Valla uyku duzenm ayni halâBende sabah gidicem işte kalp atışını duymak için.
Bende çok uyku hali var. Biraksalar gün boyu yatıcam. Kasık ağrilarim var ara ara öksürünce felan.
Ohh maşallah ne güzel
Allahım ya yemn ederm bi kafayı yemediğiim kalmştı:)) o zman sana söledim kuzuuuuu yapta baklm bize tecrübe olsnnnn
doğru söylüyorsun
L Loriklorik adetin son gununu mutlaka degerlendir cok kisiden duydum adetin son gunu iliski cok ise yariyomus ve onceki 2 gun ben 1 gun once ve son gununu degerlendirdim
Guzel dimi insallah hepimizin boyle gebelik ultrasonlarini da atarizOhh maşallah ne güzel
Gunnayyyddiiinnn
Gunayyddiiiinnnnnnnnnnnnndoktordan geliyoruz simdi iki tarafta da birer tane yumurtam gelismis biri 15cm olmua diğeri 13 cm
Beni mazur gör kız valla kış hazırlıkları felan derkn yorgunluk öldümmm yaniiiBen de diyom ki nana yumoslarini mi atmis deli gibi sayfalarda geziniyorumbi yumos atan benim dedim sonra tecrübe ede ede yola devam ediyoruz
Evet biliyorum o olayi bizde arasa oyle degerlendirmistik . Ama su an tedavi asamasinda oldugumuz icin doktorun dediği zamanlarda degerlendirceez
Gelsin bebikler artik .evet doktorum da dedi iko gun daha igne kullanicam pazartesi yine kontrolum var o zaman fiçifiçigelsin bebikleeeeerr.
Maslllh guzl buyumusler.bikac gune catlar.
Saka yaptim anladim zaten bana yazdiginiBeni mazur gör kız valla kış hazırlıkları felan derkn yorgunluk öldümmm yaniiidilerm bu tecrübenin meyvesini yersinnn
Ay inşallah yaaaGuzel dimi insallah hepimizin boyle gebelik ultrasonlarini da atariz
Cok guzel ya IYI KI VARSINIZ KIZZLLLAARRRRR BIRBIRIMIZE DESTEK OLUYORUZ HER ZAMANAy inşallah yaaa
İnşâllah kuzu boy boy bebişlerAy hDi insallllaaahhh guzel guzel yumuslar olusuverirben de gonolf 450 kullaniyorum
Saka yaptim anladim zaten bana yazdigininananin progili de kirmizili benimkide karisiyor insallahh insalllaahhhhh
Ben bugun korkuyordum acikcasi ben de yumos hic olusmiycak diye. Ama masallah oluşmuşİnşâllah kuzu boy boy bebişlerbnde 225doz bugun ve yarın sonra 150 olarak devam etcem
Calismalarda daha mutlu olursunz benceGelsin bebikler artik .evet doktorum da dedi iko gun daha igne kullanicam pazartesi yine kontrolum var o zaman fiçifiçi
Evet kuzumTüp bebeğe mı başladın canım
Kiz bide ikimzde o hastnede dogum yapiomusuzBen bugun korkuyordum acikcasi ben de yumos hic olusmiycak diye. Ama masallah oluşmuşsenin de guzel gecer insallah rabbim gonlundekini senden iyi biliyordur . Bu bi sınav sonucta
Calismalarda daha mutlu olursunz bencekahkahalrla mutlu mutlu bebikler gelir insllh.
Bize noldysa o isi yaparken komik bisy oluodu guluoduk deli gibisonra mutlu son. Darisi size jnslllhhh
Cok guzel sakin bir hastane dimi insallaahhKiz bide ikimzde o hastnede dogum yapiomusuzben de o hastnye dwam edicm cunku
Senin doz ayarın ney kuzu kız normalde yumoşun oluyordu zaten niye sıkıntı yaptın boşa olacak ola ak inanıyorummmBen bugun korkuyordum acikcasi ben de yumos hic olusmiycak diye. Ama masallah oluşmuşsenin de guzel gecer insallah rabbim gonlundekini senden iyi biliyordur . Bu bi sınav sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?