Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neymis umudumuzu yitirmemeliyiz cok şukür halimize rabbim hepimize bu mutlulugu yasatacak yeterki pes etmeyelim gece gece gozume ilisti

Eklentiler

• Screenshot_20190913-021009_Chrome.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20190913-021030_Chrome.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20190913-021136_Chrome.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 29
Neymis umudumuzu yitirmemeliyiz cok şukür halimize rabbim hepimize bu mutlulugu yasatacak yeterki pes etmeyelim gece gece gozume ilisti
İkizlere cok sevindim yaaa harika rabbim bizleride hayırlı ikiz evlatlarımızla saglıklı evlatlarımızla kavustursun yaaa cok isterim testimi ben yeni ev alıp evde saklarım ne kasası

Canım bire-bir aynı şeyi yaşıyoruz aynı tarif ettiğin şekilde karnımın içinde bile yanma hissediyorum dr a gittinmi ne dedi ?
Gittim kuzum fitil haftalık kullanılan 2 hap antibiyotik verdi üstüne idrar yolu enfeksiyonu çıktı 1 haftadır antibiyotik iğnedr vurunuyorum 941 lerdeydi değer 2 iğneden 2 tane kaldı geçti çok şükür ama mantar. Biraz varmıs bilmiyorum batında serbest mayi var dedi nedir o dedim mantar biraz kalmıs dedi fitille krem verdi son olarak sirkeli suyla siliniyorum dün adet günümdü olmadım prolaktin yüksekliğinden şüpheliniyorum gögsüm şiş ve ucunda böyle küpe deliğindeki gibi şeyler oluyor yada mevsim değişikliğinden olmadım ama sabah rüyama bile giren felaket bi agrıyla uyanmıştım herşey üst üste geldi

Arkadaslar bir topikte denk geldim bu duaya umarım derdimize deva olur.
Lütfen görenler okusun. Allah kabul etsin

Abdulkadir Geylani Hz. Okuduğu Duadır.

Her kim ki bir murad için bu duayı okusa muradı hasıl olur.

Sayısı, günü, zamani yoktur, sayısı yok ama en makbul olanı 7-14-21 ama ancak 1 defa okuyupta muradina erenler de vardır
en iyisini Allah (C.C) bilir.

وَكَفَى بِاللّهِ وَلِيًّا وَكَفَى بِاللّهِ نَصِيرًا

وَكَفَى بِاللَّهِ وَكِيلًا

وكفي بالله بصيرا

وَكَفَى بِهِ بِذُنُوبِ عِبَادِهِ خَبِيرًا

وَكَفَى اللَّهُ الْمُؤْمِنِينَ الْقِتَالَ وَكَانَ اللَّهُ قَوِيًّا عَزِيزًا

Bismillahirrahmanirrahim.
Ve kefâ billahi veliyyan ve kefâ billâhi nasîran.
Ve kefâ billahi vekîlan.
Ve kefâ billahi basîran.
ve kefâ billahi bizünûbi ıbadihi habîran basîran.
Ve kefallahül mü’mininel gıtale ve kân'allahü gaviyyan aziza.

---
Ve dost olarak Allah kâfidir.

Ve yardımcı olarak Allah kâfidir.

Vekil olarak Allah yeter.

Kullarının günahlarından hakkıyla haberdar olarak Allah yeter.

Allah, savaşta mü’minlere kâfi geldi. Allah, kuvvetlidir, mutlak güç sahibidir.

Günaydın hanımlar yumurtlama öncesi atesim 35.80 du sonra zamnla 36 oldu artarak 36.40 olmuş yani öyle çok ümit baglamiyorum ama yumurtlama günlerini değerlendirdik 9 günüm kaldım bat a bu bu belirti olabilir mi yumurtlama sonrasi ates ne zmn duser

Kizlar günaydın nasılsınız durumlar nedir bu arada bugün henüz birşey yok ama dün bata kasik ağrılarım oldu hayırdır ins diyorum eşime dün nobettici eczaneye git dedim sonra vaz geçtim eve gelmiş test almış ben sana test al demedim ki dedim ateş ölçer al diyecektim dedim o da olsun yoktu eve dursun dedi yapmamak için kendimi tutuyorum L Loriklorik artık bugün kan ver merak ediyoruz seni evde otursun misafirlerin sen işini bir yoksa gidecekleri yok

gunaydin Hamissen düşmez ama degilsen ereğli gününe doğru düşer diye biliyorum canim

Yok ya gidecekleri varsa da gitmezleresin masallah iyi dusunuyor ben esime desem niye umutlandiriyorsun der banaolse dw gece gitmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…