- 6 Mart 2009
- 2.174
- 4.123
- 333
Kuzu bunlar ağır oluo taşımaz bencecift tarafli bant isini gorur☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu bunlar ağır oluo taşımaz bencecift tarafli bant isini gorur☺
Bende de yataksız 1 besik ve 1 anne yani besik var. Baska da bisey yok. Esyalar ortada duruyor. Bence cabuk karar ver şu süreçte teslimi cok uzun sürüyor. Benim besik ellerinde olmasaydi bana aralik sonuna teslim edeceklerdi Allahtan ellerinde varmış. Yatak desen kasim sonunda gelcek
Aman gelenlere söyle de cocopops sanıp yemesinlerben misafir kabul etmek istemiyorum ama bana kalmiyor malesef kabul edip etmemek bari sundan az sayida kendim yapiyim diyorum bi hayvansever olarak Hosgeldin xxx seklinde
Eki Görüntüle 2699292
Canım telaslanma bol su iç onun dışında karpuz ve havuç suyunun suyu arttırdığını biliyorum deneyebilirsin bı çok kişi öyle yapiyo ve bebeğe de faydalıKızlar bugün doktor kontrolüm vardı 27.haftadayım herşey yolundaydı ama doktor bugün göbek çevresi 3-4 gün geriden geliyor bide suyun azalmış coraspine başlayalım dedi korkulacak bişey yok önlem amaçlı dedi ama çok korkuyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı?
bikac yerinden yapistirsan tasimaz mi?Kuzu bunlar ağır oluo taşımaz bence
Benimde besik avize halisi yok bebek arabasi falanda yok halaAynen benimdeBen hala beşik almadım. Varmı başka büyük eşyaları almayan ☺
Bilmiorum ki denemek lazımbikac yerinden yapistirsan tasimaz mi?
bi zahmet ustunu okusunlar aptal degiller yaAman gelenlere söyle de cocopopa sanıp yemesinlerben de düşündüm de herkes anlamayabilir ne olduğunu
![]()
puset avize ve hali kaldi benimdeBenimde besik avize halisi yok bebek arabasi falanda yok halaikeadan alicaktim ama iki aydir stok yenilensin diye bekledim hala yenilenmedi mecbur baska bakacagim artik
Canım cam çivisi ile üst kapı pervazını delsin eşin gözükmüo bile kapı kapanıp açılmasında da sorun olmuoKuzu bunlar ağır oluo taşımaz bence
Ahahaahahahbi zahmet ustunu okusunlar aptal degiller yaonu yiyecek kadar aptalsa da birak yesinler
![]()
Sağol canımCanım cam çivisi ile üst kapı pervazını delsin eşin gözükmüo bile kapı kapanıp açılmasında da sorun olmuo![]()
o kesime ne dagitirsan dagit anlmazlar zaten sen anlayanlari dusunAhahaahahahkız ben nikahımda bir öğretmen olarak kitap ayracı dağıtcaktım da anlamazlar diye magnet dağıttım onu da anladılar mı şüpheliyim hala ahaha
![]()
Ne marka düşünüyorsun? Anne yani mi normal besik miAynen oyle bizde ilk araba aldik 8-9 hafta dediler sonra o araba artik uretilmiyormus simdi yeni aldik oda Allahtan varmis aldik hemen. Besigin markasina karar verdim ama modeline vermedim sitesinden alicam Allahtan 1 haftada geliyor. Gerisi hep ufak seyler kaldi
Ahaha ben en iyisi çikolata dağıtayım riske girmeye gerek yok zaten kim gelcek ki ya, bana gelen olmaz. akrabalar genelde Bursa'da falan. Zaten korona da olduk ya eve girmeye çekinirler şahsen ben de korona geçiren birinin evine gitmeye çekinirdim sanırımo kesime ne dagitirsan dagit anlmazlar zaten sen anlayanlari dusun![]()
Ay avize bende de yok ınstagramda bohemstil diye bir sayfa var ordan hasir tavşan modelinden alcam cok tatlıBenimde besik avize halisi yok bebek arabasi falanda yok halaikeadan alicaktim ama iki aydir stok yenilensin diye bekledim hala yenilenmedi mecbur baska bakacagim artik
bende 25-30 tane yapcam umarim 1 kisi bile gelmez hepsi elimde kalirAhaha ben en iyisi çikolata dağıtayım riske girmeye gerek yok zaten kim gelcek ki ya, bana gelen olmaz. akrabalar genelde Bursa'da falan. Zaten korona da olduk ya eve girmeye çekinirler şahsen ben de korona geçiren birinin evine gitmeye çekinirdim sanırım![]()
Onu ben de beğendim ama makrome mi alsam bilemedim. Kirlenince napcaz makromeyiAy avize bende de yok ınstagramda bohemstil diye bir sayfa var ordan hasir tavşan modelinden alcam cok tatlı
Bende gormustum onu canim cok guzel haftasonu avizecileri gezecegim bulamazsam bende ya makromelerden yada hasir modellerden bakicamAy avize bende de yok ınstagramda bohemstil diye bir sayfa var ordan hasir tavşan modelinden alcam cok tatlı