Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım benim kıyamam, bebeğin biraz uzun yoldan gelecek belli ki annesi sabırla bekle tedavini aksatma çok güzel haberler vereceksin eminim
Insallahhhhhhhhhhya asilama tedavisinde oldugum icin antobiyotik te icemiyorum . Bogazim cok kotu bi tavsiyen var mi cabuk gecmesi icin

Evet sırf asilama ile ugrasmamak icin tup bebege direk gecelim diye bize oyle demisler resmen . Su an cok sukur hala asilama sansim var. Bi arkadssimizin tavisyesi ile baska bir doktorda tedavime dun basladim hayirlisi ile
Ayyy çok sevindim canım benim inşallah hayırlısıyla çok güzel sonuçlanır ve bir kaç aya bebiş haberini alırız cidden seni avutmak için demiyorum ama tıp belki de en çok bu konuda çok gelişti neredeyse artık bebissiz aile kalmadı çok şükür ki eminim seninde olacak

Insallahhhhhhhhhhya asilama tedavisinde oldugum icin antobiyotik te icemiyorum . Bogazim cok kotu bi tavsiyen var mi cabuk gecmesi icin
bal, tarçın, sirke, limon suyu karışımı canım her kış yaparım çok iyi geliyor boğaza.
  • 2 yemek kaşığı sirke
  • 2 yemek kaşığı bal
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 tutam tarçın
bir bardak suya karıştır iç

Inaallah en kisa zamanda hepimizin olur artik . Gercekten bu foruma kayit olmadan once sadece benim basima gelen bisey saniyordum bu cocuk olayi . Megersem ne cok insan benimle ayni durumdaymis .

Ay yaparim simdi insallah ya cok kotu

Arkadaşlar birde yumurta rezervi az olsa bile bi insanın kalitesiz yumurta var demek degilki ne belli yani yumurta rezervi çok olup kalitesiz olsa ne olacaktı rakamlara takilmayalim evet bunlar sebep ama sonuç degil ki nasip herşey pco da da yumurta çok ee o da çocuk sahibi olmakta zorlanıyor bu işler nasip cidden

Katiliyotum sonucta tutmasi icin 1 tane yumurta yeterli

kizlar dün aksamki ovu testinde daha pek bi koyulasma yokdu bugün daha 10cu günüm ama biraz önce yumurta aki gibi yogun bi akintim oldu bakalim aksamki ovu testini cok merak ediyorum nasil cikcak normalde cumartesi pik göstermesi gerekir takvime göre bende yarin Sabah bide cumartesi Sabah iliski diye düsünmüstüm bakalim artik

Katiliyotum sonucta tutmasi icin 1 tane yumurta yeterli
Yani ben baktirmadim 32 yaşındayım fsh 6.33 estradiol 58 di ama bunlar hep değişen rakamlar imam benim de ama düşük ciksa çok uzulmezdim yani evet insan az buçuk takıyor hiç bi problem olmayıp yllarca olmayan var sebepsiz infertilite bazen insan keşke sebebi olsada tedavi olsam diyor o yüzden sabır onemli

bide gecenlerde internette birsey okudum kizlar… stress olmamak icin hamile oldugunuzu farz edin diyolar karninizla konusun sanki bebis varmis gibi ozaman vücut stress yapmayip mutluluk hormonu salgiliyomus buda hamileligi kolaylastiriyomus ama tabikii bunu yanlizken yapinn sonra hepimizi deli sanmasinlar

Kuzum cidden psikolojik anladım yani 3-4 gün valla pek aklıma gelmedi bebek falan hemen oldum bak cidden kafamızda atabilsek olucak yani benim en büyük sorunum bu stres yapıp hormonları yükseltiyoruz
Aynen öyle canımm kesinlikle acaba hamile miyim yok gidip test yapayım falan psikolojimizi bozuyoruz unutalım bu ay hiç bebek düşünmüyor gibi yapalım belki herşey yoluna girer hormonlarda düzelir çünkü doktorda bana hiç bir sıkıntın yok dedi ona ragmen adet olamıyodum

Kızlar merhaba benim bat pazartesi ama pazardan beri mide ekşimesi yaşıyoyorum sanki boğazımda turşu varmış gibi midem kaynar kaynar onun dışında başka belirti yok bide iştahsızlık var aramızdaki gebişler böyle bi durum yaşadımı acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…