- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 36
Banyo küvet seti e bebekte indirimde sade bi pembe bi mavi war 60 TLBenim daha bunlar eksik her seyi tamamlayanlari gorunce benide stres yapiyor ama gec basladim ondan normal sanirim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banyo küvet seti e bebekte indirimde sade bi pembe bi mavi war 60 TLBenim daha bunlar eksik her seyi tamamlayanlari gorunce benide stres yapiyor ama gec basladim ondan normal sanirim![]()
Hmm bir fikrim yokk. Benim aldiğimda 6ay anca yatarAnne yani alicam. Babybay diye bir marka sanirim Türkiyede yok. Karar verememe sebebim buyuklugu kac ay yatarlarki biri 9 aya kadar biri 14 biri 20 aya kadar
180 tl canimHer kirlendiğinde söktürcez yani tavandan of çok kulllanışsız hiç benlik değilbaşka bi yöntemi yok mudur
@kumsal1o Tavşanlı olanın fiyatını sordun mu canım trendyolda vardı da kalkmış satıştan.
Bu model de güzel. Ama sanırım kullanışsızlar ben de tavşanlıya döneyim yine en iyisi180 tl canim
Tesekkurler canim bakayimBanyo küvet seti e bebekte indirimde sade bi pembe bi mavi war 60 TL ☺ Listede eksikler de yazıyordu bi bakın isterseniz
Bende cybex stokke mamas papas arasinda 1 aydir karar veremedim cybexin teslimide uzun suruyormus artik secmem lazim. E bebekten mi aldin stokke yiStokke V6 aldım ana kucağı da besafe izi go stokke ile ortak üretimleri kanguru almadım henüz arabayla gittiğim için her yere inince bebek arabasında dursun çocuk diye düşünüyorum![]()
Benimde telefonda bu kayitliBu model de güzel. Ama sanırım kullanışsızlar ben de tavşanlıya döneyim yine en iyisi![]()
Ben taramakla ugrasamamBu model de güzel. Ama sanırım kullanışsızlar ben de tavşanlıya döneyim yine en iyisi![]()
Canım 7 aylikken başlıyorsun, göğüsleri uyarmadan hemen suruyorsun. İlkinde öyle yapmıştım, bunda daha almadım.Kaçıncı haftada başlıyordu tatlım
Canım oda kapısına asacaksan kapı arkası askısı al, kapının üstünden geçirip ona asarsin, biz ilkinde öyle yaptık. Sıkıntısız, hasarsızbikac yerinden yapistirsan tasimaz mi?
Evet canım ebebekten almıştım aldığımda 5.999 du şimdi 8.999 tl olmuş sanarsın şahin aldık.Bende cybex stokke mamas papas arasinda 1 aydir karar veremedim cybexin teslimide uzun suruyormus artik secmem lazim. E bebekten mi aldin stokke yi
Hmm bir fikrim yokk. Benim aldiğimda 6ay anca yatar
Deli gibi zam yaptılar herşeyeEvet canım ebebekten almıştım aldığımda 5.999 du şimdi 8.999 tl olmuş sanarsın şahin aldık.
![]()
Sonra odasına gececek kuzum. Odasina buyuk besik aldim 70×140 4 5 yasina kadar kullanir diyorlarsonra odasinami gecicek yoksa baska besikte sizin odadami cok kararsizim.
Evet canım ebebekten almıştım aldığımda 5.999 du şimdi 8.999 tl olmuş sanarsın şahin aldık.
![]()
Ben 2 hafta once H&M den bebege kirli sepeti aldım. 80 di. Bugün baktim 100 olmusDeli gibi zam yaptılar herşeye![]()
Sonra odasına gececek kuzum. Odasina buyuk besik aldim 70×140 4 5 yasina kadar kullanir diyorlar
benim arkadaşım çok memnundu mor renkti onunki kız bebeği için yoksa onunkini kullanırdım. onun memnun oldugunu gorunce daha hamıle kalmadan goze almıstım o fıyatları ama gerçekten su an alınacka gibi değil 13 binleri buluyor seti tamamlamak istesen 90 model şahin alırsın sanırım o fiyatabeya iyi fiyata almissin o zaman cünkü merakima bakayim dedimde. Bu tarz markalar Stokke, Cybex gibi asiri pahali Türkiyede malesef.
Benim de oyle ilk. Her seyini yeni aliyoruzben bir yasinda gecirmeyi düsünüyorum zaten bir yasina girince calismaya basliycam. 14 aya kadar olan bana daha uygun gibi. Benim bebis ailede ilk oldugu icin kötü oldu herseyini yeni almak zorunda kaldik :)