Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hafta ya randevu alıp giderim artık Cuma ya bugün. Evet hatırlıyorum canım çok geçmiş olsun ya

Benim de bosch havluları sert yapıyor

Allah korusun inşallah gerek kalmaz o zaman sağlıklı gebelik olur en kısa zamanda

İllakiii canm annem hep der yarattıki haberi var, derdi verdi ki dermanıda verir. Sabırla beklemeye çalışıcaz elden bisey gelmiyor biz elimizden geldiğince tedavimizi oluyoruz takdiri ilahi
Öyle canım annen çok doğru söylemiş nasip bakalım bu ayda ümitliyiz bekleyelim

Ben hiç yaşayamadım o duyguyu aynen bende orgazm olamıyorum diyede olmadığını düşünüyordum demek ki engel değilmiş

canm daha önceden t yi çok koyu yakalamış mıydın ?? demekki senin yumurtan çatladı bugünün kaçırma değerlendir umarım dünüde değerlendirmişsindir.
Son 4-5 gundur bos gectigimiz gun yok canim cikti daha once o kadar koyu yakalamadim bugunde nerdeyse yok gibi cizgi anlamadim bu kadar kisa surmesini

Eklentiler

• DE115BB8-7D6A-4AA4-B9E3-7A8E6C1DE723.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 22
  • 7C30A2D8-C81F-4B5A-B5B7-E03CB2E61838.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 21
  • 2B8D046D-0B1B-4F9A-BE28-A26E30596101.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 22
Heededim nisa ya mi gelcen kararini mi degistirdinkiz kaynanamla yasamayaydim cagirirdim seni eve
Yok kız ben doktorumdan çok memnunum birbirimizi anlıyoruz her dakika arayıp ulaşabiliyorum şahsi telefonundan değişmem hahaha bnm herif getirmez ki zaten kız saolsın etmiş kadar oldun geçerken el sallıcam sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…