Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin doz ayarın ney kuzu kız normalde yumoşun oluyordu zaten niye sıkıntı yaptın boşa olacak ola ak inanıyorummm
Dozum 75 benim oluyordu da insan yine de icinde nr oldugunu bilmiyor .kurbanlık koyun gibi yatiyor doktorun önüne

Bizde ciddiyet yoko konuda

Cok guzel sakin bir hastane dimi insallaahh @15yusra11 da orda dogurcak
Bence de ciddiyet olmasin gulmeli daha zevkli .
Evt ben de sevdm sakin olmasini. Ay benm doktorum da bi sessiz konusuo gormen lazm. Cok sakin bi dr. Adi muhabbet. Masllh muhabbet etmyi de sevio gordm

Bence de ciddiyet olmasin gulmeli daha zevkli .
Evt ben de sevdm sakin olmasini. Ay benm doktorum da bi sessiz konusuo gormen lazm. Cok sakin bi dr. Adi muhabbet. Masllh muhabbet etmyi de sevio gordm
Muhabbbeet kuşum doktor cok sakin konusuyoe insallahi masallah agizlarindan eksik olmuyor . Allah korkusu var en azindan burdaki doktorlardan . Doktorun odasinda cikar cikmaz esimle cokk sukur Allahim diyip cikiyoruz . Diğer serefsizin odasindan cikarken simdi napicaz diyip çıkıyorduk

esime anlttim sizin durumu o da kufretti bayaa .
Cok sukur ilk defa bi hastnyi begndm. Insllh bole guzl dewam eder

esime anlttim sizin durumu o da kufretti bayaa .
Cok sukur ilk defa bi hastnyi begndm. Insllh bole guzl dewam eder
Allah razi olsun enisteden vallaha kime anlatsak agiz dolusu küfür ediyorlar onahakediyor paraceker doktorinsallah bende cok begendim . Hamileligimde de orda olurum dogumumda da insallah

Allah razi olsun enisteden vallaha kime anlatsak agiz dolusu küfür ediyorlar onahakediyor paraceker doktorinsallah bende cok begendim . Hamileligimde de orda olurum dogumumda da insallah
Ayy insllh insllh hep beraber.
Nana yine yok ortalrdaa. Bu kiz napi gunduzleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…