• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
E sende almamışsın canım hatta sen benden daha az almışsın 😂
Nasıl başardınız o kadar az kilo almayı 😳 ben 56 la hamile kaldım 68 im şu an. Ama görsen sadece karnım var hiçbi değişiklik yok vücudumda. Bide çok yiyen biri de değilim bu kilolar nerde anlamadım 🤷

Kizlar selam korkuyla direk yazdim buraya. Endiselendirdiysem hakkinizi helal edin.
Yatış yapıldı suan hastanedeyim. Kanamayı takip edecek doktor.
Çok şükür kalp atışı var bebeğin. Plasentası yerinde normal çıktı.
Bugün hiçbir is yapmadım. Sabahtan online dersim vardı 2'ye kadarSonra velilerimle telefon görüşmesi yaptım sonra da yemek hazırladım oğlumla yedik. Yemekten kalkinca birden kanamayi hissettim. wc ye koştum ki normal kan geliyo. Akıntı da değil. Eşimi aradim hemen geldik acile. Muayene yapıldı. Açılma yok plasenta yerinde. Nst bağladı onda da bisey çıkmadı. Simdi servise yatırdılar serum bağlandı. Tekrar nst bağlandı. Takip edecekler kalp atışı bebegin hareketlerini ve kanamayı. Haftasonu burdayım. Belki p.tesi de yatabilirmişim. Doktor anormal görürse sezeryana alabilirmiş. Dua edin bize daha çok küçük.
Canım kendini strese sokma sakin herşey yoluna girecek sen güçlü ol ki bebeğin de güçlenerek zamanını beklesin rabbim şifa versin inşallah

Günaydın kızlar nasılsınız? Dün kontrolden geldik. Bebişim maşallah büyümüş 2100gram olmuş. Tombik parmaklarıyla önce annesine 👍 böyle yaptı sonra el salladı. Daha sonra iki eliyle yüzünü kapattı, kapatın bu ışığı uyuyamıyorum der gibi 😂
İnşallah sağ salim kavuşalım yavrucuklarımıza 🤗
Doğum çantasını hazırlayan kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Neler koydunuz? Bende artık hazırlıyım diyorum. 💜
Masallah bebisine😍🧿

Nasıl başardınız o kadar az kilo almayı 😳 ben 56 la hamile kaldım 68 im şu an. Ama görsen sadece karnım var hiçbi değişiklik yok vücudumda. Bide çok yiyen biri de değilim bu kilolar nerde anlamadım 🤷
Kuzum vücut yag depoluyor emzirme doneminde kullanmak için. Yağdır o yağ. Dogurunca emzirdikce gider 😍

Ama ben kiloluyum yağlıyım 😁😁 zayiflar daha cok alir ya. Iyiyiz iyi bebisler de iyi cok şükür sıkıntı yok 😍🙈
İlk gebeliğimde bende almıştım ama bunda hiç bi değişiklik yok yüzüm bile aynı dolgun olmadı hiç. Aynen onlar iyi olsun gerisi boş bi doğursaydık artık çok meraklı ve heyecanlıyım 🤗

Bişey olmaz bende ilk gebeliğimde almıştım baya sonra bebek doğunca eski halime döndüm 🤗

İlk gebeliğimde bende almıştım ama bunda hiç bi değişiklik yok yüzüm bile aynı dolgun olmadı hiç. Aynen onlar iyi olsun gerisi boş bi doğursaydık artık çok meraklı ve heyecanlıyım 🤗
Aynen yaaa. Simdi bu ultrason fotolarının aynısı olcak demi bebisler. Benzeyecekler demi

Kızlar bi degerlendirin isterseniz

Eklentiler

• Screenshot_20201010-105520_Instagram.webp
    Screenshot_20201010-105520_Instagram.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 35
Kızlar pijama takımı olarak nasıl bişey almayı düşünüyorsunuz var mı beğendiğiniz bi model? Ben önü düğmeli modellere bakıyorum emzirmek rahat olsun diye. Siz nasıl bişeyler düşünüyosunuz acaba? 🤷🏻‍♀️
Ben 2 çeşit aldım yeni 2 adet normal altlı üstlü pijama takimi birde gecelik 3 tane de kızımdan kalma geceliklerim var hepsi de emzirme acısından çok kolay ve rahat ettiren cinslerden

Back
X