Temizlenmiştir kıyıda köşede kalanlarBenim bu ay öyle geldi . Anlamadim ki icim mi pis
Anladigim kadariyla %40 referans araligi %36 ymis hareketlilik%40 hareketlilik yazıyor anlayamadım çok mu az mı
Bazen diyorum oraya keske hortum tutabilsem de tertrmiz olsa icim rahatlasaTemizlenmiştir kıyıda köşede kalanlar
Kız deli o kendi kendini temizliyor tam tersi dediğin tehlikeli olurBazen diyorum oraya keske hortum tutabilsem de tertrmiz olsa icim rahatlasa
BiliyorumKız deli o kendi kendini temizliyor tam tersi dediğin tehlikeli olur
Sen yaşlandıysan ben ölem Nerden atlıyordukBiliyorumyaslanmis orasi icim gecmis benim
Aahhheeyyyy liralarimmmm dokuldu toplayyaaammaaddiimmSen yaşlandıysan ben ölem Nerden atlıyorduk
Atlıyorduk deyince aklıma düştü yine
Muratgilin damından atlayamadım
Gene başladık ya laAahhheeyyyy liralarimmmm dokuldu toplayyaaammaaddiimm
Gene başladık ya lakovacaklar bizi yakında
Anladım canım sağolAnladigim kadariyla %40 referans araligi %36 ymis hareketlilik
Hareketsiz de %56 1.saatte 2. Saatte cok buyuk bir düşüş olmamis zaten yukseltilebilir
Biri şikayet etse şut ve gol olacakvallaahaa sucsuz yere banlancaZ konuyu dagitiyoruz diye
Bizim sonuclarimiz daha kötüydü. Ameliyattan sonra keciboynuzu ozu bi de caksir koku suyu kullandik cok sukur duzeldi sonuclarAnladım canım sağol
Bi biz konuşuyoruzBiri şikayet etse şut ve gol olacak2 deli topiği dolduruyoruz resmen
Valla ya kimseden ses yok başkan yok halk napsınBi biz konuşuyoruzat koşturuyoruz resmen
Anladım canım sizin ne vardı ? İnternetten baktım ben normal görünüyor değerler ama doktorada göstercem canımBizim sonuclarimiz daha kötüydü. Ameliyattan sonra keciboynuzu ozu bi de caksir koku suyu kullandik cok sukur duzeldi sonuclar
Testin markası ney ya hamilesin ya test bozuk ya yumurtan çatlamıyor bnce doktora görünmelisinEki Görüntüle 2309709
Kizlar bunuda simdi yaprim bugun tam 5.gun salidam beri ikiside ayni koyulukda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?