• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Acaba tansiyon bakıyor musunuz o nasıl çok şişiyorsa eğer. Doktor benim tansiyon bakmadan evvel çoraplarımı indirip iz var mı diye bakıyor sonra tansiyon bakıyor.
doğrusu sadece doktor kontrolüm ve sağlık ocağında bakıldı tansiyona hep normal dendi extra bakmadım hiç

Ay çok sevindim iyi sonuçlanmasına çok şükürrr ♥️ Su samuru var ya internette göbeğini ovan denk gelmişsinizdir bende ona benzetiyorum kendimi :D gece dönüyorum çok acı çekersem kalkıp az oturup göbeğimi ovuyorum :D Ay varis çorabını bende sorayım doktora yaa belki benim ağrıma da iyi gelir belki
instagramda eşimle birbirimize attığımız videoları biri görse … 😂😂😂 şu varis çorabı gerçekten işe yarıyor mu ya alayım bende canım sıkılıyo bu ayak şişmesi işine daha 3 ay var ne oluruz sonrasıda kim kardashianın çok olay bi fotosu vardı hamileyken ayağı davul gibi topuklu giymiş kadına zamanında iyi güldüm rabbim bak naptı beni

tetanoz aşısı için korktum şuan 26+6 haftalık hamileyim. içime dert oldu sezeryan felan olursam diye korkuyorum ilk dozu olsam sorun olurmu bu haftalarda felan olan var mı ? veya hiç aşı olmayıp sezeryan olan
25 te oldum yanlış hatırlamıyorsam. Tek doz oldum 2. Ye gerek duymadım, hiç de korktuğum gibi olmadı çok şükür çok az bi sızısı oldu bebeğimin hareketlerinde de bi gariplik olmadı

Selam anneler ben erken doğum riskiyle hala hastanede yatıyorum bi gelişme yok rahim kısalıgı sabit sizden lütfen dua istiyorum gidişatımın düzelmesi ve sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum 😔❤️
Rabbim tez vakitte şifa versin, bebis sağlıkla büyüsün vaktinde sağlıkla gelsin inşallah 🤲

26 haftalık hamilelik kaç ay oluyor kızlar? 1 ayı 4 hafta olarak mı alıyoruz?
Ben sat üzerinden düşünüyorum. Mesela benim 14 mayıs. Bugün ayın 13 ü. 6 ay tam bitmiş oluyor yarın. Hafta olarak 26+1 im şu an. Anneme göre 6,5 aylığım o hafta sayıyor 😅 doğrusu ne bilmiyorum 😅

bugün şeker yükleme testi yaptım şükür temiz çıktı ama o 2 saat maaf oldum 🥲 bu dönme olayı bende de var soldan sağa dönemiyorum ilerde nolcam diyede stres oluyorum sola yatmaktan vücudun simetrisi kaydı karnımda artık çok ağır yastık koyuyorum olmuyor hamile yastığı almıştım darlanıp fırlatıyorum gece sürekli eşimi uyandırıyorum uyuyamadığım için 😂 bu varis çorabı kullananlara bi sormak istiyorum benim akşam ayaklarımda inanılmaz şişlik oluyo bu benim ayağım değil falan diyorum tuzu azalttım su içmeye devam bilek kenarlarımda kırmızı kırmızı kılcal damarlar çıktı doktorum varis çorabı önerdi siz nerden aldınız kaç saat kullanıyorsunuz ?

Denedi denedi yok sıvısı yok suda eriyeni aynılarını vitaminlerdede tek tek denedi. Sonra değerlerime baktı cok sınırda demek ikinizede yetiyor reddediyor bünye dedi. Regenesis multiye başladım o bi tık işte tek onu kusmazsam alabiliyorum zaten. Ama şimdi başka bir durum var hatta yaşayan var mı bilmiyorum. Sol ayak tarağımın üstü 2 haftadır deli gibi acıyor. Ovduruyorum arada eşime ovarken tıkır tıkır ediyor canımda acıyor zaten. Resmen orda bide damarlar daha belirgin hale geldi. Valla gene bişey cıkacak dıye doktora da gitmiyorum :( geceleri artıyor özellikle zonkluyor resmen. İnşAllah ödemdendir diyorum
Regenesis Max 30 Kapsül | Markafarma
Ben hamileler için külotlu varis çorabı kullanıyorum. Bacağımın iç arka kısmında, iç çamaşırına çok yakın bi yerde avuç içi kadar mosmor oldu varismiş. Sonra genital bolgede de varis oldu o yüzden kalp damar Dr una gittim o önerdi. Kadın doğum Dr una sordum onay verdiği için giymeye başladım. Genital varis de olduğu için külotlu olarak tavsiye etti kalp damar Dr u. Belki size farkli onerebilir gitseniz. Ben haftaici gündüz mesaili çalışıyorum. O yüzden akşamdan yanıma koyup sabah yataktan inmeden giyiyorum. Mesai bitimi eve gelince çıkartıyorum. Süre konusunda sormadım açıkçası hiç aklıma gelmedi. Ben artık eve gelince akşam pek ayakta durmuyorum diye çıkartıyorum kafama göre kullanıyorum bu şekilde 🙈 haftasonu evdeyim genelde ayakta uzun süre durmuyorum o yüzden giymiyorum. Dr unuza danışın bence çekinmeyin çünkü daha 3 ay var ve göbekler büyüdükçe daha çok baskı yapacak şikayetlerimiz artacak. Bu külotlu çorap halini max 32 haftaya kadar giyebilirsin dedi dr çünkü gobek sığmaz dedi. O haftadan sonrasi icin tekrar uğrayıp sorarım artık ne yapabilirim uygun mu giymek diye. Bacak ağrılarıma iyi geldi. Giymeden işe gittiğimde çok ağrı oluyor bacaklarımda varisler oldugu için. Ama giymesi çıkarması eziyetli biraz😅

Ben sat üzerinden düşünüyorum. Mesela benim 14 mayıs. Bugün ayın 13 ü. 6 ay tam bitmiş oluyor yarın. Hafta olarak 26+1 im şu an. Anneme göre 6,5 aylığım o hafta sayıyor 😅 doğrusu ne bilmiyorum 😅

Ben hamileler için külotlu varis çorabı kullanıyorum. Bacağımın iç arka kısmında, iç çamaşırına çok yakın bi yerde avuç içi kadar mosmor oldu varismiş. Sonra genital bolgede de varis oldu o yüzden kalp damar Dr una gittim o önerdi. Kadın doğum Dr una sordum onay verdiği için giymeye başladım. Genital varis de olduğu için külotlu olarak tavsiye etti kalp damar Dr u. Belki size farkli onerebilir gitseniz. Ben haftaici gündüz mesaili çalışıyorum. O yüzden akşamdan yanıma koyup sabah yataktan inmeden giyiyorum. Mesai bitimi eve gelince çıkartıyorum. Süre konusunda sormadım açıkçası hiç aklıma gelmedi. Ben artık eve gelince akşam pek ayakta durmuyorum diye çıkartıyorum kafama göre kullanıyorum bu şekilde 🙈 haftasonu evdeyim genelde ayakta uzun süre durmuyorum o yüzden giymiyorum. Dr unuza danışın bence çekinmeyin çünkü daha 3 ay var ve göbekler büyüdükçe daha çok baskı yapacak şikayetlerimiz artacak. Bu külotlu çorap halini max 32 haftaya kadar giyebilirsin dedi dr çünkü gobek sığmaz dedi. O haftadan sonrasi icin tekrar uğrayıp sorarım artık ne yapabilirim uygun mu giymek diye. Bacak ağrılarıma iyi geldi. Giymeden işe gittiğimde çok ağrı oluyor bacaklarımda varisler oldugu için. Ama giymesi çıkarması eziyetli biraz😅
Dur biz bunu bi soralım doktora 😀 32 ye bişi kalmamış zaten olur derse bir iki keyfini çıkarırız 😅 bu arada bende 26+1 im😅

Etkisi oluyor mu ki onun ya şaşırdım 🤔 kahvaltı sonrası içmeye calisiyorum ben multivitamini ama unutunca akşam içtiğim de oluyor. Ama akşam demir damla kullandığım için meyve suyu sıkıp içine koyuyorum. Onu gündüz içme şansım yok çalışıyorum 😅
Bende etkisi oluyor ozellikle icmedigim gunlerde dışarda wc aramiyorum hahaha

Multivitamini içince bana da bulantı geliyor yaaa deliriyorum. Zaten kan ilacı magnezyum d vıtamını falan hıccccc bırını ıcemıyorum bı tane multıvar onu alıyorum oda delıı gıbı uykum gelınce hemen içiyorum uyudum uyudum uyuyamazsam cıkarıyorum😀 ama dediğin doğru çıkarmazsam o gece daha cok kalkıyorum 😀
Eskiden demir haric hic icmiyorlarmis insanlar, simdi ilac şirketlerinin en iyi kolesiyim 😀 omega 3, D vitamini, magnezyum bazen de kalsiyumlu magnezyum, demir ilaci, multivitamin aliyorum😀 Bu arada bn vinalac kullaniyorum multivitamin olarak icinde zencefil vsr bulantıyi aliyor istersen doktoruna danis onu 😊 elimden geldigince gidadan tukrtmeye calisiyorum ama eksrta aliylrum yine de yemek seciyorum cok

Ben 6.5 aya çok okeyim☺️ Hemen bitsin istiyorum sağlıkla ya 😆 Doğduktan sonra 1,2 ayda da bebek palazlanır sevmelik olur 😅

Selam anneler ben erken doğum riskiyle hala hastanede yatıyorum bi gelişme yok rahim kısalıgı sabit sizden lütfen dua istiyorum gidişatımın düzelmesi ve sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum 😔❤️
Merhaba geçmiş olsun, ama onu cerrahi işlemle düzeltmiyorlar mı? Burda biri vardı, cerrahi işlem yapılmıştı.

Back
X