2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Anladım kuzum belki de kız arkadaşıyla olan problemden dolayı böyle davranıyordur. Ama sıkma canını ya bence değişir doğunca kızını görünce değişir diye düşünüyorum. Sonuçta yeğeni illa ki gönlü akar yani merak etme. Ama kız arkadaşı da sana karşı dolduruşa falan getiriyorsa pes ne olursa olsun sizin aranıza girmemeli.
Düşmanın başına gelmesin onun gibisi ,Allah korusun.

Evet ilk cocugum olacak inşallah.
Gebelik kolestazi sadece hamilelikte oluyormus ve doğum yapınca geçiyor. Bazı hamilelerde
yükselen hormonlar ve bebeğin organlari sıkıştırması sebebiyle karaciğer enzimleri artiyir veya safra asit salgiliyor. Bu da geçmeyen kaşıntıya sebep oluyor. Kolestazı olan hamileler genelde 36- 37.haftada doğum yapiyormus daha fazla beklenirse Allah korusun bebeğe geçip ani kalp durmasina sebep olabiliyormus
Hayırlısıyla kucağına al inşallah, doğum yakın o zaman

Evet ilk cocugum olacak inşallah.
Gebelik kolestazi sadece hamilelikte oluyormus ve doğum yapınca geçiyor. Bazı hamilelerde
yükselen hormonlar ve bebeğin organlari sıkıştırması sebebiyle karaciğer enzimleri artiyir veya safra asit salgiliyor. Bu da geçmeyen kaşıntıya sebep oluyor. Kolestazı olan hamileler genelde 36- 37.haftada doğum yapiyormus daha fazla beklenirse Allah korusun bebeğe geçip ani kalp durmasina sebep olabiliyormus
Çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağına.

Ne kuruttuğuna bağlı canım, hepsinin ayarı başka pamuklu, sentetik, narin, spor vs vs. En az bir buçuk saat falan sürüyor. Bebişin kıyafetlerini narinde kuruttum 3 saate yakındı mesela.
Benim kitaplık odam var şimdi orayı kullanıyorum kışın sorun oluyor dışarda kuruyunca içime sinmiyor kötü kokuyor gibi

Düşmanın başına gelmesin onun gibisi ,Allah korusun.
Amin kuzum inşallah. Böyle dedirttiğine göre sana tahmin edebiliyorum az çok karakterini. İnşallah kardeşin de daha fazla onun sözleriyle sana surat asmaz anlar inşallah neyin ne olduğunu.

Cem Çelik'ten memnun kalmadım memnun kalanlar elbet vardır. Benim beklentilerimi karşılamadı ilk denemem negatif ikinci pozitif oldu ama yine de memnun değilim.
İlgisiz sosyal medya da show yapan saatlerce sıra bekleten, moduna göre hareket eden danışanının duygu durumuna önem vermeyen transfer sonrası basıp giden hemşirenin yanlış doz yazdığı ilacı üstüne basa basa sorgulamasan kullanmaya devam edeceğim bir hizmet aldım.
2. Denemesi olan arkadaşımı ilk deneme diye paylaşmışlığını falan da gördüm.
Bence tüp bebekte önemli olan laboratuvar bu anlamda gayet iyi olduğunu düşünüyorum merkezin başka doktorla gayet güzel süreç yönetilebilir.
benim için zaman mühim bir kavram 12 de randevu alıp 4 de kontrole girebilmek benim için sinir bozucuydu..
Bir kere orada başladım devamını getirmek zorunda kaldım hepsi bu 🤷🏻‍♀️
bende bahçaci hakkında öyle şeyler duydum abartımı gerçekmi bilemedim demekki gerçekmiş tşk ederim bilgilerinize

Nisan geldiğini nasıl anladın ki
bi gece pembemsi mukuslu bişe geldi ertesi günüde kırımızımsı mukuslu geldi doktora bahsettim dün o söyledi canım ama rahim ağzı kapalıymış sancılar artarsa gel dedi haftaya tekrar çağırdı hayır bide eşimle inatlasmıs haldeyim gidiş dönüş toplamda 6 dolmuş değiştiriyorum kesim o minibüslerde çıkarrım bu kızı ben😂😂

bi gece pembemsi mukuslu bişe geldi ertesi günüde kırımızımsı mukuslu geldi doktora bahsettim dün o söyledi canım ama rahim ağzı kapalıymış sancılar artarsa gel dedi haftaya tekrar çağırdı hayır bide eşimle inatlasmıs haldeyim gidiş dönüş toplamda 6 dolmuş değiştiriyorum kesim o minibüslerde çıkarrım bu kızı ben😂😂
6 tane dolmuş mu 😱

Back
X