DemeHanımlar benim hayallerim bu ay suya düştü bekleyenlere nasip etsin Rabbim
Mutlugunda darısı basımıza olsun insallah
Uyumamıstım canım etiketlemedigin icin bildirim gelmediKimse kalmadi galiba. Uyudunuz mu kizlar
Amin kuzum bu tarz hikayeler gorunce kendimden utaniorum cok sabirsizim sanirimMutlugunda darısı basımıza olsun insallah
İkizlere cok sevindim yaaaNeymis umudumuzu yitirmemeliyiz cok şukür halimize rabbim hepimize bu mutlulugu yasatacak yeterki pes etmeyelim gece gece gozume ilisti
Nereye
Gittim kuzum fitil haftalık kullanılan 2 hap antibiyotik verdi üstüne idrar yolu enfeksiyonu çıktı 1 haftadır antibiyotik iğnedr vurunuyorum 941 lerdeydi değer 2 iğneden 2 tane kaldı geçti çok şükür ama mantar. Biraz varmıs bilmiyorum batında serbest mayi var dedi nedir o dedim mantar biraz kalmıs dedi fitille krem verdi son olarak sirkeli suyla siliniyorum dün adet günümdü olmadım prolaktin yüksekliğinden şüpheliniyorum gögsüm şiş ve ucunda böyle küpe deliğindeki gibi şeyler oluyor yada mevsim değişikliğinden olmadım ama sabah rüyama bile giren felaket bi agrıyla uyanmıştım herşey üst üste geldiCanım bire-bir aynı şeyi yaşıyoruz aynı tarif ettiğin şekilde karnımın içinde bile yanma hissediyorum dr a gittinmi ne dedi ?
Zorluktan değilde canım yakın ptt yok gidemedim biAlması zor değil nüfus cüzdanı ile alabilirsiniz
Insallah olumlu sonuc alirsin canimAdet belirtilerinden farklı olarak aniden kalkınca kasiklarimda kramp oluyor.
gunaydin Hamissen düşmez ama degilsen ereğli gününe doğru düşer diye biliyorum canimGünaydın hanımlar yumurtlama öncesi atesim 35.80 du sonra zamnla 36 oldu artarak 36.40 olmuş yani öyle çok ümit baglamiyorum ama yumurtlama günlerini değerlendirdik 9 günüm kaldım bat a bu bu belirti olabilir mi yumurtlama sonrasi ates ne zmn duser
Yok ya gidecekleri varsa da gitmezlerKizlar günaydın nasılsınız durumlar nedir bu arada bugün henüz birşey yok ama dün bata kasik ağrılarım oldu hayırdır ins diyorum eşime dün nobettici eczaneye git dedim sonra vaz geçtim eve gelmiş test almış ben sana test al demedim ki dedim ateş ölçer al diyecektim dedim o da olsun yoktu eve dursun dediyapmamak için kendimi tutuyorum L Loriklorik artık bugün kan ver merak ediyoruz seni evde otursun misafirlerin sen işini bir yoksa gidecekleri yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?