Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Süt hormonu ama stres de artırabiliyormuş ve fazla olması gebeliği engelliyormuş bazıları 3. GÜn diğer hormonlarla birlikte bazıları da 21. Gün bakıyor ama ben baktıramadım merak ediyorum o yüzden sordum

Ben her gün ilişki oldu
Canım çok üzüldüm bilmiyordum.Allah sağlıkla kucağına aldirsin bir an önce hamile kalıp.Benim duyduğum da genelde coraspirin ve iğne ile aksi ihtimalleri riske atmıyorlar.Bence kesin başka doktor.ve coraspirin

Hmm anladm canm netten baktm sen sordkdan snrada bakalm artk bnde neler olck

Canım bende hastane personeliyim. Bu sonuç etiketi yok mu sende.? E nabıza çok geç düşüyor bu ara. Sonuç etiketinde ki dosya numarası ile bakabilirsin sonucuna
Hastanenin sayfasından mi ogrencem acaba nerden ogrenenilirim
L Loriklorik kız masalla gorende hamis sanicak seni bu ne mutluluk boyle yoksa ogrendin mi sonucunu bizden mi sakliyorsun
Adet olmaui bekliyorum kizzz asilamaya basliycam o yuzdendir
Kiz L Loriklorik acilde normalde kayıt açıyorlar sonuç bekliyorsun ordan alsaydin sonuçları
Saat 3 te cikicak dediler benim malum evde bi ordu misafirlerim vardi duramadim . Esimde isten geç cikmis yetisememis

Coraspirin çözüm değil çağrı gülümser hocanin sayfasina gir bak istersen biraz ayrica hic bir ilac keyfe kader kullanilmaz canim

Daha önceden geçirilmiş bi hastalik yoksa hamilelik baslamadan pek onermiyorlar daha once dvt ya da emboli geciren hastalara oncesinde kan sulandirici kullandiriyoz dedi. Aman her kafadan her doktordan bi ses cikiyo cok karisik meseleler.

Kızlar herkeste. Bol bol dua aldınız inşallah kabul olur ,
Kizlar belki gulecksinz ama bish sorcam siz de bi deneyin merk ettim. Sirt ustu uzaninca karnima baktim gobek deliginin alt tarafinda damar atmasi gibi bisy atio. Siz de bi deneyin var mi sizde
Kız o bendedede oluyor valla denedim az önce birde göbek deliğinin altında siyah çizgi gibi
HEYECANLA BEKLENEN SONUC GELDI

KOCCAAMAANNKOCCAAMAANN

0.77
Kuzum sağlıkla gelir inşallah aşılamadan sonra rabbim tez zamanda versin inşaaaallaaah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…