Aminnnn cnm bebişimde olursa hepinizi ona yollucamAllah bozmasın aranizigorursen sallarsin kacta
Haudi hayirlisi olsun insallahhhhhAminnnn cnm bebişimde olursa hepinizi ona yollucam10da hastane olmam lazım
Rica ederim canımAaa tmm ii oldu simdi her yazilani kaydediom bilerek yapiyim die resmi ii oldu ts ederm
Amin bebeğim bu ay peşpeşe gümbür gümbür geliyoruz güzel haberlerle inşallahHaudi hayirlisi olsun insallahhhhh
Yeni nesil bizimkilerle gumbur gumbur gelicekAmin bebeğim bu ay peşpeşe gümbür gümbür geliyoruz güzel haberlerle inşallah
Sonra midem bulanıyor karnım agrıyor diye dert yancaz burdaYeni nesil bizimkilerle gumbur gumbur gelicek
Ne oldu cnmKızlar çok kötü ağlıyorum
Yengem hamile öğrenir öğrenmez de beni aramış. İlk ayda kaldı. Ben kalamadımNe oldu cnm
Eşim soruyor niye ağlıyorsun diyorum karnım ağrıyor o yüzden söyleyemedimNe oldu cnm
Oyyy kuzum ya kıyamam çok zor bi durum üzülme Rabbim bizede nasip edecek dua et bol bolYengem hamile öğrenir öğrenmez de beni aramış. İlk ayda kaldı. Ben kalamadım
Cok hastayım
İyi olmadın mı daha cnm ya nane limon yada ıhlamur iç bak ballı sütte iyi gelirCok hastayım
inşallah gerek kalmaz canimAllah korusun inşallah gerek kalmaz o zaman sağlıklı gebelik olur en kısa zamanda
Inşallah hayırlısı ile hayırlı zamanda olur .hepimizinkiAllahm ya bu esler bni deli edio bnm kide ayni ne diyim kuzum bilmiorumki umarim bu sefer normal bi geneligin olur kotu dusunme uzucu ewt ama en azindan tutuo öle dusun
Ağlama canım üzülme, bebeğin en hayırlı zamanda gelecek inş, hepimizin etrafında birsürü hamile var ve bu hamile kalmak isteyene zor geliyor ama bol dua edeceğiz kendini yıpratma ama sık görüşme yengenle benceYengem hamile öğrenir öğrenmez de beni aramış. İlk ayda kaldı. Ben kalamadım
İnşallah canımOyyy kuzum ya kıyamam çok zor bi durum üzülme Rabbim bizede nasip edecek dua et bol bol
Yok çok görüşmüyorum ama ona sevindim kendim için üzüldümAğlama canım üzülme, bebeğin en hayırlı zamanda gelecek inş, hepimizin etrafında birsürü hamile var ve bu hamile kalmak isteyene zor geliyor ama bol dua edeceğiz kendini yıpratma ama sık görüşme yengenle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?