Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik adetin son gununu mutlaka degerlendir cok kisiden duydum adetin son gunu iliski cok ise yariyomus ve onceki 2 gun ben 1 gun once ve son gununu degerlendirdim

Bende sabah gidicem işte kalp atışını duymak için.
Bende çok uyku hali var. Biraksalar gün boyu yatıcam. Kasık ağrilarim var ara ara öksürünce felan.
Valla uyku duzenm ayni halâ pek degismedi. Ama bnm de oksurunce ve hapsirnca agrio kasiklrm.illa ki oluo ya dikkt etsem de.
Naptn duydn mu pitpitlari

Allahım ya yemn ederm bi kafayı yemediğiim kalmştı :)) o zman sana söledim kuzuuuuu yapta baklm bize tecrübe olsnnnn

Ben de diyom ki nana yumoslarini mi atmis deli gibi sayfalarda geziniyorum bi yumos atan benim dedim sonra tecrübe ede ede yola devam ediyoruz
doğru söylüyorsun

L Loriklorik adetin son gununu mutlaka degerlendir cok kisiden duydum adetin son gunu iliski cok ise yariyomus ve onceki 2 gun ben 1 gun once ve son gununu degerlendirdim

Evet biliyorum o olayi bizde arasa oyle degerlendirmistik . Ama su an tedavi asamasinda oldugumuz icin doktorun dediği zamanlarda degerlendirceez

Beni mazur gör kız valla kış hazırlıkları felan derkn yorgunluk öldümmm yaniii dilerm bu tecrübenin meyvesini yersinnn

İnşâllah kuzu boy boy bebişler bnde 225doz bugun ve yarın sonra 150 olarak devam etcem
Ben bugun korkuyordum acikcasi ben de yumos hic olusmiycak diye. Ama masallah oluşmuş senin de guzel gecer insallah rabbim gonlundekini senden iyi biliyordur . Bu bi sınav sonucta

Gelsin bebikler artik .evet doktorum da dedi iko gun daha igne kullanicam pazartesi yine kontrolum var o zaman fiçifiçi
Calismalarda daha mutlu olursunz bence kahkahalrla mutlu mutlu bebikler gelir insllh.
Bize noldysa o isi yaparken komik bisy oluodu guluoduk deli gibi sonra mutlu son. Darisi size jnslllhhh

Ben bugun korkuyordum acikcasi ben de yumos hic olusmiycak diye. Ama masallah oluşmuş senin de guzel gecer insallah rabbim gonlundekini senden iyi biliyordur . Bu bi sınav sonucta
Kiz bide ikimzde o hastnede dogum yapiomusuz ben de o hastnye dwam edicm cunku

Senin doz ayarın ney kuzu kız normalde yumoşun oluyordu zaten niye sıkıntı yaptın boşa olacak ola ak inanıyorummm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…