Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de doktoruma sordum bu sancı hissedememe durumunu bana alakası yok magnezyuma doğuma kadar devam dedi. Bence doktoruna sor sen yine de canım.benim arada gece uyanınca bacağında 3-5 saniye süren kasılma oluyordu magnezyum eksikliği olabilir diye az kalsın ilaç alacaktım . İyiki bu mesajı okudum geciktirme yaptığını bilmiyordum. Ssvd deneyeceğim için gecikme benim için hiç iyi olmazdı hatta azıcık erken olsa daha iyi olur![]()
Bebeğimin kilosu 2 hafta geriden geliyor doktorum kilo alımı durursa beklemeyiz daha fazla alırız bebeği diye tedbiren yaptırmamı istedi. Bilmiyorum çok gerekli miydi, 2 hafta daha beklese zaten erken doğum sınırını geçmiş oluyor bende muallakta kaldım ama yaptırdım içim rahat etmedi. İlk dozdan sonra bende de bir yan etki olmadı, dün bebeğin hareketleri de iyiydi ama bugün yanaklarım hala kıpkırmızı bebekte pek hareketli değil. Yaptırsam bir dert yaptırmasam bir dert, doğum yaklaştıkça kaygılar bitmiyor
Canim Ben iki doktora gidiyorum. Biri kaçıncı kutun dedi 2. Kutum dedim bitince daha gerek yok çünkü böbreklere zarar verebilir fazla kullanmak dedi. Diğer doktorum zaten başlarken ilk doğumum erken olduğu için hem kasılma önleyici olsun hemde kramplar için başlamıştı.son kontrolde 35. Haftadan sonra keselim doğumu geciktirir dedi.Ben de doktoruma sordum bu sancı hissedememe durumunu bana alakası yok magnezyuma doğuma kadar devam dedi. Bence doktoruna sor sen yine de canım.
Ciğer geliştirici iğnenin bebeğine bir zararı yok, tam aksine gününden erken doğarsa doğum sonrası solunum sıkıntısı yaşamasını engeller.Bebeğimin kilosu 2 hafta geriden geliyor doktorum kilo alımı durursa beklemeyiz daha fazla alırız bebeği diye tedbiren yaptırmamı istedi. Bilmiyorum çok gerekli miydi, 2 hafta daha beklese zaten erken doğum sınırını geçmiş oluyor bende muallakta kaldım ama yaptırdım içim rahat etmedi. İlk dozdan sonra bende de bir yan etki olmadı, dün bebeğin hareketleri de iyiydi ama bugün yanaklarım hala kıpkırmızı bebekte pek hareketli değil. Yaptırsam bir dert yaptırmasam bir dert, doğum yaklaştıkça kaygılar bitmiyor
Arkadaşım ordan kıyafetler alıp göndermiş bana kargoyla hediye olarak çok beğendim ben gönderdiği kıyafetleri kumaşlarını falan ama bilmiyorum ki her ürünü aynı mıEnucuzbebekmarket.com dan alışveriş yapan var mı? Güvenilir mi? Fiyatlar uygun geldi ama bilemedim.
Ben duydum canım:) ama etkisi nedir bilmiyorum :)Kızlar bir şey sorucam aranızda hurmanın doğumu kolaylaştırdığını duyan var mı? ben böyle bir şey okudum doğuma 3-4 hafta kala günde 5-6 tane yiyince doğumun çok rahat ve kolay olmasını sağlıyormuş. Duyan ya da ikinci kez anne olacaklardan ilk doğumlarında deneyen oldu mu?
Ben 20. haftamdan beri kullanıyorum kasılmam sancım da yoktu. Doktorum her gebesine veriomuş sancısı vs olmasa da ve doğuma kadar da içiriomuş. ısrarla sordum devam dedi. Şu an mecburen doktorumu dinlicem.Canim Ben iki doktora gidiyorum. Biri kaçıncı kutun dedi 2. Kutum dedim bitince daha gerek yok çünkü böbreklere zarar verebilir fazla kullanmak dedi. Diğer doktorum zaten başlarken ilk doğumum erken olduğu için hem kasılma önleyici olsun hemde kramplar için başlamıştı.son kontrolde 35. Haftadan sonra keselim doğumu geciktirir dedi.
Bende aynen 35. Haftada kesmeyi düşünüyorum günde 2 iciyordum şuan 1 içiyorum.
Güle güle giydirirsiniz inşallahArkadaşım ordan kıyafetler alıp göndermiş bana kargoyla hediye olarak çok beğendim ben gönderdiği kıyafetleri kumaşlarını falan ama bilmiyorum ki her ürünü aynı mı
bana da b12, çinko, omega falan bulunan multivitamini doğuma kadar kullanalım dedi. hatta doğumdan sonra da kullanabiliriz değerlerine göre dedi.Ben 20. haftamdan beri kullanıyorum kasılmam sancım da yoktu. Doktorum her gebesine veriomuş sancısı vs olmasa da ve doğuma kadar da içiriomuş. ısrarla sordum devam dedi. Şu an mecburen doktorumu dinlicem.Bir tek multivitamini kesicez 33te dedi.
Kocam duymasınben çok duydum.
ilk doğumum ama doktor artık bebeği bekleyeceğiz dediği zaman başlayacağım yemeye.
çünkü erken doğum riskim var iyice tehlikeye atmak istemiyorum.
ilişki de kolaylaştırıyor diyorlar doktorum da bana 36. haftaya kadar ilişkiyi yasakladı.
36 dan sonra ikisini de yaparım.
Bakalım deneyip göreceğim bende :)Ben duydum canım:) ama etkisi nedir bilmiyorum :)
Çok teşekkür ederim inşallah :)Güle güle giydirirsiniz inşallah![]()
hahahah bizde de tam tersi en başından beri adam kaçtı ben kovaladım. en son yine benim zorumla girilen bir ilişkiden sonra açılmam oldu 23. haftada doktor yasakladı.Kocam duymasınBizde hamilelik başından beri ilişki yok 36 görürsek inşallah sabahına doğururum o zaman kesin
![]()
30. Haftada bıraktık bizBende günde iki defa magosit içiyorum magnezyumum en başından beri düşüktü ilk başta tek dozdu artmayınca ikiye çıkardı doktor. Pruluton kullananlar kaçıncı hafta bıraktınız veya bırakacaksınız?
Ben oldum canım 2+2 şeklinde bi sıkıntı yaşamadım hamd olsun.Bugün 2. doz Celeston ciğer geliştirici iğneyi vuruldum ve enjeksiyondan sonra yanaklarım kıpkırmızı oldu ateşlendim biraz. Bu iğneyi yaptıran yaptırdıktan sonra böyle bir etki gören oldu mu aranızda? İnşallah sadece basit bir yan etkidir, prospektüsünde de yazıyor ateş olabileceği ama emin olamadım. Acilde yaptırdım zaten sağım solum korona testi yaptırmaya gelmiş insanlarla doluydu, çok stres oldum![]()
Canım öncelikle çok geçmiş olsun lütfen kendini sakın tut kolay degil, demek kolay ama lütfen meleğini duşun sakın ol canımKizlar 2 dk da bir kasilma olursa dogum belirtisimi. Dogum olsa 5 dk olmazmi acill
Ben de gün alacağım canım pes ettim. Zaten bi daha mı doğum yapacağım. Çocuğa birşey olmasın napalımCanim seni çok iyi anlıyorum ben de ayni durumdayim.burda doktorum ssvd 2 hafta önce yaptırdım ama evde sancisini çekmiş açıklıkla gelmisti öyle kabul ettim dedi.ve bir sürü imza aldım dedi anne bebek ölürse sorumlu biz değiliz diye.hic gerek yok bence ol sezeryan riske girme dedi.desteklemesini isterdim ama burda başka kabul eden doktor yok.ve imza muhabbetini yapınca da benim içim kötü oldu tabi.boylece sezeryan için gün aldık bile.hayirlisi artık.
Ne durumdasın merak ettim canım umarım sen de bebeğin de iyisinizdir iyi haberlerini bekliyorumKizlar 2 dk da bir kasilma olursa dogum belirtisimi. Dogum olsa 5 dk olmazmi acill