- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
benim kaynanam yok yanlizbegenmeyenin kaynanasi evine temelli kalmaya gelsinn
🗡☺ ☺ ☺ KIZZZZZLLLLLLLLAAAAARRRRRRRRRRRR 21K OLMMUUUUUSSSUUUUUZZZZZZZZZZ 🗡
Evet canım erken evlendim baya genç anne oldumHadi ya ben seni büyük sanıyordum valla erken mi evlendin cnm
Geceleri hava soguk oluyor artikBenimde ayacıklarım üşüyor ama havalar soğuk ona bağlıyorum
Ben şokBen dee oyle sanmistim benden 1 yas küçük
Adet olma belirtileri varInsallah
Sende kotu dusunme bi baktin hamilesinnnn
Allah rahmey eylesinbenim kaynanam yok yanliz
Evet canım erken evlendim baya genç anne oldum ☺
Allahtan abla dememiştim hiçbenim kaynanam yok yanliz
Evet canım erken evlendim baya genç anne oldum ☺
Bennn ipttaaallBen şok
Yyaaa kahkaha attimmAllahtan abla dememiştim hiç
Kız teyze bile olur BndenYyaaa kahkaha attimmbiz abla oluyoruz
Adetim geldi yaa..smdi bugun 1. Yarin 2.gun oluyor bana 2.gununde gel dedi yarin gtmem lazm ozaman degil mi??Aynen öyle canım ben hep istedim
Ama eşim işlerimi bi yoluna koyayım dedi
Bende bebek bereketke gelir dedimse de 8 ay sonra smzüme geldi şimdi çok pişman
Bende gidicem canım hormon tahlili için hatta belki yarın giderim
19 yaşımda evlendim 20 yaşımda anne oldum canım bu ayın 7sinde 6 sene bitti 7 senemize döndükAllah rahmey eylesin
Kac yasinda evlendin kac yasinda annniiii oldun
Allahtan abla dememiştim hiç
Nasip canim hersey . Her iste vardie bo hayir . Evet yarin da gidebilrsin 3. Gun deAdetim geldi yaa..smdi bugun 1. Yarin 2.gun oluyor bana 2.gununde gel dedi yarin gtmem lazm ozaman degil mi??
Masalllaaahhh19 yaşımda evlendim 20 yaşımda anne oldum canım bu ayın 7sinde 6 sene bitti 7 senemize döndük ☺
Kiz senin yasondakiler torunlarino gördüHa bak oda olabilirAllah tan dedeee olmuyor
Evet canim ya sende durum ne geldimi gicik kirmizilarNasip canim hersey . Her iste vardie bo hayir . Evet yarin da gidebilrsin 3. Gun de
Ay o mevzu cok karışık ha ben bi çözemedim gece olsan sayacan mi saymayacan mi belli değilAdetim geldi yaa..smdi bugun 1. Yarin 2.gun oluyor bana 2.gununde gel dedi yarin gtmem lazm ozaman degil mi??
Ali rızayı unutmuşsunMasalllaaahhhAAAMAN AGZINIZIN TADI BOZULMASIN
Henuz bosey yok ama islaklik hep var geldi gelicek eli kulagindadirEvet canim ya sende durum ne geldimi gicik kirmizilaryarin gidimde ciksn aradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?