- 22 Temmuz 2020
- 269
- 493
- 33
38 haftanın içinde, 37+3 bugün galiba.Kaçıncı haftadasınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38 haftanın içinde, 37+3 bugün galiba.Kaçıncı haftadasınız
Canım bildiğin cancanli çikolata aldım. Küçük karton çantalar aldım, içine kolonya ile birlikte koyacağımHangi çikolatadan aldın canım hastane için heralde, bende daha almadım ikramlık hiç, ne alayım diye bakıyorum
Senden gelen bence nisan canım anlarız bakalım 1/2 güne bize de yaz mutlaka
bu grupta pek geç kalacak bir bebek yok sanırım:) atraksiyon yaratmaya devam bakalım neler yaşayıp göreceğiz
![]()
Bende işte hastaneye ayrı tanıdıkları için ayrı isimli çikolata diye düşündüm hastaneye ne götürsek diye bilemedimBende ne çikolatası diye soruyorum
İkram hiç aklıma gelmiyor
Bende alıcam ama Çikolata aldım hastane çantasını kapattım deyince başka bir faydası mı Var diye düşündüm![]()
Çok güzel olmuş canım kolonyası çantasıCanım bildiğin cancanli çikolata aldım. Küçük karton çantalar aldım, içine kolonya ile birlikte koyacağım
Canım bunlar hastanede doktorlara hemşirelere ikram etmek için mı? Ben hastaneye hiç bir şey almadım pandemiden dolayı. Gelen giden olmaz zaten. Ama çalışanlar için çikolata almam lazım mı diye hiç aklıma gelmedi. BilemedimCanım bildiğin cancanli çikolata aldım. Küçük karton çantalar aldım, içine kolonya ile birlikte koyacağım
Hastaneye çalışanlara ikram etmek için değil mı? İsimli bende siparişini yaptım ama hastaneye almıcam onları. Ayrıca alırım o zaman çikolata hastane için. Hiç aklıma gelmediBende işte hastaneye ayrı tanıdıkları için ayrı isimli çikolata diye düşündüm hastaneye ne götürsek diye bilemedimCanım konusu açılmışken de yazayım sezaryen olacaksanız kendiniz içinde bitter çikolata götürün kahveyle birlikte anestezi etkisini yok ediyormuş
![]()
![]()
Çok güzel olmuş canım kolonyası çantasısağlıkla gelsin inşallah bebiş, bende isimli çikolata daha az yaptırıyorum sayıca hani, hastaneye normal sade bi çikolata mı alsam diye düşündüm işte
![]()
Yaa oyle demeBende bugün düşünüyordum ki Aralık grubunda Aralık ayına kalan olmayacak gibi :)
Aynen canım odaya gelen ilgilenen personele ve bikaç kişi en yakın tanıdığımız gelir belki onlara ikram için isimli kutuyu hastaneye götürüp eve tekrar getirmeyeyim dedim.Hastaneye çalışanlara ikram etmek için değil mı? İsimli bende siparişini yaptım ama hastaneye almıcam onları. Ayrıca alırım o zaman çikolata hastane için. Hiç aklıma gelmedi![]()
Bu cikolatalardan bende alıcam kaç kilo var burda adet olarak ne kadar geliyorCanım bildiğin cancanli çikolata aldım. Küçük karton çantalar aldım, içine kolonya ile birlikte koyacağım
Yaa oyle demeben ne kadar gec o kadar iyi diyorum
![]()
Aynen canım odaya gelen ilgilenen personele ve bikaç kişi en yakın tanıdığımız gelir belki onlara ikram için isimli kutuyu hastaneye götürüp eve tekrar getirmeyeyim dedim.
Kızlar erken doğum yapanlar kervanına ben de katıldım![]()
Rica ederim canım, Allah sağlık, huzur, ağız tadı versin inşallah hepimizeAnladım canım, iyi fikir, bende böyle yapıyım, teşekkür ederim![]()
Aaa gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar erken doğum yapanlar kervanına ben de katıldım![]()
Gözünüz aydın çok geçmiş olsunKızlar erken doğum yapanlar kervanına ben de katıldım![]()
Amin! Amin! İn şa AllahRica ederim canım, Allah sağlık, huzur, ağız tadı versin inşallah hepimize![]()
Amin canım inşallahGözün aydın canım! Allah analı babalı büyütsün İn şa Allah![]()
Sağolasın canım benim amin inşallahAaa gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahne zaman doğum yaptın haftan kaçtı tam olarak