Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Grcmiyor antibiyotik ignelerle geciyor ama tedavide oldugum icin kullanamiyorum .yarin doktora sorarim ondan sonra kullanirim
Sor cnm mutlaka ya tedaviye de engel olur belki çok kötüysen ya bnde hasta olmamaya çalışıyorum valla havalar sogudu iyice

Cok kotuyun yutkunamiyorum o derece
Bol bol bal, pekmez ye ama çok sık yani birkaç saatte bir ilaç gibi, suyu çok iç ılık olsun, bal zencefil boğazlarına iyi gelir sprey aldıysan majezik filan iyi olur ve dinlen uyu bol bol, ilaca gerek kalmaz inş

Bol bol bal, pekmez ye ama çok sık yani birkaç saatte bir ilaç gibi, suyu çok iç ılık olsun, bal zencefil boğazlarına iyi gelir sprey aldıysan majezik filan iyi olur ve dinlen uyu bol bol, ilaca gerek kalmaz inş
Ah insallah normalde antibiyotik igneler verirdi onunla iki gunde ayaga kalkardim ama su an tedavi de oldugum icin extradan ilac vs. Kullanmak istemiyorum. Aklimda bulunsun yarin aldiririm bal pekmez zencefil

Ah insallah normalde antibiyotik igneler verirdi onunla iki gunde ayaga kalkardim ama su an tedavi de oldugum icin extradan ilac vs. Kullanmak istemiyorum. Aklimda bulunsun yarin aldiririm bal pekmez zencefil
Geçmiş olsun canım üst üste geliyor herşeyde valla inşallah bu ay güzrl haberler slırsın eşinin ailesi biliyormu bu arada

Ben okulda mikrobun içinde olduğum için çok sık hasta olurum boğaz enfeksiyonu konusunda uzman oldum zamanla geçer diye bekleme uzun sürer ateş filan olursa tedavini de olumsuz etkilemesin

Geçmiş olsun canım üst üste geliyor herşeyde valla inşallah bu ay güzrl haberler slırsın eşinin ailesi biliyormu bu arada ☺☺
Asilama nedir bilmiyorlar henüz bilmelerine gerek yok
Ahh kuzum ya Rabbim şifa versin inşallah dikkat et önemli olan sağlık

Amiinn kuzuummm ammiinnn
Ben okulda mikrobun içinde olduğum için çok sık hasta olurum boğaz enfeksiyonu konusunda uzman oldum zamanla geçer diye bekleme uzun sürer ateş filan olursa tedavini de olumsuz etkilemesin
Gecmiyor ya daha da artiyor

Anladım canım ben de evlenene kadar bilmezdim hatta yemek temizlik de bilmezdim öğreniliyor mecburen. Daha dur bebek olunca kakalı zıbınları yıkayacaksın çıkmayacak nasıl çıkar diye soracaksın
Ay dogru dion insallah olsunda tek bi sekilde cözum buluruz onada

İyi geceler kızlar çok yoğun bir hafta geçirdim aşırı yoruldum Bi yandan evraklar Bi yandan öğrencilerle uğraşmaktan bide uyku düzenine alışamadım.. Adet olan prenseslerim üzülmeyin vardır zamanı en güzel zamanı Rabbim bilir.. L Loriklorik cnm bal karabiber limon da iyi geliyo boğaz ağrısına dene istersen.tedavşye başlayanlara da hayırlı olsun inş son olur da gelir bebekleiriniz.. Benim de adetime 3 gün var ama ağrım başladı şimdiden sanırım olmadı yine.. Perşembe gününe almıştım randevu zaten hayırlısı bakalım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…