Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya havlular bazen yag yada firinda yardim olsun die cikarirken tutuom cunku silikon tutacakda olsa elim yanio cikolata veya yag oldugu icin cikmio bn en iyisi once senin dedigin gibi elimde yikiyim deterjanla sonra camasir suda bekleteyim sonrada makineye atiyim ay cok uzun ya bn oldum olasi calistim ewde temizlik ve yemk isiyle ugrasiodum ama camasir fln hic atmadim oyuzden bu konuda biraz acemiyim inyernetten bakip elimden geldikce cabaliorum ama bilgisi olanlarin fikirlerini almak istedim oyuzden sordum.

Canım eşim bana kızıyor artık.surekli doktora gidiyorsun yeter artık diyor.zaten yüzde 70 kimyasal oluyormuş kadınların diyor.ben arastirdigim için böyle oluyormuş
Allahm ya bu esler bni deli edio bnm kide ayni ne diyim kuzum bilmiorumki umarim bu sefer normal bi geneligin olur kotu dusunme uzucu ewt ama en azindan tutuo öle dusun

Yok kız ben doktorumdan çok memnunum birbirimizi anlıyoruz her dakika arayıp ulaşabiliyorum şahsi telefonundan değişmem hahaha bnm herif getirmez ki zaten kız saolsın etmiş kadar oldun geçerken el sallıcam sana
Allah bozmasın aranizi gorursen sallarsinkacta

Anladım canım ben de evlenene kadar bilmezdim hatta yemek temizlik de bilmezdim öğreniliyor mecburen. Daha dur bebek olunca kakalı zıbınları yıkayacaksın çıkmayacak nasıl çıkar diye soracaksın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…