- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Hafta ya randevu alıp giderim artık Cuma ya bugün. Evet hatırlıyorum canım çok geçmiş olsun yaBiliorum ama sen belki okumussundur gecen ay yaklasik 59 gun adet olmadim agrim sizim yoktu gebelik sandim degilmis enfeksyon yuzundenmis 1 ay bosa gecirdim simdide acisini cekiorum ayni ay iki kere adet oldum ve bu donm zor gecti senin icin diorum sagligin icin en azindan bi bakarlar gebeligede enfeksyonun derecesinede yinede sen bilirsin cnm bnm
İnşallah fayda olur canım. Bi de domestosun leke çıkarıcısını deneyebilirsinHee annemin dedigi gibi dion son zmnlar bnde öle yapiom ama bastan calistirmiodum bidahakine onuda denicem insallah gecer ya gicik oldum kiyafet kalmadi
Benim de bosch havluları sert yapıyorCanım havluları bilmem de masa örtüsündeki lekeler yağlı ise çıkmıyor benimde, makineye atmadan bulaşık deterjanı ile yıkıyorum yada bekletiyorum bir leğende elimde yıkayıp öyle atıyorum benim makinem bosch ama 40da yıkadığım için çıkmıyor, beyazları 60da yıkıyorum havlularda leke olmuyor çünkü genelde beyaz havlularım ama çok sertler ütülemeye de üşeniyorum açıkcası öyle kullanıyoruz
İnşallah fayda olur canım. Bi de domestosun leke çıkarıcısını deneyebilirsin
Allah korusun inşallah gerek kalmaz o zaman sağlıklı gebelik olur en kısa zamandaAy o anda bilemedim yaaa keske deseydim 3 kere diye.valla.dusunmeden girdim içeri.bir de cok kötü ya 3 tane ogrenci içerde.haha hihi muhabbet.muayene etseler onlar görecek her şeyim ortada..smear alalim dedi. yok dedim.bida doktora hayatta izin vermez eşim.yani 3. kez düşük yapmadan ızin vermez
Insallah yumurtalalrim gelismistir
Öyle canım annen çok doğru söylemiş nasip bakalım bu ayda ümitliyiz bekleyelimİllakiii canm annem hep der yarattıki haberi var, derdi verdi ki dermanıda verir. Sabırla beklemeye çalışıcaz elden bisey gelmiyor biz elimizden geldiğince tedavimizi oluyoruz takdiri ilahi
Ben hiç yaşayamadım o duyguyu aynen bende orgazm olamıyorum diyede olmadığını düşünüyordum demek ki engel değilmişBence gayet iyi bilinçlendirici bir paylaşım olmuş canım. Benim aklımda bir soru işareti vardı mesela onu çözmüş oldum.Ben genelde cinsel ilişki sırasında önce orgazm oluyorum sonra eşim orgazm oluyor belki bundan mıdır diye aklımdan geçmiyor değildi. ama burda ilişkide zevk alınmasına bile gerek yok diyor.
Son 4-5 gundur bos gectigimiz gun yok canim cikti daha once o kadar koyu yakalamadim bugunde nerdeyse yok gibi cizgi anlamadim bu kadar kisa surmesinicanm daha önceden t yi çok koyu yakalamış mıydın ?? demekki senin yumurtan çatladı bugünün kaçırma değerlendir umarım dünüde değerlendirmişsindir.
Insallah hepimizin artik tutunsuniğneler gelistirtiyo canm hiç merak etme inşallah çok güzel gelisir de hayırlısıyla da tutunur annesine ❤
Testlerini at sana canım. Eğer bugün silikse bu 3-4günü değerlendirSon 4-5 gundur bos gectigimiz gun yok canim cikti daha once o kadar koyu yakalamadim bugunde nerdeyse yok gibi cizgi anlamadim bu kadar kisa surmesini
şimdiye kadar gelen giden yok beklemedeyim
Şaka yaptım kız sizin eve yakın ya bnm doktor şafak hastanesiVallaha mi oraya mi gelcen
Uzerinde tarih yaziyo canim napcam bilemedimTestlerini at sana canım. Eğer bugün silikse bu 3-4günü değerlendir
HeeŞaka yaptım kız sizin eve yakın ya bnm doktor şafak hastanesi
Bu ay olur inşallah cnm iyi bir doktor bulursunEvet malesef oldum
Gidicem ama doktorumu degistircem snrm memnun kalmadm ilaç kullaniminda hatalar olduğunu düşünüyorum
18 de yumurta buyumus 19 da çatlamışUzerinde tarih yaziyo canim napcam bilemedim
Yok kız ben doktorumdan çok memnunum birbirimizi anlıyoruz her dakika arayıp ulaşabiliyorum şahsi telefonundan değişmem hahaha bnm herif getirmez ki zaten kız saolsın etmiş kadar oldun geçerken el sallıcam sanaHeededim nisa ya mi gelcen kararini mi degistirdin kiz kaynanamla yasamayaydim cagirirdim seni eve
Bunun icin kesin birsey söyleyemicem canimm ilac kullaniyorsan en iyisi doktoruna sor benceBu aslan pencesini cok duydum gebeligede yardimciymis bisey sorcam hormonlari etkiliomu bn ilac kullaniorum guatir icin oyuzden bazi bitkisel seyler hormonlara dokunuo etkisi oluomu hormona ? Adete fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?