- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
InsallahhhhhhhhhhCanım benim kıyamam, bebeğin biraz uzun yoldan gelecek belli ki annesi sabırla bekle tedavini aksatmaçok güzel haberler vereceksin eminim
Ayyy çok sevindim canım benim inşallah hayırlısıyla çok güzel sonuçlanır ve bir kaç aya bebiş haberini alırızEvet sırf asilama ile ugrasmamak icin tup bebege direk gecelim diye bize oyle demisler resmen . Su an cok sukur hala asilama sansim var. Bi arkadssimizin tavisyesi ile baska bir doktorda tedavime dun basladim hayirlisi ile
bal, tarçın, sirke, limon suyu karışımı canım her kış yaparım çok iyi geliyor boğaza.Insallahhhhhhhhhhya asilama tedavisinde oldugum icin antobiyotik te icemiyorum . Bogazim cok kotu bi tavsiyen var mi cabuk gecmesi icin
Inaallah en kisa zamanda hepimizin olur artik . Gercekten bu foruma kayit olmadan once sadece benim basima gelen bisey saniyordum bu cocuk olayi . Megersem ne cok insan benimle ayni durumdaymis .Ayyy çok sevindim canım benim inşallah hayırlısıyla çok güzel sonuçlanır ve bir kaç aya bebiş haberini alırızcidden seni avutmak için demiyorum ama tıp belki de en çok bu konuda çok gelişti neredeyse artık bebissiz aile kalmadı çok şükür ki eminim seninde olacak♥
Ay yaparim simdi insallah ya cok kotubal, tarçın, sirke, limon suyu karışımı canım her kış yaparım çok iyi geliyor boğaza.
bir bardak suya karıştır iç
- 2 yemek kaşığı sirke
- 2 yemek kaşığı bal
- 2 yemek kaşığı limon suyu
- 1 tutam tarçın
Şifa olsun kuzummAy yaparim simdi insallah ya cok kotu
Arkadaşlar birde yumurta rezervi az olsa bile bi insanın kalitesiz yumurta var demek degilki ne belli yani yumurta rezervi çok olup kalitesiz olsa ne olacaktı rakamlara takilmayalim evet bunlar sebep ama sonuç degil ki nasip herşey pco da da yumurta çok ee o da çocuk sahibi olmakta zorlanıyor bu işler nasip ciddenKesin hukumlu konusmuyorum Ama benim duydugum genel olarak o yastan sonra yumurta rezervi düşüyor. Katilmayabilirsiniz ama daha 23 yasinda bi kadinada tup bebek bile tutmaz demek doktorun is guzarligi ben bu konuda devletin daha iyi olduğunu düşünüyorum insan kandirmiyorlar hic değilse. Erken menopozda 30dan sonra daha sık görülüyor diye biliyorum. L Loriklorik
Lütfen bide devlette baktır. Amin Allah iyi insanlarla karşılaştırsin. Ayricada duymadim 20 yasinda menepoza gireni ki varsa da 20 yasindakiyle 40 yasindakinin tedavisi ayni olmaz çözümü daha kolay olur. Asil.siz cok pesin hukumlusunuz guzel bi sey değil. Resmen umutsuzluga itiyorsunuz oyle yapmak istemiyorum desenizde.
Katiliyotum sonucta tutmasi icin 1 tane yumurta yeterliArkadaşlar birde yumurta rezervi az olsa bile bi insanın kalitesiz yumurta var demek degilki ne belli yani yumurta rezervi çok olup kalitesiz olsa ne olacaktı rakamlara takilmayalim evet bunlar sebep ama sonuç degil ki nasip herşey pco da da yumurta çok ee o da çocuk sahibi olmakta zorlanıyor bu işler nasip cidden
Yani ben baktirmadim 32 yaşındayım fsh 6.33 estradiol 58 di ama bunlar hep değişen rakamlar imam benim de ama düşük ciksa çok uzulmezdim yani evet insan az buçuk takıyor hiç bi problem olmayıp yllarca olmayan var sebepsiz infertilite bazen insan keşke sebebi olsada tedavi olsam diyor o yüzden sabır onemliKatiliyotum sonucta tutmasi icin 1 tane yumurta yeterli
Yok canım daha 4 günüm var. Aralıklarla gebelik testi yapıyorum. Sadece bir tanesinde silik çok zgi cikti. Fotoğraf yüklerim birazdan kafam karışık yani.Hayırlısı canım snin bat geçti mi
Karnım da şişlik var ama sert değil
Böyle işte çizelge yaptım en alttaki erken gebelik testi. Elimde şu an iki test kaldi. Bat günü olmazsam yapacağım.Hayırlısı canım snin bat geçti mi
Karnım da şişlik var ama sert değil
Aynen öyle canımm kesinlikle acaba hamile miyim yok gidip test yapayım falan psikolojimizi bozuyoruz unutalım bu ay hiç bebek düşünmüyor gibi yapalım belki herşey yoluna girer hormonlarda düzelir çünkü doktorda bana hiç bir sıkıntın yok dedi ona ragmen adet olamıyodumKuzum cidden psikolojik anladım yani 3-4 gün valla pek aklıma gelmedi bebek falan hemen oldum bak cidden kafamızda atabilsek olucak yani benim en büyük sorunum bu stres yapıp hormonları yükseltiyoruz
Pastil falan kullan canım bol bol ılık su iç bogaz spreyi sık canım bal ye yumuşatır hatta bide zencefilli çay falan iç çok iyi geliyorInsallahhhhhhhhhhya asilama tedavisinde oldugum icin antobiyotik te icemiyorum . Bogazim cok kotu bi tavsiyen var mi cabuk gecmesi icin
Olmuomu yinede olmuosa kullandigin internet sayfasinin gecmisini sil tekrar giris yap bn ole yapiorum bu tarz durumlarda duzelioBeni hatırla var ya onu işaretledim ben
Hala aynı canım onuda denerimOlmuomu yinede olmuosa kullandigin internet sayfasinin gecmisini sil tekrar giris yap bn ole yapiorum bu tarz durumlarda duzelio
Nane linon iciyorum simdi hicbirsey fayda etmiyoPastil falan kullan canım bol bol ılık su iç bogaz spreyi sık canım bal ye yumuşatır hatta bide zencefilli çay falan iç çok iyi geliyor
İlk ögrendiğimde 31 Di degerim. 2 gün sonra 101 4 gün sonra 650 idi. Şuan 9.haftama girdim Bi sıkıntı yok şükürmerhaba canım hamılesın galıba hayırlı olsun öncelıkle bhcg degerlerın nasıl artış gösterdı suan hersey yolunda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?