- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Dozum 75 benimSenin doz ayarın ney kuzu kız normalde yumoşun oluyordu zaten niye sıkıntı yaptın boşa olacak ola ak inanıyorummm
Bide adetli kadınlık çok zorDozum 75 benimoluyordu da insan yine de icinde nr oldugunu bilmiyor .kurbanlık koyun gibi yatiyor doktorun önüne
Adetim kesilmis sanki cok az damla damla geliyor sadece o da cok koyuBide adetli kadınlık çok zor
Ben de acilmiyorKIZLAR ANLAYAN VARSA LÜTFEN CEVAP VEREBİLİR Mİ? EŞİMİN SPERM TEST SONUCU ANLAYAN VARSA YORUMLAYABİLİR Mİİ
Bence de ciddiyet olmasin
Muhabbbeet kuşumBence de ciddiyet olmasingulmeli daha zevkli .
Evt ben de sevdm sakin olmasini. Ay benm doktorum da bi sessiz konusuo gormen lazm. Cok sakin bi dr. Adi muhabbet. Masllh muhabbet etmyi de sevio gordm
Bnde gitmeden banyo ettim azaldı hemenAdetim kesilmis sanki cok az damla damla geliyor sadece o da cok koyu
Bu aralar herkes mi oyle ya adetlerde azalma varBnde gitmeden banyo ettim azaldı hemen
Aynen öyle canım sizlerde iyiki varsınız moral kaynağımsınız valla
Cok guzel ya IYI KI VARSINIZ KIZZLLLAARRRRR BIRBIRIMIZE DESTEK OLUYORUZ HER ZAMAN
Bende tam tersi 5 gün full dolu doluBu aralar herkes mi oyle ya adetlerde azalma var
Muhabbbeet kuşumdoktor cok sakin konusuyoe insallahi masallah agizlarindan eksik olmuyor . Allah korkusu var en azindan burdaki doktorlardan . Doktorun odasinda cikar cikmaz esimle cokk sukur Allahim diyip cikiyoruz . Diğer serefsizin odasindan cikarken simdi napicaz diyip çıkıyorduk
Allah razi olsun enisteden vallaha kime anlatsak agiz dolusu küfür ediyorlar onaesime anlttim sizin durumu o da kufretti bayaa .
Cok sukur ilk defa bi hastnyi begndm. Insllh bole guzl dewam eder
Mevsimsel cnm herkeste varBu aralar herkes mi oyle ya adetlerde azalma var
Hareketsizlik var anladigim kadariylaKızlar tekrar paylaştım eşimin sperm testi anlayan var mı acabaaa??
Hic olmazdi benim amaMevsimsel cnm herkeste var
Bnm olurdu valla bazen sade kahve pislik gibi gelirdi ben banyomettim ondan oldu kesiyor banyo hemenHic olmazdi benim ama
%40 hareketlilik yazıyor anlayamadım çok mu az mıHareketsizlik var anladigim kadariyla
Benim bu ay öyle geldi . Anlamadim ki icim mi pisBnm olurdu valla bazen sade kahve pislik gibi gelirdi ben banyomettim ondan oldu kesiyor banyo hemen
Ayy insllh insllh hep beraber.Allah razi olsun enisteden vallaha kime anlatsak agiz dolusu küfür ediyorlar onahakediyor paraceker doktor insallah bende cok begendim . Hamileligimde de orda olurum dogumumda da insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?