Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bozma. Moralini hic gerek yok inanki gecicek bu gunler

Daha yeni evlisin biraz evliligede alisma sureci icerisindesin yeni bir hayat belki yeni bir sehirdesin bilemyrm ama
Yok şehiriö aynı oturduğum sokak dahi aynı annemle yanyanayım hatta :)

Aslında ben böyle biri değildim umursamaz biriydim ama bu hormon yükselmesi stres takımtı kaygı yapıyormuş elimde değil gerçekten
Anliyorum seni uzulcek birsey yok ama dsha cok erken inanki senin icin oy nasil sevindim annene yakin olmana ben uzzga geldim zor oluyr biran sende mi acaba benim gibisin dedim uzuldum

Anliyorum seni uzulcek birsey yok ama dsha cok erken inanki senin icin oy nasil sevindim annene yakin olmana ben uzzga geldim zor oluyr biran sende mi acaba benim gibisin dedim uzuldum
Yok kız değilim ama şu hamileleri gördükçe uzak olmak isterdim :)))

Su anda sağ kasik agrisi cekiyorum sabah ovu testim biraz daha belirgindi diğerlerine göre galiba yumurtluyorum adete bir hafta kala

Yok kız değilim ama şu hamileleri gördükçe uzak olmak isterdim :)))
Her yerde var onlar kacis yok canim kader bu ben kadin dogumda sira beklerken kadinin biri yasta artik 30a yaki. Oldgu icin yeni mi sizin diyor yo ben dusunmyrm kontrolum.var diyorum mesela yuzles bazi seylerle anladin mi ik mik ne diycem diye dusunme ben sorana ben dusunmedim sonra o beni dusunmyr simdide diyorum espiriye vurdum olayibabssina cekmis diyorum cok gec kalir esim hep bende cok tezim dalgaya al inanki gecmez boyle bende yaptim ayni hatayi

Çok hemde geçen aylar bu kadar umutlı değildim ama bu ay emindim o derece
Yasaya yasaya ögreniyoruz iste hepimiz aynı yollardan gectik canım insallah bundan sonra sürecte hırpalanmaz aksine mutlu olursun

Farklı bi bakış açısıymış ciddeb ben yeşilçamın dram sahnelerindeki oyuncular gibiyim biri sorsun hemenn yatağıma yüz üst koşup ağlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…