Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insallah kuzzuuummm

Artik gulup geciyorum üzülmüyorum
Ben ilk bebeği düşünürken bir doktor bana direk iğneyle tedaviye başladı. 3 ay falan denedim olmadı. Sonra bıraktım ve hemen ertesinde kendim hamile kalmıştım. İlaçların etkisi devam eder mutlaka. İnşallah sen de önümüzdeki ay hamile kalırsın. Bir an içimden öyle bir umut belirdi senin adına. Güzel haberini görürüm inşallah.

Cok tesekkur Allah razi olsun destekleriniz icin

Bence enseyi karartma vardir insaAllah hersey Allahtan gec dollenme falandir belki en iyisi beklemeekinsaAllah guzel haberi verirsin 3 gun sonra L Loriklorik
Ayyy insalllaaaahhhhhhhhhhh cok cok teswkkur ederimhepimiz insallah ayni anda guzel haberler veririz birbirimize artik stes bitsin son bulsun ne zaman hamile kalicagim stresi

15yusra11 iyi akşamlar canım sen bu ay aşılama yaptırmıştın değil mi. Yanlış hatırlamıyorum umarım. Hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah . Bende aşılama yaptıracağım bize süreci anlatır mısın. Regl in kaçıncı günü gitmem gerekiyor. Kaç hafta iğne kullandın. Kaç öğün iğne yaptırdın. Özel de mı yaptırdın iğne fiyatları nasıl

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…