Bozma. Moralini hic gerek yok inanki gecicek bu gunlerSalağım işte hemen doktorlara gittim biri prolaktin yüksek dedi biri pco var dedi biri polip var dedi biri testesteron yüksek dedi inanın ben o hastaneden her çıktığımda ağlayarak eve geldim... 24 yaşına girdim 2 ay önce
Daha yeni evlisin biraz evliligede alisma sureci icerisindesin yeni bir hayat belki yeni bir sehirdesin bilemyrm amaBelkide ben elimdekilerin kıymetini bilemiyorum herşeye kaygılı bakıyırum
Aslında ben böyle biri değildim umursamaz biriydim ama bu hormon yükselmesi stres takımtı kaygı yapıyormuş elimde değil gerçektenBozma. Moralini hic gerek yok inanki gecicek bu gunler
Yok şehiriö aynı oturduğum sokak dahi aynı annemle yanyanayım hatta :)Daha yeni evlisin biraz evliligede alisma sureci icerisindesin yeni bir hayat belki yeni bir sehirdesin bilemyrm ama
Anliyorum seni uzulcek birsey yok ama dsha cok erken inanki senin icin oy nasil sevindim annene yakin olmana ben uzzga geldim zor oluyr biran sende mi acaba benim gibisin dedim uzuldumAslında ben böyle biri değildim umursamaz biriydim ama bu hormon yükselmesi stres takımtı kaygı yapıyormuş elimde değil gerçekten
Yok kız değilim ama şu hamileleri gördükçe uzak olmak isterdim :)))Anliyorum seni uzulcek birsey yok ama dsha cok erken inanki senin icin oy nasil sevindim annene yakin olmana ben uzzga geldim zor oluyr biran sende mi acaba benim gibisin dedim uzuldum
Her yerde var onlar kacis yok canim kader bu ben kadin dogumda sira beklerken kadinin biri yasta artik 30a yaki. Oldgu icin yeni mi sizin diyor yo ben dusunmyrm kontrolum.var diyorum mesela yuzles bazi seylerle anladin mi ik mik ne diycem diye dusunme ben sorana ben dusunmedim sonra o beni dusunmyr simdide diyorum espiriye vurdum olayiYok kız değilim ama şu hamileleri gördükçe uzak olmak isterdim :)))
Baci herifi uyandirSu anda sağ kasik agrisi cekiyorum sabah ovu testim biraz daha belirgindi diğerlerine göre galiba yumurtluyorum adete bir hafta kala
Yasaya yasaya ögreniyoruz iste hepimiz aynı yollardan gectik canım insallah bundan sonra sürecte hırpalanmaz aksine mutlu olursunÇok hemde geçen aylar bu kadar umutlı değildim ama bu ay emindim o derece
Farklı bi bakış açısıymış ciddeb ben yeşilçamın dram sahnelerindeki oyuncular gibiyim biri sorsun hemenn yatağıma yüz üst koşup ağlıyorumHer yerde var onlar kacis yok canim kader bu ben kadin dogumda sira beklerken kadinin biri yasta artik 30a yaki. Oldgu icin yeni mi sizin diyor yo ben dusunmyrm kontrolum.var diyorum mesela yuzles bazi seylerle anladin mi ik mik ne diycem diye dusunme ben sorana ben dusunmedim sonra o beni dusunmyr simdide diyorum espiriye vurdum olayibabssina cekmis diyorum cok gec kalir esim hep bende cok tezim dalgaya al inanki gecmez boyle bende yaptim ayni hatayi
Umarım umarım umarım hepimizYasaya yasaya ögreniyoruz iste hepimiz aynı yollardan gectik canım insallah bundan sonra sürecte hırpalanmaz aksine mutlu olursun
Yapma kendine yazik edersin canimFarklı bi bakış açısıymış ciddeb ben yeşilçamın dram sahnelerindeki oyuncular gibiyim biri sorsun hemenn yatağıma yüz üst koşup ağlıyorum
Yok can şaka yapıyorum hep ağlicakmıyız gülelim azcıkYapma kendine yazik edersin canim
Dam ustunde uneler tombul tombul bebelerYok can şaka yapıyorum hep ağlicakmıyız gülelim azcık
Hayirlisi uzulmeHanımlar benim hayallerim bu ay suya düştü bekleyenlere nasip etsin Rabbim
Rabbim büyükHayirlisi uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?