- 22 Ağustos 2019
- 3.453
- 8.209
- 158
1 gun mu suruyo o zaman bu yumurta olusumu18 de yumurta buyumus 19 da çatlamış
Tmm ilk bunu sonra sirkeyi ve camasir suyuyla bekletmeye sirayla hepsini denicem bu ayRenklilerde de oluyo ama direk üstüne sıkma renklilerde. Suya karıştır sonra çamaşırı içine koy. Güzel leke çıkarıyo.
Bn programlari bilemiorum sanirim bnde anlamiorum bi perde bide yunlu seyleri guzel yikiyabiliorum ter lekesi bile kalioÖakinen benimkindenmiş nasıl yıkamıyor anlamadım ben
O igne catlatmami yumurtayi buyutmek icinmi peki ?Yarin randevum olucak daha almadik cumsrtesi gel dedi
Acimiyor aslinda benim kendime yapmaya cesaretim yok o yuzden klinikte yaptiriyorum .kil gibi ignesi zaten göbeğin etrafinda yaptiriliyor
Ya havlular bazen yag yada firinda yardim olsun die cikarirken tutuom cunku silikon tutacakda olsa elim yanio cikolata veya yag oldugu icin cikmio bn en iyisi once senin dedigin gibi elimde yikiyim deterjanla sonra camasir suda bekleteyim sonrada makineye atiyim ay cok uzunCanım havluları bilmem de masa örtüsündeki lekeler yağlı ise çıkmıyor benimde, makineye atmadan bulaşık deterjanı ile yıkıyorum yada bekletiyorum bir leğende elimde yıkayıp öyle atıyorum benim makinem bosch ama 40da yıkadığım için çıkmıyor, beyazları 60da yıkıyorum havlularda leke olmuyor çünkü genelde beyaz havlularım ama çok sertler ütülemeye de üşeniyorum açıkcası öyle kullanıyoruz
Allahm ya bu esler bni deli edio bnm kide ayni ne diyim kuzum bilmiorumki umarim bu sefer normal bi geneligin olur kotu dusunme uzucu ewt ama en azindan tutuo öle dusunCanım eşim bana kızıyor artık.surekli doktora gidiyorsun yeter artık diyor.zaten yüzde 70 kimyasal oluyormuş kadınların diyor.ben arastirdigim için böyle oluyormuş
Ts ederm kuzum bncede git cok agrin yoksa ve suphen varsa adetinin 2 gecikirse yada adete yakin git daha ii olur senin icin umarim cabuk gecerHafta ya randevu alıp giderim artık Cuma ya bugün. Evet hatırlıyorum canım çok geçmiş olsun ya
Kafaya taktim ii ce bakcam zaten hepsini deniyim olmazsa bilmiom ts ederm tekrar cok saolunİnşallah fayda olur canım. Bi de domestosun leke çıkarıcısını deneyebilirsin
Bildigim kadariyla 36 saat süresi var1 gun mu suruyo o zaman bu yumurta olusumu
O igne yumurta buyutmek icin catlaymayi yarin kontrolden sonra doktorumuz yapcekO igne catlatmami yumurtayi buyutmek icinmi peki ?
Nasip kuzum insallah bi dahaki ay duadan baska caremiz yoklekelerim geldi kızlar benimde kahverengi
kesin devamı gelecek üzgünüm çok
Allah bozmasın araniziYok kız ben doktorumdan çok memnunum birbirimizi anlıyoruz her dakika arayıp ulaşabiliyorum şahsi telefonundan değişmem hahaha bnm herif getirmez ki zaten kız saolsın etmiş kadar oldun geçerken el sallıcam sana
Anladim ts ederm yinedeBunun icin kesin birsey söyleyemicem canimm ilac kullaniyorsan en iyisi doktoruna sor bence
Aa 2 gun snrada asilamayami gidicen ?Bildigim kadariyla 36 saat süresi var
O igne yumurta buyutmek icin catlaymayi yarin kontrolden sonra doktorumuz yapcek
EvveeeetttAa 2 gun snrada asilamayami gidicen ?
18 inde pik yapmış muhtemelen ya dün ya da bugün çatlamış olur. Sen bugün yarın ertesigün Pazartesi ye kadar 23 üne kadar değerlendir canımUzerinde tarih yaziyo canim napcam bilemedim
InsAllah cnmBu ay olur inşallah cnm iyi bir doktor bulursun
Anladım canım ben de evlenene kadar bilmezdim hatta yemek temizlik de bilmezdimYa havlular bazen yag yada firinda yardim olsun die cikarirken tutuom cunku silikon tutacakda olsa elim yanio cikolata veya yag oldugu icin cikmio bn en iyisi once senin dedigin gibi elimde yikiyim deterjanla sonra camasir suda bekleteyim sonrada makineye atiyim ay cok uzunya bn oldum olasi calistim ewde temizlik ve yemk isiyle ugrasiodum ama camasir fln hic atmadim oyuzden bu konuda biraz acemiyim inyernetten bakip elimden geldikce cabaliorum ama bilgisi olanlarin fikirlerini almak istedim oyuzden sordum.
İnşallah geçer canım hiç bu kadar sarı akıntım olmamıştıTs ederm kuzum bncede git cok agrin yoksa ve suphen varsa adetinin 2 gecikirse yada adete yakin git daha ii olur senin icin umarim cabuk gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?