daha detayli anlatıyor o yüzden istiyorum sadece.. devlette anlaşmalı gibi sus puslar bir dünya islem yapıyorlar giklari çıkmıyor :))

Eşim işine geri döndüğü zaman sigortası baslayacak ben su dönemde gitmek istiyorum daha detaylı anlatıyor zaten oglumun doktoru hala orada ki ben doğuma devlete gitmeyi düşünmüyorum.. oglumda çok rahatti şimdi bilmiyorum ama devlet hastanesi techizat ayrica herhangi bir sorunda mudahele olaylari daha kaliteli devlette benim kalbim birax sikintiliydi. Diye o makineyi yanima taşıdılar.. hep bi kontrol.. özelde daha detayli anlatıyor o yüzden istiyorum sadece.. devlette anlaşmalı gibi sus puslar bir dünya islem yapıyorlar giklari çıkmıyor :))
Devlete gitmeyi düşünüyorum diyecektim :)

İyi akşamlar kızlar :KK54: uzun zamandır yazmıyordum topiğe uzaktan okuyarak takip ediyorum sizi :) nasılsınız bebişler nasıl :anneadayı: ben ramazanı oruçlu geçirdim yoğunluktan ve uyumaktan yazmaya pek fırsatım olmadı. Son 1 haftadır bulantılarım da kesildi çok şükür daha kolay gidiyor herşey. 2. Kontrolüme de bayramdan sonra gideceğim inşallah, çoğu kişi görmüş büyümüş minikler maşallah :KK200:

Iyi akşamlar kızlar öncelikle yarın randevusu olanlar hayırlı haberlerle dönerler Insallah. Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik 😊Ben en son 28nisanda gitmistim minnacikti bebisim. 3 haziranda randevumuz merak ediyorum fındığımı çook 😍

Size komik bişey anlatayım da benim de havam değişsin. Eşim bugün tutturdu ben kulağımı koyunca karnına ses geliyor diye 😆😆😆😆 o diyorum bağırsak sesi hayır diyor 😆😆😆 iyi tamam sen haklısın dedim en son
😊 valla bende ufak ufak bir seyler hissediyorum sanki sinek ısırığına benziyo bazen bazen değişik bir şey oluyo diyorum heralde bağırsaklarm😊

kizlar geldim. kalbi atiyordu hala kalp atsini duyunca basladim aglamaya. drun dedigni aktariyorum plesanta rahim agzina asagiya yerlesmis kanama buyuzdenmis. progestan ilaca baslaid. cinsel ilski yasakladi. ama hersey belirsiz. onu yukari cekmek icin yapablxek bsey yok. allaha kalmis
Canm geçtiğimiz cumartesi gecesi kanAmam oldu benimde hemen hastaneye gittik çok şükür kalbi atıyordu iğne yaptı kullandığım ilacı günde 3 e çıkardı. Senin gibi bebeğin eşi aşağıya doğru yerleşmiş vajinayı kapatıyormuş o yüzden olmuş. Kendini yorma cinsellik zaten baştan beri yasak diyordu. Dinlen ayaklarını uzat ama arada da hareket et içerde kalan kan iltihap yapmasın dedi. Zamanla rahim büyüdükçe bebeğin eşi de yukarı doğru çıkarmış. İnşallah bizimkilerde zamanla yukarı doğru çıkar. Ama Çıkmasa da doktorum olumsuz konuşmadı kendimizi yormaz en fazla sezaryen oluruz bebeklerimiz sağlıklı olsun hiç önemli değil.

Hanımlar iki gündür reflüm arttı bıçak saplanır gibi acıyor sırtıma kadar vuruyor ağrısı rennie gaviscon da iyi gelmez oldu. Ne yapabilirim yaşayan var mı

Bence akıntı olması normal. Olmamasi anormal. Benim akındım yok hiç endişeleniyorum bazen cidden🤭 gerçi ben bartolin diye bir rahatsızlık geçirdim onla da alakalı olabilie
Canım benim de hiç akıntı yok. Doktora bunu dediğimde ultrasondan baktı ve iç akıntın var dedi. Akıntı yolu oluşmuş dedi içeride.

Back
X