Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kizlar normalde hepboyle cikardi test bozuk olsaydi bastan oyle cikardi ayim 7sinden bsri yapıyorum salidan beri boyle koyu ikiside anlamadim bukadar uzun yumurtlamami olur ve ben yurtdisindayim bu burdan bi markaninki adetim 4 ekimde

Kist filan olabilir lh hormonun yüksek olabilir gebelik bu kadar erken koyulaştırmaz sanki istersen bir hormon testi yaptır orada işler nasıl yürüyor bilmiyorum biz burda aile hekiminde bile yaptırabiliyoruz

Kist filan olabilir lh hormonun yüksek olabilir gebelik bu kadar erken koyulaştırmaz sanki istersen bir hormon testi yaptır orada işler nasıl yürüyor bilmiyorum biz burda aile hekiminde bile yaptırabiliyoruz
Canim gecen ay kontole gitmistim zaten kiat olsaydi cikardi diye dusunuyorum bayada iyi bi kontrol yaptilar ama bakalim boyle cikmaya devam ederse giderim yine

Amin canım darısı başına inşallah

Merhaba adetime 2 gun varken testim cok silik pozitif cikti. Bugun adet gunum adet olmadim ama test yaptim negatif cikti neden olabilir? Acik kahverengi lekede geliyor ara ara cok az .. kasiklarimda agriyor
Lutfen cevaplar mi bi tahmini olanlar

Sağol canım rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah canım tüp ikizlerin olsun inşallah ben de çok isterim ikizim olsun
Ayy seni yerim inşallah ya çok isterim tek çift fark etmez yeter ki olsun n

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…