Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok saçma zaten önce bir dene tutup tutmıcagını nerden bilebilirsin gıcık😡😡
Yok yani benim anlamadığım bu kişi doktor aç bi bak zaten kızın gelişmekte olan yumurtaları varmış, insan para için nasıl bu kadar acımasız olabilir hiç etik değil üzücü okumuş adam olamamış dediklerimizden

Kızlaarr benim nefesim daralıyor zor nefes alıyırum yaklaşık bi saattir böyleyim
Sanki astımmışım gibi :(

Nette gebelik belirtisi olabilir diyor sizce ?
Rahimde cenin büyüdükçe oksijene ihtiyaç duyarmış bundan nefea darlığı olurmuş ;)

Bide akıntım bi tuhaf pütür pütür akışkan değil
Sanki peçete parçaları gibi olır ya öyle
İdrarım kötü kokulu
Bütün bunların tabiki enfeksiyon oldupunu biliuorım peki böyle olup hamile olan yokmu hiç yaa🤗🤗
Valla ben de hareket edince hemen nefes nefese kaliodum. Idrarim da son gunlerde kokmya basldi. Akintiya hic bakma hep kafa karstrio. Belli olmuo yani

Yok yani benim anlamadığım bu kişi doktor aç bi bak zaten kızın gelişmekte olan yumurtaları varmış, insan para için nasıl bu kadar acımasız olabilir hiç etik değil üzücü okumuş adam olamamış dediklerimizden
Aynen öyle doktor dediğin dürüst adil olmalı allah böyle doktorlardan uzak tutsun hepimizi

Siz başka doktora gitmekle çok iyi yapmışsınız canım yoksa kendini hasta edersin bak ne güzel söylemiş doktor.. zaten doktor çok önemli bu aşamada
15yusra11 15yusra11 arkadasimizdan allah razi olsun o tavsiye etti .hrr iste vardie bi hayir
Para tuzagi sirf parami aliyim de insanlarin umutlari ile oyniyim diyorlar resmen
Sen unutmaya çalış canım o anı sil kafandan, insan ister istemez takıyor kafaya ama sen stresten uzak kalacaksın bu dönemde
Insallah stresssiz gecer sure

L Loriklorik Önce üzüldüm sonra sevindim 😍
Rabbim güzel haberler nasip etsin hepimize en kısa zamanda 🤲🏻
Benim eşim olsa o doktora dava açar aşılamayı bedavaya getirirdi :-)
Merkezin adı tüp bebek merkezi olunca insan bi huylanıyor zaten Rabbim iyilerle karşılaştırsın vicdan fukaraları:kızgın:

Evet yasim 24 amh degerim 0.91 🤨insalllahh insalllah
Sakın ümitsiz olma biz Müslüman kızlarıyız Allahtan başka Hiç kimse ne ölümü ne asla kelimesini bilir Rabbim ne olmazları oldrttu bizim dr şarkımız değerlerimizi görünce önce kendilerninde bayan olduklarını veya insan olduklarını untuyorlardr onlar artık herkese kötü haber vere vere bunlar onlara kolay geliyor söylemek umut varsaa yok diyorlar olur dedinz neden olmadı sorusuyla sırf gitmemek içinnn Herseyden önemli olan o Rabbe yalvar bize vercek emin olll

Evet canım .Bakalim bir de yarın ilk idrarla yapcam.cunku hamile olduğumu hissediyorum.Sen nasılsın kese falan görüldü mü
Saglikliysa hayrlisiyla versn insllh.
Gecen hafta p.tesi gitmistm. Zor da olsa gormustu kucuk bisy. Persmbye randevu aldm ozelden insllh ii bi dr cikr karsima. Daha bebk var mi yok mu varsa da kalbi atio mu hic bilmiorm. 😑 cok merk ediorm. Cok istaszm hep bi mide bulanmasi var. Bos gebelk deildir dimii 🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X