- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Insallah kuzzuuummmKızlar herkeste. Bol bol dua aldınız inşallah kabul olur ,
Kız o bendedede oluyor valla denedim az önce birde göbek deliğinin altında siyah çizgi gibi
Kuzum sağlıkla gelir inşallah aşılamadan sonra rabbim tez zamanda versin inşaaaallaaah
Ben ilk bebeği düşünürken bir doktor bana direk iğneyle tedaviye başladı. 3 ay falan denedim olmadı. Sonra bıraktım ve hemen ertesinde kendim hamile kalmıştım. İlaçların etkisi devam eder mutlaka. İnşallah sen de önümüzdeki ay hamile kalırsın. Bir an içimden öyle bir umut belirdi senin adına. Güzel haberini görürüm inşallah.Artik gulup geciyorum üzülmüyorum
Canisii senin bata daha 3 gun yokmu bence umutsuz olma 0.77 cikmasi aklımı karıştırdı benim acikcasi normalde 0.5 olmasi gerekmiyormu hamilelik olmayincaHEYECANLA BEKLENEN SONUC GELDI
KOCCAAMAANNKOCCAAMAANN
0.77
Cok tesekkur Allah razi olsun destekleriniz icinBen ilk bebeği düşünürken bir doktor bana direk iğneyle tedaviye başladı. 3 ay falan denedim olmadı. Sonra bıraktım ve hemen ertesinde kendim hamile kalmıştım. İlaçların etkisi devam eder mutlaka. İnşallah sen de önümüzdeki ay hamile kalırsın. Bir an içimden öyle bir umut belirdi senin adına. Güzel haberini görürüm inşallah.
Kiizzz suuusssCanisii senin bata daha 3 gun yokmu bence umutsuz olma 0.77 cikmasi aklımı karıştırdı benim acikcasi normalde 0.5 olmasi gerekmiyormu hamilelik olmayinca
Ayyy insalllaaaahhhhhhhhhhh cok cok teswkkur ederimBence enseyi karartma vardir insaAllah hersey Allahtan gec dollenme falandir belki en iyisi beklemeekinsaAllah guzel haberi verirsin 3 gun sonra L Loriklorik
Tamam canım teşekkürlerEvet canim benim boyle olduktan 1 gun sonra pik oldu.simdiden degerlendirmeye basla
Hayırlısı olsun canım kısmet şimdi değilmişHEYECANLA BEKLENEN SONUC GELDI
KOCCAAMAANNKOCCAAMAANN
0.77
Her hastanenin referans değeri farklı oluyor diye biliyorum ondandırCanisii senin bata daha 3 gun yokmu bence umutsuz olma 0.77 cikmasi aklımı karıştırdı benim acikcasi normalde 0.5 olmasi gerekmiyormu hamilelik olmayinca
Cok uzuldummm canim canini sikmaHEYECANLA BEKLENEN SONUC GELDI
KOCCAAMAANNKOCCAAMAANN
0.77
Canimm senin lh fsh tan yuksek gibi bence onun icin vermistir ultrasondan bakti miTahlil sonuçları
Insallllaaaahh kiz ben üzülmedimCok uzuldummm canim canini sikma
Lutfen insallah aşilamada tutar
Nasip degilmis demekk bu ay artik asilma startHayırlısı olsun canım kısmet şimdi değilmiş
Hayrlisi olsn tatlmHEYECANLA BEKLENEN SONUC GELDI
KOCCAAMAANNKOCCAAMAANN
0.77
Aynen insallah bakalim sipacik gelsin de hayirli zamanda daglikli nir sekilde gerisi onemli degilHayrlisi olsn tatlmne diylm. Belki asilamyi bekliodur sipan
Yaptır bakalım kısmette ne varsa artıkNasip degilmis demekk bu ay artik asilma start
En guzeli boswer supriz olcak nasilsa bi gun bi kan testine baka kalcaz şoka gircez uzun uzun kal gelcek biliorumArtik gulup geciyorum üzülmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?