• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Evet genelleme yaparsak kizlar erkenci erkekler de içerde rahat yapılarında var zaten 🤣🤣 benim oğlum 40+4 de alindi daha da gelmeye niyeti yoktu 😄 ikinci 39.haftada Perşembe günü dogucak Allah'ın izniyle ☺️
Ben 2kiz doğurdum birisi 41 diğeri 42. Haftada doğdu..pek belli de olmuyor aslında bu işler rahimin yapisiyla da alakaliymis Dr öyle demisti

:KK200: ARALIK ANNELERİ:KK200:

Gün Sayan Annelerimiz :anneadayı::emir_bebek:

B btl2 26 Kasım
N Nevalarinasya 26 Kasım
@fikoss 26 Kasım
brnbrr brnbrr 26 Kasım
@Faoc 27 Kasım
@AsiMavi20 27 Kasım
E Endobeybi 4 Aralık
@Kdr1643 5 Aralık
B Bluangl 10 Aralık
@arzu123 11 Aralık
@essamia 12 Aralık
Forever07 Forever07 sürpriz
@Kumsal17 sürpriz
limpido limpido sürpriz
esinsema sürpriz
@Pinokyo1905 sürpriz
F Ftm009 sürpriz
@sinemvodka sürpriz
franses92 sürpriz
@Seuta sürpriz
@tugcekb sürpriz
@_cedric_ sürpriz
E Efebay sürpriz
@damlapal sürpriz
AlinA83 AlinA83 sürpriz
@Yesilimsi7 sürpriz
P perlasmom sürpriz
@Burcik06 sürpriz
@Sevgiliplath sürpriz
@_Lila sürpriz
Beni de ekler misin listeye canım..normal bekliyoruz inşallah

Günaydın öncelikle kusura bakmayın biraz özel bir soru olacak ama az önce duşta farkettim vajinada epey şişlik var. Hele oturur pozisyona gelince sanki nasıl desem içerden baskı var gibi kaslar dışarı doğru epey şişiyor. Doğumla alakalı bir belirti değildir dimi, yeni farkettim böyle değildi yani kısa çaplı bir şok geçirdim 🙄 Açılma olunca mi böyle oluyor acaba 🤔
Doktorum da erkek çekinirim sormaya.
Belki Varis olabilir canım Dr a mutlaka sor..bende varis var sol bacağımda ve vajinada (dudağın bir tarafı şişlik var) Dr 38. Haftada çatı muayenesinde bakayım dedi belki iç tarafta da olabilir varis mutlaka kontrol etmem lazım normal doğum için sıkıntı olablyr dedi..

Alina 83 aynı benim gibiymissin sen de benim de ilk doğum suni sanciyla 41.haftamda 7saat sancınin sonunda geldi. 2. Doğumda kendi sanciyla çok daha rahat ve hızlı 3saatlik sancimn sonunda geldi onda 42. Haftamdaydim hastaneye zor yetiştik neredeyse arabada dogacakti 🤦...
...senin de bu doğum un daha kolay olur inşallah.. bakalım benim bu 3.nasil olck
Ay ikinci doğum daha mı geç oldu 🤦‍♀️

Back
X