- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 28
Eki Görüntüle 2309709
Kizlar bunuda simdi yaprim bugun tam 5.gun salidam beri ikiside ayni koyulukda
Bizim varikosel vardi . Doktor daha iyi bilir en iyisiAnladım canım sizin ne vardı ? İnternetten baktım ben normal görünüyor değerler ama doktorada göstercem canım
Aynen canım kadın dogum bakıyormusur sence sonucaBizim varikosel vardi . Doktor daha iyi bilir en iyisi
Urolog bakiyor erkeklere .ama kendi doktoruna aticaksan anlarlar heralde az cokAynen canım kadın dogum bakıyormusur sence sonuca
Pazartesi gidicem de gösteriyim dedim belki yorumlarUrolog bakiyor erkeklere .ama kendi doktoruna aticaksan anlarlar heralde az cok
Yorumlar buyuk bir ihtimallePazartesi gidicem de gösteriyim dedim belki yorumlar
Kist filan olabilir lh hormonun yüksek olabilir gebelik bu kadar erken koyulaştırmaz sanki istersen bir hormon testi yaptır orada işler nasıl yürüyor bilmiyorum biz burda aile hekiminde bile yaptırabiliyoruzEki Görüntüle 2309714
Kizlar normalde hepboyle cikardi test bozuk olsaydi bastan oyle cikardi ayim 7sinden bsri yapıyorum salidan beri boyle koyu ikiside anlamadim bukadar uzun yumurtlamami olur ve ben yurtdisindayim bu burdan bi markaninki adetim 4 ekimde
Canim gecen ay kontole gitmistim zaten kiat olsaydi cikardi diye dusunuyorum bayada iyi bi kontrol yaptilar ama bakalim boyle cikmaya devam ederse giderim yineKist filan olabilir lh hormonun yüksek olabilir gebelik bu kadar erken koyulaştırmaz sanki istersen bir hormon testi yaptır orada işler nasıl yürüyor bilmiyorum biz burda aile hekiminde bile yaptırabiliyoruz
İnşaAllahh ya inşaAllahCalismalarda daha mutlu olursunz bencekahkahalrla mutlu mutlu bebikler gelir insllh.
Bize noldysa o isi yaparken komik bisy oluodu guluoduk deli gibisonra mutlu son. Darisi size jnslllhhh
Sağol canım rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah canım tüp ikizlerin olsun inşallah ben de çok isterim ikizim olsunCnm hayırlı olsun bizede dua et lütfen
Amin canım darısı başına inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Yaaa maşallah yumoşların bebek olur inşallah hayırlısıyla ikizin olur. Bu kadar beklemene sabrına ve o üzülmelerine Rabbim mükâfat olarak iki melek verir
Ayy seni yerim inşallah ya çok isterim tek çift fark etmez yeter ki olsun nSağol canım rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah canım tüp ikizlerin olsun inşallah ben de çok isterim ikizim olsun
Anladım ben cnm orayı evett
Bebem erkekler böyle işte KARIŞIKKKKKKKKAnnooww kizlar az once ignemi yaptcaktim esim bayan hemsire yok mu dediulan dedim assagiya erkek doktor bakiyor bisey demiyor gobekten igne yapilinca bayan hemsire ariyor herife bak ya
Demekki gobek deligi daha mahremmBebem erkekler böyle işte KARIŞIKKKKKKKK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?