• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Günaydın , nasıl yani canm yatış mi verdi doktorun
Yok canım normal rutin kontrol şimdi nst deyim perşembe günü sabah 7:30 da hastanede olacağım çok stres sardı tansiyonum yine yüksek çıktı eger tekrar yüksek çıkarsa pazertesi gününe doğumu kaydirabilirim dedi

Ya birde kızlar genel.anestezi olacakmış yine onada çok üzüldüm bir de mutlaka hatırlat serklaj dikişini almayı unutmayalım dedi

Yok canım normal rutin kontrol şimdi nst deyim perşembe günü sabah 7:30 da hastanede olacağım çok stres sardı tansiyonum yine yüksek çıktı eger tekrar yüksek çıkarsa pazertesi gününe doğumu kaydirabilirim dedi
Sakin ol cnm tansiyona dikkat ediyorlar hayırlısıyla doğsun pazartesi de olur gelişimleri tamamlandı zaten 🤗

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ❤

Selam Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin kaç haftalıktınız kaç kg doğdu 😍

Allah analı babalı büyütsün🙏🥰🧿

Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. Darısı başımıza inşallah 🤲🏻

Çok geçmiş olsun 💐 hoşgeldi minik 🤗

Gozunaydin canim saglikla buyut insallahh🌸🌸🌸

gozun aydin canim allah anali babali buyutsun🧿

Allah analı büyütsün canım maşallah 🥰

Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın canım 🌼

Allah yardımcın olsun kolay bi doğum olsun, canım sağlıkla al bebeğini kucağına bize de güzel haberlerini ver inşallah 😊

Allah yardımcısı olsun sağlıkla kavuşsun inşallah bebeğine.

hadi gözün aydın canım ya rabbim sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin inşallah 🥰🥰

Gozun aydin canim Allah anali babali büyütsün

Hayırlı olsun canım, ömrü bahtı güzel olsun 🥰
Çok teşekkür ederim kızlar🙏

36+1 'im 2900 kg olmus 46 cm ölçtü suyu herşeyi güzel dedi. Sancı çıkmış hafif ama normal dedi.
Haftaya tekrar çağırdı 🤷🏻‍♀️
Maşallah çok güzel çıkmış bak üzülüyordun rahat ol artık 😊 e sancı da normal haftaya 38e giriyoruz nasip olursa 🤗

Dış ağrısından sabah ettiğim bir gece :KK43: Afff ne fenaydi
Dis agrisini en iyi ben anlarim canim 12. haftada 1 yirmilik dis cektirdim simdi baska yirmilik disim agriyor yarin dr kontrolum var cektir derse cektircem onu da. Disciye git antibiyotik verir hafifletiyor o

Kızlar son kontrolden geldim, haftaya doğum inşallah. Bebek bu hafta pek kilo almamış ama doktor sorun görmedi. Ara kontrole gerek duymadı, sancım, acilmam filan yok. Perşembe inşallah gideceğim, doğum olacak.
Rabbim Hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bu arada 3 kilo olmuştur diyordum ama kilo almamış çok fazla 2 hafta önce 2644 du şimdi 2896 çıktı 😔😔😔 çok moralim bozuldu ya zaten sis oluyorlar ve baya aşağı düşüyor kiloları
Muz süt ye iç canım 😌
Kg'su da kötü değil annesi neden üzülüyorsun hemen büyüyorlar doğunca zaten

Kızlar son kontrolden geldim, haftaya doğum inşallah. Bebek bu hafta pek kilo almamış ama doktor sorun görmedi. Ara kontrole gerek duymadı, sancım, acilmam filan yok. Perşembe inşallah gideceğim, doğum olacak.
Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻

Back
X