Ya internetten nasil yapildigini uc bes kez izledim sonra durdura durdura video yu ögrendim elim yeni yeni alisti 2 ay oldu sanirim simdi daha hizliyim sonucda analarimiz bi zinciri bi kutuyu ogretti gecmisti bi o deneyimim varBu örgüden anlamamış halin mi kızhiç yeni başlayan birine benzemiyor baya başarılı yani benim birşeyler örmüşlüğüm vardır ama bunu yapamam mesela
Peki yumurlama döneminde sorun olur mu15 gün canım
Geçen ayda benim böyle oldu benimdeBenim de adetim oyle iki aydir normalde o 1 hafta icinde buyuk paket ped yetmez bana ayriyetten yanina 1 de kucuk paket kullanirdim . Ama bu aralar paketin yarisi bile bitmedi ped dolmuyor damla damla geliyor bende
Kardesim dogumundan sonra degismis duzeni 2 gun suruomus simdi 6 gun suruo dio biz dogumda yapmadik nie bole oluosaAlla allaböyle olan başladı var mi acaba
Biz gizli dogursun galiba bizim bile haberimiz olmadanKardesim dogumundan sonra degismis duzeni 2 gun suruomus simdi 6 gun suruo dio biz dogumda yapmadik nie bole oluosa
Aynı benKizlar çok afedersiniz ama hala 4/1 bile dolmadi pedin niye gelmiyor anlamadim sancimda yok tobe tobe
Aynn sanirimBiz gizli dogursun galiba bizim bile haberimiz olmadansinirlerin bozuldu yaa agresiflik hat safada
Toparlarsın canım bolbol bal pekmez kasıklaİnsallah hepimizin ugraslarini gorsun Rabbim bebegim benim ♥ Usutmusum valla cok fena sirtimdan gogsume vuruyo agri bugun hiccc yapcak havamda degilim insallah aksama toplarim kendimi
Beklenen Adet Tarihi cınımBAT DEDİĞİNİZ NE KIZLAR İKİ ADET ARASI GEÇEN ZAMAN MI
Bunu bitirebilirseeen digeri daha kısa sürer kuzum ben dogurana kadar bitir isteKac aydir bitiremedim bunubi sene bkle yapayim sanada ama sende yardim etcen yoksa uzun surer elim yeni yeni alisioda
Sen ikinciyi yapana kadar desek daha dogru olurBunu bitirebilirseeen digeri daha kısa sürer kuzum ben dogurana kadar bitir iste
Kizlar ben evlendigimin 4. Ayi kumbara acmistim bebek niyetinehani bebek icin birikin yapmaya simdi ağzına kadar dolmuş patlatsam mi
Bi tane daha dolduralim o zamanBende hamile kalınca düşünüyorum onuBence bekle hamile kalınca patlat sonra bida yap kumbara doğana kadar bekle
Ama ben dayanamam kesin 9 ay bizde hep yapıyoruz biraz dolunca patlatalim diye basını yiyorum eşimin ne sabırsızsın dolsun bi der hep
Abarttınmı sankiSen ikinciyi yapana kadar desek daha dogru olurcanin saolsun yeterki iste denerim bitsin bu
Daha yenimi doldu yöhhhhKizlar ben evlendigimin 4. Ayi kumbara acmistim bebek niyetinehani bebek icin birikin yapmaya simdi ağzına kadar dolmuş patlatsam mi
Esimin sigaradan kalan para üstleriniatiyordukDaha yenimi doldu yöhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?