- 28 Mayıs 2016
- 905
- 1.702
- 113
D vit ben de unutuyorum ama kani hic aksatmadan icmeye calisiyorumD vitamini içiyor musunuz kızlar ben hep unutuyorum kan hapımı da unutuyorum çoğu zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
D vit ben de unutuyorum ama kani hic aksatmadan icmeye calisiyorumD vitamini içiyor musunuz kızlar ben hep unutuyorum kan hapımı da unutuyorum çoğu zaman![]()
Teşekkür ederim cnmLansinoh aldım 36+5 teyim kullanmaya da başladım oğlumda da kullanmıştım.emzirme konusunda sorun yaşamamıştım canim
Teşekkür ederim cnmIncia aldim canim %100 dogal
Merhaba belirti olmayınca test yapmıyorlar ama öalılanlara rapor veriyorlar mı? Karantinada kalın diyorlar değil mi?Pazartesi gunu gittigimde soracagim bende devlette belirti olmayinca test yapmiyorlar diye biliyorum kadin dogum doktorumda ozelde.Insallah negatiftir.
Biraz yanlış anlaşıldım sanırımMerhaba belirti olmayınca test yapmıyorlar ama öalılanlara rapor veriyorlar mı? Karantinada kalın diyorlar değil mi?
Hayırlı haberler alırısnız inşallah![]()
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim 1 saat oldu taburcu oldum sancım vardı ztn durdular bebeğim küçük sezeryanda yapmak istemedi doktorum sıkıntıya sokmaz dedi şuan evde istirahat ediyorum 18 de kntrol var şuan sancıyı hissetmiyorum ilaç olduğu için![]()
Senin durumunun sebebi nedir bilmiyorum ama kizimda son aylarda burnumda hic gecmeyen bi koku vardi ben de o zaman kafayi yicektim burnumu resmen koparasim vardi ama hamilelik bitti koku da gittiKızlar 3 4 saattir evde herhangi bir koku olmamasına rağmen burnuma yanık kablo gibi bi koku gelio. Eşim her yeri kokladı yok dio. Netten bakındım olmadık yanık kokularının nedenine beyin tümörü falan diyor yakafayı mı yiyorum sizce
hamilelikte olmadık kokular alınıo mu bilemedim
canım sıkıldı
Kızlar 3 4 saattir evde herhangi bir koku olmamasına rağmen burnuma yanık kablo gibi bi koku gelio. Eşim her yeri kokladı yok dio. Netten bakındım olmadık yanık kokularının nedenine beyin tümörü falan diyor yakafayı mı yiyorum sizce
hamilelikte olmadık kokular alınıo mu bilemedim
canım sıkıldı
Nasıl bi kokuydu peki? Ya bugün başladı benimki de anlamadım nedeniniSenin durumunun sebebi nedir bilmiyorum ama kizimda son aylarda burnumda hic gecmeyen bi koku vardi ben de o zaman kafayi yicektim burnumu resmen koparasim vardi ama hamilelik bitti koku da gitti
Tertemiz deliricem ben zaten ona eminimDelirmeden doğurabiliriz inşallahcanım en ufak şeye kanser yaziyo internette
Koku duyumuz hassaslasiyo tabi ama bişeyin yoktur vesvese yapma.
Yalancı sancı olabilir ama uzun sürdüyse ve korkmaya başladıysan bi hastaneye git istersen.Merhabalar sanki adet olmuşum gibi karnımda bir agrı var hani şu adetin ilk günü olan karna taş oturmuş gibi hissettiren .ilk defa böyle bir agrı hissediyorum normal mi biraz endişelenmeye başladım
Tam olarak böyle bi koku diyemem değişik acayip bi şeydi neler yapmadim geçsin diye ama iğrenç bi şeydi ağliyodum sinirden çünkü başka bi şeye odaklanamiyodum o anlar. Bence kötüyü düşünme çünkü en basitinden bi iltihap sinüzit bile o kokuya sebep olabilir nete bakma derimNasıl bi kokuydu peki? Ya bugün başladı benimki de anlamadım nedeninikötüyü düşünmek istemiyorum nette hep en kötüsü yazıyor zaten
Teşekkür ederim inşallah geçerTam olarak böyle bi koku diyemem değişik acayip bi şeydi neler yapmadim geçsin diye ama iğrenç bi şeydi ağliyodum sinirden çünkü başka bi şeye odaklanamiyodum o anlar. Bence kötüyü düşünme çünkü en basitinden bi iltihap sinüzit bile o kokuya sebep olabilir nete bakma derim
Tertemiz deliricem ben zaten ona eminimama ortada koku yok ki of bilmiorum
benim koronadan dolayı koku ve tat duyum gitmişti şurda 2 haftadır falan geri geldi onla alakalı mıdır acaba ki
![]()
İnşallah canım yaaAynen dün bende kendimden şüphelendim, ya delirirsem diyedaha 5-6 haftam var doğuma stresten mahvoldum resmen. Canım bazen banada hiç olmadık şeyler kokuyo ama geciyo kisa sürede bence seninde geçecektir.
Bir saattir uzanıyorumYalancı sancı olabilir ama uzun sürdüyse ve korkmaya başladıysan bi hastaneye git istersen.