2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun tüm gece sancı çektim sabah 8.30da ameliyata alındım belden uyuşturlcaktı 3 4 kere denemelerine rağmen iğne girmedi çünki sancılarım çok fazlaydı çok kastım kendimi genel anestezi yapıldı allaha binlerce kez şükürler olsun küveze girmedi yanımda uyuyo meleğim çok küçük ama ya kilosunu boyunu bilmiyorum sonra bakarım kağıda 🥰🥰ağrılarım jenüz koklayamadım ama emzirdim prensesimi babası son dakkada tulum bulmuş küççücük kaldı içinde😂😂
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim:) ne güzel kavustun çabucak kızına kurtuldun bi anda sezeryandan da oldu bitti:) kıyafet falan da hiç bir önemi yok saglikli ya o yeter.bu arada1 haftada doldurur içini :)

Kızlar corona var biliyorum ama yine de bebek şekeri/çikolatası, hediyelik gibi bir şey yaptırdınız mı? Yaptirdiysaniz neler yaptırdınız?
Çikolata yerine şu tarz parmak şekerlerden yapmayı düşünüyorum ama sizin de fikrinizi alayim dedim.
Bir de 50ml.lik kolonya şişelerinden alıp içlerine dezenfektan koymayi düşünüyorum. Üzerlerine eşime yaptirabilirsem etiket tasarlatmak istiyorum.
Varsa farklı öneriler açığım 😊
bende tek fincanlik kahvelerden aldim ustune cikolata yapistircam bide o 50 ml siselere kolonya veya oda kokusu koycam

Sen nereden sipariş verdin canım? Çikolata da olabilir kararsız kaldim. Metal kutularda 50li 100lü istedigin tasarimda çikolata yapan yerlerde var. Bakalim fikrim değişir mi bilmiyorum.

Ben de tam karar verdim denilemez canim. Hani cikolatadansa buni saklamasi daha iyi olur gibi geldi. Bizim iki tarafta farkli şehirlerde. Gelse gelse 1. Dereceden yakinlarimiz gelir. Göndermek istediklerime onlarla gönderirim erimez, kirilmaz yollarda falan diye düşündüm ama gerek var mi bilmiyorum tabi.
Canım instagramda çok yaptıran var dediğin gibi haklısın uzaktalarsa olabilir ki erime bozulma yapmaz zaten kış olacak ben kokulu taş sipariş ettim ayrıca çikolata yada bu tarz bişey isteyeceğim çok değil zaten 50 adetli gelen giden olmaz zaten 25 er kendi tarafına eşimin tarafina yakınlar gelirse diye bolusturcem

Benim bi arkadaşımda aynı durumu yaşadı canım, son ay bebeğin eşi yaslandigi için bebeği biraz zayıf doğdu ama maşallah sağlıklı ve hiç bir sorunu yok. Ben de şekerden dolayı normal beslenemiyorum ama önemli olan sağlık doğunca kilo alır bebek nasılsa. Bide es yaşlanmasına herhangi bir müdahale veya tedavi yok diye bahsetmisti arkadaşım. Sen yine kilo aldıracak şeyler ye zaten doğuma da az kaldı.
Eşim 35+6 benimde yaşlanmış acaba 40.haftayı bekletiyorlar mı

Kızlar bugun kontrole gittim ve doktor plesanta eskimeye başlamıs dedi. Suan da bebegin kilosu haftasıyla uyumlu 2100 dedi 33+2 yim bu arada takip edilcek gibi değil ama bebegin kilo alımı yavaşlayabilir dedi. Cok moralim bozuldu böyle bi durum basına gelen var mı😔😔😔
Canım moralini bozma yüksek tut anlıyorum annesin üzülüyorsun illa ki ama düşürme motivasyonunu zaten doğum zamanlarımız yaklaştı hepimizin de artık bebeğin doğsa bile bir sıkıntı olmaz kilo da doğunca alır sen sütünle beslersin onu misler gibi inşallah. Canını sıkma Rabbim yardımcın olsun inşallah güzelce kucağına alır seversin bebişini 😘
Görseldeki puseti yenidoğan kullanabilir mi sizce
Evet kullanır yenidoğan

Akmerim Akmerim canim huzursuz bacak sendromu olup sabunun iyi geldigini soyleyen sen miydinki? Aklimda oyle kalmis☺️
Evet yüksek ihtimall bana buesa takildigim topikteki arkadasim önermisti .
Ve evet piskolojik mi bilmem ama kyodugim günden beri cok rahatim hic olmadi daha

ben yani sira biz gibi soguk suya tutup sicak su ile degisli tokuslu sok yapiyordum .
Gecti sükür

Belki cidden piskolojidktir bilmem Ama carsaflari degistirdigim gün bacaklarim yine agridi husursizlandi yani sabah kalktim bi baktim
Ki sabun yere düsmüs 🤷🏻‍♀️ Ertesi gün geri koydugimda misler gibi uyumustum.

normalde bu tür seylere pek inanmam ama bende ise yaradi diye bilirim denemekten zarar gelmez

Benimde bebeğim önde gidiyor kilosu ve haftası önde gidiyor yaz başında izmire taşınma kararı alıp sonradan vazgeçtik ve yıkılan evler izmirdeki evimizin çevresinde corona her yerde sadece biraz sakin olmak lazım
Çok üzücü hepsi insan kafasına takıyor hep benimde bebiş 4 hafta önde

Surpriztasarim

Anahtarligi burdan siparis verdim canim umarim guzel gelir tesadufen gorup soyledim. Bende metal kutudaki cikolatalardan siparis etmeyi dusunuyorum onuda laresparty sayfasindan soyleyecegim sanirim
Çok güzeller canim. Geldiginde de memnun kalırsın inşallah. Laresparty.deki magnet açacaklar falanda hoşmuş. Ben de bi göz atayim en iyisi oraya

Ve evet piskolojik mi bilmem ama kyodugim günden beri cok rahatim hic olmadi daha

ben yani sira biz gibi soguk suya tutup sicak su ile degisli tokuslu sok yapiyordum .
Gecti sükür

Belki cidden piskolojidktir bilmem Ama carsaflari degistirdigim gün bacaklarim yine agridi husursizlandi yani sabah kalktim bi baktim

normalde bu tür seylere pek inanmam ama bende ise yaradi diye bilirim denemekten zarar gelmez
Sagol canim cevabin icin K Kumsal17 arkadasimizda da ise yarar umarim🌸

Gecti sükür

Teşekkür ederim bilgi verdiğin icin. Bana garip geldi ama deneyeyim bi bakalim. Bildiğin kati sabun demiu

Sagol canim evet oydu sanirim nerden almistin
Ben koroplastin cift kilitli buzdolabi posetlerine koydum kiyafetleriniz ustunede yazdim dogumdan sonra giydirilecekler cikista giydirilecekler vs diye migrostan almistim buyuk boy olandan

Back
X