- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
5 gundur yok muKızlar ben 17eylulde hasta olmam lazımdı olmadım yani 4 gün mü 5 günmü gecikmiş oluyor??
Yok cnm5 gundur yok mu
Ve üstelik belirti de yok hasta olacağıma dair sadece akıntım arttı bebemYok cnm
Aaaaaa tabikide göbek daha mahrem ayıp günahDemekki gobek deligi daha mahremm
Belirti?Yok cnm
Hamile olmadigim icin yorumsuzVe üstelik belirti de yok hasta olacağıma dair sadece akıntım arttı bebem
Yok bebem hiç belirti yok adet olacağıma dair sadece akıntım arttı goguslerim sert olması lazımken yumuşacık cnmBelirti?
Keske hrrkeein belitisi ayni olsa da anlasak stres yapmasakYok bebem hiç belirti yok adet olacağıma dair sadece akıntım arttı goguslerim sert olması lazımken yumuşacık cnm
Pazartesi günü doktora gidecgm cnm yada bekleyeceğim 10gunu gecmesiniYok bebem hiç belirti yok adet olacağıma dair sadece akıntım arttı goguslerim sert olması lazımken yumuşacık cnm
Aynen cnm öyle ama hakkımızda hayırlısıKeske hrrkeein belitisi ayni olsa da anlasak stres yapmasak
Neden 10Pazartesi günü doktora gidecgm cnm yada bekleyeceğim 10gunu gecmesini
Aynısı bende de oldu 1 hafta gecikmeli oldu canım. Test yaptın mıYok bebem hiç belirti yok adet olacağıma dair sadece akıntım arttı goguslerim sert olması lazımken yumuşacık cnm
Daha iyi sonuç alabilmek için cnmNeden 10
Evet cnm yaptım negatif çıktıAynısı bende de oldu 1 hafta gecikmeli oldu canım. Test yaptın mı
Doğrusun bundan 5 6 ay önce bendede oldu ama ben ağustosta catlatma iğnesi kullandım bir ihtimal diye düşünüyorumAynısı bende de oldu 1 hafta gecikmeli oldu canım. Test yaptın mı
Insallah beeebbeeediiirrrDaha iyi sonuç alabilmek için cnm
Nerdeessiiinnnn seenn kadiiiniimmCiceklerim napıyorsunuz 50 sayfa olmus okumam gereken baslayayımmı gerek varmı
Aynısı bende de oldu 1 hafta gecikmeli oldu canım. Test yaptın mı
AMİN İNSALLAH BEBEM İNŞALLAHInsallah beeebbeeediiirrrbu cevabin kirmizi baslikli kizla nenesi arasindaki konusma gibi oldu
Buradayım askııııııımmm yaaaa ne zormus misafirlerle ugrasmak sen nasıl dayanıyorsunNerdeessiiinnnn seenn kadiiiniimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?