- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
İç Giyim Atlet - LC WAIKIKI - 39,99 TL su canimHangi modeli aldınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İç Giyim Atlet - LC WAIKIKI - 39,99 TL su canimHangi modeli aldınız
aynen canim rahat ettim sıkmıyor sutyen gibiCok rahat dimi gule gule kullan canim![]()
ben kesinlikle gitmezdimKızlar bugün 36+5 günlük bebeğim ve ben aniden kontrole gittim çalışamaz raporu almak için. Aslında pazartesi alacaktım ama pazartedi eşim memlekete gidecek bende çok gitmek istiyorum. 2 günlüğüne bu arada. Dedim hem raporumu alırım hem muayene olurum . Bende sancı falsn çıkmadı çok şükür nst si falsn da güzel suyu da. En son 10 gün önce gitmiştim kontrole. O zamandan bu zamana 3000 g olmuş maşallahboyunu söylemedi bende unuttum sormayı .
asıl sorumu sorayım sizlere siz olsanız şehir dışına 5 saatlik yola gider miydiniz ? Doktor risk her zaman var ne zaman ne olacağı belli olmaz riski göze alıyorum diyorsan gidebilirsin dedi
Ben de gitmezdim canım çok uzun YolKızlar bugün 36+5 günlük bebeğim ve ben aniden kontrole gittim çalışamaz raporu almak için. Aslında pazartesi alacaktım ama pazartedi eşim memlekete gidecek bende çok gitmek istiyorum. 2 günlüğüne bu arada. Dedim hem raporumu alırım hem muayene olurum . Bende sancı falsn çıkmadı çok şükür nst si falsn da güzel suyu da. En son 10 gün önce gitmiştim kontrole. O zamandan bu zamana 3000 g olmuş maşallahboyunu söylemedi bende unuttum sormayı .
asıl sorumu sorayım sizlere siz olsanız şehir dışına 5 saatlik yola gider miydiniz ? Doktor risk her zaman var ne zaman ne olacağı belli olmaz riski göze alıyorum diyorsan gidebilirsin dedi
Evde dogurmayi ben de çok isterim ama onun için de özel ebe tutmak gerekiyor araştırdım onun fiyatları da 2.5 dan başlıyormuşBende son randevumda sordum burdaki devlet hastanesi doguma kabul etmiyor 15 dakika uzaklikta var baska bi hastane ama hepside pandemi hastasiyla dolu.keske tanidigimiz bi ebe olsa da evde mi dogursak diye icimden gecmiyor degil su donemde ama malesef oyle bi sansimiz yok birde bende dr.a soyledim sira bulamiyorum diye siz gelin yardimci oluruz dedi malum son zamanlardayiz
Evet ya dinlene dinlene giderim bende çok gitmek istiyorum ki bir daha uzun bir süre gidemeyeceğiz inşallah yollarda doğurmamOy kilosu falan masallah.5 saatlik yolda dinlene dinlene giderdim gitmem gerekirse
![]()
Memlekete gidecek eşim biz ankaradayız memleket adana . Belki 4-5 ay gidemicem bir daha bir de yasaklar çoğalacak gibi o yüzden çok gitmek istiyorum. Adana kebap şurdan mumbar hepsinden canım çekiyor acayip aşeriyorumMaşallah canım . Son günlerin bı kaç tanıdık o şekilde doğum yaptı sürekli aynı pozisyonda beklemek sarsıntı da etkiliyo haliyle nereye gidecektin kiben olsam gitmezdim . Yani dogunu başka ilde düşünsem bile bu kadar beklemezdim
Eşimde zaten götürme taraftarı değil ben şansımı zorluyorumGitmem canim ben 5 saat cok bana gore acil olmadikca
Bol bol mola vermemiz gerekecek gibi görünüyor .Ben 3 saatlik yoldan bile korkuorum 30. Haftadan beri. Saat başı dinlenerek mola verilerek gidilebilir belki ama ben gitmezdim yine de.
Evett bende cok sevdim
Kızlar bugün 36+5 günlük bebeğim ve ben aniden kontrole gittim çalışamaz raporu almak için. Aslında pazartesi alacaktım ama pazartedi eşim memlekete gidecek bende çok gitmek istiyorum. 2 günlüğüne bu arada. Dedim hem raporumu alırım hem muayene olurum . Bende sancı falsn çıkmadı çok şükür nst si falsn da güzel suyu da. En son 10 gün önce gitmiştim kontrole. O zamandan bu zamana 3000 g olmuş maşallahboyunu söylemedi bende unuttum sormayı .
Masallah kuzuyasenin bilcegin bir sey tabiki bende doktoruma bursaya gitmek icin izin istedim 35 haftadayim istanbuldan bursa 1.30 saat oldugu icin gidebilirsin dedi ama biraz gonulsuzdu esimde zaten panik oldugundan riske atmayalim dedik vazgectik senin yolun daha uzunmus ben cesaret edemezdim ondan
![]()
Valla ben evde odadan odaya zor gidiyorum mümkün değil şehir dışına çıkayım onu da geçtim pandemi var artış var her yerde gitmezdimKızlar bugün 36+5 günlük bebeğim ve ben aniden kontrole gittim çalışamaz raporu almak için. Aslında pazartesi alacaktım ama pazartedi eşim memlekete gidecek bende çok gitmek istiyorum. 2 günlüğüne bu arada. Dedim hem raporumu alırım hem muayene olurum . Bende sancı falsn çıkmadı çok şükür nst si falsn da güzel suyu da. En son 10 gün önce gitmiştim kontrole. O zamandan bu zamana 3000 g olmuş maşallahboyunu söylemedi bende unuttum sormayı .
Yerleri daralıyor canım büyüdükçe kanala yerleşiyor olabilir. Benimki kanala girmiş çok şükürBugün sabahtan beri karnımda kasılıp duruyor bebek çok gergin çok da hareket etmedi zaten ne oluyor bugün anlamadım ki
Kendi arabamızla gideceğiz diye biraz rahatım aslında . Ayy ne bilim daha eşim de çok razı değil zaten eve de geç gelecek bugün bakalım ne yapacak belki de götürmezValla ben evde odadan odaya zor gidiyorum mümkün değil şehir dışına çıkayım onu da geçtim pandemi var artış var her yerde gitmezdim
Senin haftan daha iyiymiş canım.benimki 38 + 2 olacakBende varım canm 26 sında tam 39+0 oluyorum5 gün var 25 inde yatisim yapilacak benim
Ah bi anlasam ne olduğunu bi duş alıyım belki rahatlarYerleri daralıyor canım büyüdükçe kanala yerleşiyor olabilir. Benimki kanala girmiş çok şükür![]()
Kesinlikle duş böyle durumlarda çok iyi geliyor ben duştan sonra birde güzel yağla masaj yapıyorum karnıma baya iyi geliyorAh bi anlasam ne olduğunu bi duş alıyım belki rahatlar
Aseriyon bişey denilmez yapan yer illaki vardır ama canım bence şuan riskliMemlekete gidecek eşim biz ankaradayız memleket adana . Belki 4-5 ay gidemicem bir daha bir de yasaklar çoğalacak gibi o yüzden çok gitmek istiyorum. Adana kebap şurdan mumbar hepsinden canım çekiyor acayip aşeriyorum![]()
Ağrı var mı ?Bugün sabahtan beri karnımda kasılıp duruyor bebek çok gergin çok da hareket etmedi zaten ne oluyor bugün anlamadım ki
Valla toparladım biraz hasta hasta yatıyordum kasılmış vaziyette sabah kuaför işlerimi halledip çantanın eksiklerini tamamlayım gözüm korktu bugün daha var diye erteledikçe erteliyordum her şeyiKesinlikle duş böyle durumlarda çok iyi geliyor ben duştan sonra birde güzel yağla masaj yapıyorum karnıma baya iyi geliyor![]()