Aksam isten gelinirken almış ona kalsa az bişey olsa hadi gidip kan verelim diyorYok ya gidecekleri varsa da gitmezleresin masallah iyi dusunuyor ben esime desem niye umutlandiriyorsun der bana olse dw gece gitmez
Kiz batlarimiz ayniKizlar günaydın nasılsınız durumlar nedir bu arada bugün henüz birşey yok ama dün bata kasik ağrılarım oldu hayırdır ins diyorum eşime dün nobettici eczaneye git dedim sonra vaz geçtim eve gelmiş test almış ben sana test al demedim ki dedim ateş ölçer al diyecektim dedim o da olsun yoktu eve dursun dediyapmamak için kendimi tutuyorum L Loriklorik artık bugün kan ver merak ediyoruz seni evde otursun misafirlerin sen işini bir yoksa gidecekleri yok
Benim esim de oyle gercekten onlae bizden cok istiyorlar yaAksam isten gelinirken almış ona kalsa az bişey olsa hadi gidip kan verelim diyoray galiba hamileyim dedim gecen sonra yok degilim dedim beni niye hevwslendiriyorsun dedi üzüldüm bakalim akinti az o yuzden umidim tukendi
Belirtilerin nelerdeyi canimgunaydin Hamissen düşmez ama degilsen ereğli gününe doğru düşer diye biliyorum canim
senın dun ne dedı dr canım dunden berı ilk defa gırdım de takıp edemedımBenim esim de oyle gercekten onlae bizden cok istiyorlar ya
bi neden yok mu dediler sana da bi de böyle üst üste olunca hani bilsek şundan şundan diye de önlem alsak.Canım çok üzüldüm.ben de geçtiğimiz 3 ayda 2 kere kimyasal gecirdim.nasil zor ve üzücü olduğunu bilirim.ama sağlıksız olduğu için olmuş olabilir.kimuasaldan hemen sonra hamile kalan çok kişi var.sonraki aya tekrar düşünün bence ara vermeyin.insallah ikinci sağlıkla gelir canım.
Olmayınca olmuyor malasef bir zamanı var ve o zamanını bekliyo benceBende adet geçince hergun test yaptım.yine bi umutla 1 hafta sonra kan testi yaptım ama.negatiftiRabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
Günaydın kızlar
Sabahtan dahiliye randevum vardı fırsat bu fırsat betaya da bakmasını rica ettim.
Bugün çatlamadan sonra 10. Gün var mıdır varsa çıkar mıdır hiç fikrim yok kısmet
Canım sen niye bu kadar stres yapıyosun bu kadar stres yaparsan olucagı varsa da olmassın adette olamassın biraz sal kendini zaten şuan ne kadar kendimizi yırtsakta şuan bebişimiz bize gelmicekse gelmez onun bir zamanı var inann o zaman gelince de çok mutlu olucaz o yuzden kendini rahat bırak ve hayatına bak derim unutmaya çalış ben artık öyle yapıyorum negatifi görünce üzülmüyorum bile adet olıyım yeter diyorum sende öyle yap çünkü bu defa adetimiz bile şaşıyorAslında ben böyle biri değildim umursamaz biriydim ama bu hormon yükselmesi stres takımtı kaygı yapıyormuş elimde değil gerçekten
Ne güzel işte herşeyin bir zamanı var hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz sağlıkla
canım hergün ilişki olmasına doktorum kızmıştı benimAynen canim regli biteli 8 kere iliski oldu. Planli olmasi cok sıkıcı. Yarinida mi degerlendirsem bilemedim. Yarin saat 12 gibi 1 test daha yapicam bakalim duruma göre karar vericem.
Hayırlısı olsun da canım illa olsun veya olmasın demiyorumÇıkabilir canım, ama çıkmazsa da üzme kendini. Erken olduğu için çıkmama ihtimali daha yüksek çünkü.
Amin canimMerhaba
Bende Şubat ayında çalışmalara başlayacağım. Biraz buralarda takılmak istedim neler yapıyorsunuz, nasıl hazırlanıyorsunuz diye :)
Anne olmayı isteyen ve hak eden herkesin en kısa sürede dileği kabul olsun :)
Allah seniİkizlere cok sevindim yaaaharika rabbim bizleride hayırlı ikiz evlatlarımızla saglıklı evlatlarımızla kavustursun yaaa cok isterim testimi ben yeni ev alıp evde saklarım ne kasası
Yatcam dedim 3 e kadar yine uyuyamadim ne sinir bozuku insan kndini rahat birakamio kafamda hic susmuomNereye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?