- 8 Nisan 2016
- 3.469
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.026
- 158
Senin testlerinde sikintimi var acaba canim 2 gun galan pozitif oluyor genelde 4 cok fazla degilmi.Merhaba kizlar ovulasyon testine basladim 4 gundur pozitif cikti cubuk hassas olanlarsan yaptim iki cizgide belirgin ayni dun de digitaldan yaptim o negativ gosterdi boyle bisi basina gelem varmi
Hayırlı haberi 17 Ekimde vercem patlatcam ikiz haberi
InsallaaahhhhhhhHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Yaaa maşallah yumoşların bebek olur inşallah hayırlısıyla ikizin olur. Bu kadar beklemene sabrına ve o üzülmelerine Rabbim mükâfat olarak iki melek verir
Adet bittigunden beri yapiyorum ayin 7.den beri hic boyle olmadi salidan beri cift cizgi cikiyo birazdan yine yapicam anlamadim neden boyle olduSenin testlerinde sikintimi var acaba canim 2 gun galan pozitif oluyor genelde 4 cok fazla degilmi.
Cnm kontrol etti rahim temiz kis yok dedi gonalf corasprin ve folattro yazdı ilk iğnemi oldum çarşamba kontrolüm var sohbet ettik baya şimdilik güzel gidiyor bakalım kaç yumoşum olacakNe desi doktor
Insallaaahhhhhhhinsallah insalllahhhh
Yap bakalim bugun ki testin nasil cikacakAdet bittigunden beri yapiyorum ayin 7.den beri hic boyle olmadi salidan beri cift cizgi cikiyo birazdan yine yapicam anlamadim neden boyle oldu
Ay hDi insallllaaahhh guzel guzel yumuslar olusuverirCnm kontrol etti rahim temiz kis yok dedi gonalf corasprin ve folattro yazdı ilk iğnemi oldum çarşamba kontrolüm var sohbet ettik baya şimdilik güzel gidiyor bakalım kaç yumoşum olacak
BakalimYap bakalim bugun ki testin nasil cikacak
Tüp bebeğe mı başladın canımCnm kontrol etti rahim temiz kis yok dedi gonalf corasprin ve folattro yazdı ilk iğnemi oldum çarşamba kontrolüm var sohbet ettik baya şimdilik güzel gidiyor bakalım kaç yumoşum olacak
Hamile olabilir misin acaba gebelik testin varsa bi de gebelik dene derim yoksa salidan beri böyle çıkması olmaz diye dusunuyorum en azindan silik cikardi . Ama koyuEki Görüntüle 2309684
Bunuda simdi yaptim
Adetim 4 ekimde yapsam simdi cikarmikiHamile olabilir misin acaba gebelik testin varsa bi de gebelik dene derim yoksa salidan beri böyle çıkması olmaz diye dusunuyorum en azindan silik cikardi . Ama koyu
Simdi cok erken olur 14gun falan var belki yumurtan buyumyste catlamiyorda olabilir .Adetim 4 ekimde yapsam simdi cikarmiki
Bilmiyorum ya kasiklarim felan agriyo 3 gundur yumurtlama varda niye boyle oldu onu anlamadim bakalim ins gebelik vardirSimdi cok erken olur 14gun falan var belki yumurtan buyumyste catlamiyorda olabilir .
Allahım ya yemn ederm bi kafayı yemediğiim kalmştı
doğru söylüyorsunHenuz iliski yok zaten adetliyim istesem de olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?