- 6 Mart 2009
- 2.174
- 4.123
- 333
Oluyor canım maalesef. Benim burnum musluk gibi aktı.covidde burun akintisi olmuyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyor canım maalesef. Benim burnum musluk gibi aktı.covidde burun akintisi olmuyor
Aa evet komşuymuşuzEvet canım Egepol’de ki tek sıkıntı doğuma doktorunun denk gelmeme ihtimali. Sezaryen olursa sorun yok ama normal olursa kendi doktoruna gelme ihtimalin şans gerçekten. Ben sordum doktoruma normal doğum istiyorum nasıl olacak diye o da geceden gelirsen ve icapçı doktor olursa hemen doğumun başlamaz zaten mesai saati gelince ben devralırım seni dedi tabi hastanede olursa. İzin gününe denk gelirse yine kim varsa o gelicek. O biraz tedirgin ediyor beni. Bu arada doğum çekiminin içinde olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim hatırlattığın için
Benim eşim tenis antrenörü Şükran hanımın eşine ders veriyor o denk gelirse de iyi olur hem normal doğumu da destekliyormuş Egepol’ü biliyorsun genelde sezaryenı tercih ediyorlar çünkü.
Ege Yaşam’da kendi doktorunun gelmesi çok güzel sonuçta arada bi bağ oluşuyor, sen doktoru doktor seni tanıyor keşke Egepol’de öyle olsa. Son aylara girdik sağlıkla gelsin inşallah miniklerPeki Ege Yaşam’da sezaryen olursa fiyat değişiyor mu canım?
benim alinacaklar bitti artik bi kendime gecelik depend falan alcamAynen öyle canım inşallah sağlıkla vakitli gelirler, ben daha hiç bi açıdan hazır değilim eksikleri çok 1 aya anca tamamlarım herhalde parça parça her ay bi kısmını alıyoruz anca ☺
evet bilmiyordum yeni belirtiymis bu daOluyor canım maalesef. Benim burnum musluk gibi aktı.![]()
Canım test bile yanıltıcı oluyo kuluska dönemi filan oluyo hemen cikmiyo belirtide sonrasında veriyo çevremde gecirenlerde öyle oldu annemin karşı komşusu kocası ilk geçirdi esinde 6. Günde pozitif çıktı sürekli test yapıldı ilk hep negatifti kızında hiç bişey çıkmadı adam atlatamadi vefat ettibende belirti yok. ama korktm ya pozitif ckanda da bugune kadr yoktu bugun burnu akti hafiften
ne dicem. gecen hafta ctesi aksam yemegine gttgmz birisi pozitf cikti daha yeni geldi test sonucu huylandm napaim test yaptirsammi ya
Güle güle sağlıkla kullanmak nasip olur inşallah canımbenim alinacaklar bitti artik bi kendime gecelik depend falan alcam![]()
Bende hepsini götürmem hastaneye sanırım 2 sini eve bırakıp evde ki fotoğraf çekiminde kullanırım diye düşündüm virüsten dolayı hastanedeki şeyi eve getirmem heraldeÇok güzeller. Güle güle kullanmaya nasip olsunO yuvarlak mavi yazıdan ben de aldım ama evi süsleyecekler kızımla görümcem hastaneden çıkacağım gün :) İn şa Allah
benimkinin ayakları aşağıda olduğu için ben de genelde kasıklarımda ağrı hissediyorum..tekmeleri de aşağıda oluyor zaten. Doktor pozisyonundan dolayı böyle olması normal dedi..yalniz bugün midemde de çok baskı var zor yemek yedim resmen..sanki yediklerim mideme inmeden yemek borusunda birikiyor gibi bir hisBugun kasiklarima dogru agri giriyor ara ara sanki bebegin kafasi geliyormus gibi oraya sizinde oluyor mu oyle?
Bi takım aldım gerekirse kizom dan kalanı kullancamKizlar kac nevresim aldınız
ya bide 1 hafta doldu bugun varsa ckmazmiydi of smdi kafayi ycemBence bak nasıl kendini his edeceğine, ama eşinle mesafeli durun bir birinize bulaştırmamak için İn şa Allah hiç birinizde çıkmaz. Haklısın, insan çok huylanıyor, hemen kendinde bir şey bulmaya çalışıyor... Test yaptırmak da dert, hasta ortamına girmek lazım.
2 takım alındı canım.Kizlar kac nevresim aldınız
Cam sakura hastanesi hakkında bilgi bulabildinmibenimkinin ayakları aşağıda olduğu için ben de genelde kasıklarımda ağrı hissediyorum..tekmeleri de aşağıda oluyor zaten. Doktor pozisyonundan dolayı böyle olması normal dedi..yalniz bugün midemde de çok baskı var zor yemek yedim resmen..sanki yediklerim mideme inmeden yemek borusunda birikiyor gibi bir his![]()
Henüz bulamadımCam sakura hastanesi hakkında bilgi bulabildinmi
Yorgan ve yastik kullanılmıyor ya gerekli mi ki nevresim takimi2 takım alındı canım.
Bakırköy kadın doğuma yakın oturuyor diye hatırlıyorum seni ben yenibosnada yim şehir hastanesinin bende düşündüm ama Arabamız yok gidip gelmesi nasıl olur bilemedim son ay kontroller de varHenüz bulamadım![]()
Filiasyon ekibi son 1 haftada kinke görüşmüş diye bakıyor. Bir belirtiniz yoksa sorun yokturne dicem. gecen hafta ctesi aksam yemegine gttgmz birisi pozitf cikti daha yeni geldi test sonucu huylandm napaim test yaptirsammi ya
Benim yatak Odam ne kadar yakarsam yakayim serin oluyor ince elyaf bi yorgan var kızdan kalma onu kullancam yastigi dekor amaçlı yada ne biliyim emzirirken veya yatirirken destek amaçlı kullncamYorgan ve yastik kullanılmıyor ya gerekli mi ki nevresim takimi
Kizlar kac nevresim aldınız