Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok ya gidecekleri varsa da gitmezleresin masallah iyi dusunuyor ben esime desem niye umutlandiriyorsun der banaolse dw gece gitmez
Aksam isten gelinirken almış ona kalsa az bişey olsa hadi gidip kan verelim diyor ay galiba hamileyim dedim gecen sonra yok degilim dedim beni niye hevwslendiriyorsun dedi üzüldüm bakalim akinti az o yuzden umidim tukendi

Kiz batlarimiz ayni
Bence test yapma simdi 6 gun var

Aksam isten gelinirken almış ona kalsa az bişey olsa hadi gidip kan verelim diyor ay galiba hamileyim dedim gecen sonra yok degilim dedim beni niye hevwslendiriyorsun dedi üzüldüm bakalim akinti az o yuzden umidim tukendi
Benim esim de oyle gercekten onlae bizden cok istiyorlar ya

bi neden yok mu dediler sana da bi de böyle üst üste olunca hani bilsek şundan şundan diye de önlem alsak.

Günaydın kızlar
Sabahtan dahiliye randevum vardı fırsat bu fırsat betaya da bakmasını rica ettim.
Bugün çatlamadan sonra 10. Gün var mıdır varsa çıkar mıdır hiç fikrim yok kısmet

Günaydın kızlar
Sabahtan dahiliye randevum vardı fırsat bu fırsat betaya da bakmasını rica ettim.
Bugün çatlamadan sonra 10. Gün var mıdır varsa çıkar mıdır hiç fikrim yok kısmet

Çıkabilir canım, ama çıkmazsa da üzme kendini. Erken olduğu için çıkmama ihtimali daha yüksek çünkü.

Aslında ben böyle biri değildim umursamaz biriydim ama bu hormon yükselmesi stres takımtı kaygı yapıyormuş elimde değil gerçekten
Canım sen niye bu kadar stres yapıyosun bu kadar stres yaparsan olucagı varsa da olmassın adette olamassın biraz sal kendini zaten şuan ne kadar kendimizi yırtsakta şuan bebişimiz bize gelmicekse gelmez onun bir zamanı var inann o zaman gelince de çok mutlu olucaz o yuzden kendini rahat bırak ve hayatına bak derim unutmaya çalış ben artık öyle yapıyorum negatifi görünce üzülmüyorum bile adet olıyım yeter diyorum sende öyle yap çünkü bu defa adetimiz bile şaşıyor

Aynen canim regli biteli 8 kere iliski oldu. Planli olmasi cok sıkıcı. Yarinida mi degerlendirsem bilemedim. Yarin saat 12 gibi 1 test daha yapicam bakalim duruma göre karar vericem.
canım hergün ilişki olmasına doktorum kızmıştı benim
çünkü sperm 3 gün yaşıyor dedi
bu şekilde gelen sperö kalitesiz oluyormuş hızı ve sayısı
2-3 güne bir ilişki önermişti bize de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…