Ama tekrar aldımKizlar c life bitkisel macun icin ne dusunuyorsunuz, şöyle biraz baktim da sanki cok hamile kalan var bu urunle.
Bende c life bitkisel macunu aldım. 3 ay kullandım. Bu ay ara verdim. Bende zaten sorun yoktu herhangi bir farklılıkta hissetmedim
3 ay 3 ayri kutu kullandin degil mi ? Genelde 2. Kutuda en kotu 4. Kutuda hamile kalanlar var ama klomen kullananlar ya da asilama sonrasi kullananlar hemen hamile kalmislar. Bende dusunuyorum almayi ama kararsiz kaldim cunki saglik bakanligi onayli degil urun
Hayirlisi bakalim umarim guzel sonuclar alirsinAma tekrar aldım3 ay kullanımdan sonra 1 ay ara verince tekrar 3 ay kullanmaya karar verdim. Bakalım hayırlısı
Ben de gordum onu ya yorumlar cok iyi ama bilemedimHayirlisi bakalim umarim guzel sonuclar alirsin
Amin hepimiz güzel sonuçlar alırız umarım. Ben sağlık bakanlığı onaylı diye biliyorumHayirlisi bakalim umarim guzel sonuclar alirsin
Benim de korkum o iste internet uzerinden satilan yenilmelik urunlerin sertifikasiz olmasiAmin hepimiz güzel sonuçlar alırız umarım. Ben sağlık bakanlığı onaylı diye biliyorum
Ben almadan önce internet sitelerine bakmıştım. Öyle aldım. Tabi insan şüphe duyuyor alırken. Ama doktorlarında tavsiye ettiğini duyunca alayım dedimBenim de korkum o iste internet uzerinden satilan yenilmelik urunlerin sertifikasiz olmasi
Anhahah iyi etmissin saticisi da kadinmis heraldeBen almadan önce internet sitelerine bakmıştım. Öyle aldım. Tabi insan şüphe duyuyor alırken. Ama doktorlarında tavsiye ettiğini duyunca alayım dedim
Evet şeyda coşkun satıcısı. Aynen bende takıp ediyorum çok karşılaştım amh yükselttiğini söyleyenleri. Hayırlısıyla inşallah gerek kalmaz bu ay aşılamayla bebeğin gelirAnhahah iyi etmissin saticisi da kadinmis heraldedun aksam ben de baya sayfada dolandim bu c life macun amh yi yukseltiyormus asilamam tutmazsa obur ay ona devam ederim ben de siparis ederim
Havalardandur canım benimde öyleBilmiyorm yaa inanılmaz üşüyorum ayaklarım buz tutyorrr resmen
Havalardandur canım benimde öyle
Yyaaa insallah gerek kalmadanEvet şeyda coşkun satıcısı. Aynen bende takıp ediyorum çok karşılaştım amh yükselttiğini söyleyenleri. Hayırlısıyla inşallah gerek kalmaz bu ay aşılamayla bebeğin gelir. Olurda ben hamile kalırsam bende var geçen ay aldım regl olunca elimde bulunsun diye. Sana gönderirim . İnşallah ikimiz içinde gerek kalmaz hamile kalırız
Ben de 1 haftadir yatıyorum simdi kendime gelebildim vallaha dikkat edin kapmayi sifayiAynen benimde 3 gündür buzzzz tuttu ayaklarim.
Yoktu şükür canım takip de değildi aslında benim alt tarafta kaşıntı vardı biraz hem de doğumdan sonra kontrol hiç olmamıştım onun için gittim hazır gitmişken yumoşum da sordum dra. Erken öğrenmek de iyi değil ağrılarım niye oluyor acaba diye merakımdan test yaptım şimdi de değer yükselecek mi diye merak içindeyim yarın sabah yine yapıcam inşallah yükselir canım.Aminnn isteyen hepimize nasip etsin inşAllah Rabbim
Herhangi bi sorunun yoktu değil mi bende öyle çok takip yaptırdım olmadı da, şuanki aşama aşılamadayım daha doğrusu beklemedeyim
Aynen kış geliyorAynen benimde 3 gündür buzzzz tuttu ayaklarim.
Ben de gordum onu ya yorumlar cok iyi ama bilemedim
Amin hepimiz güzel sonuçlar alırız umarım. Ben sağlık bakanlığı onaylı diye biliyorum
Gebelik gel artikBi deneyelim o zaman hep beraber hamile kalalim inşallah
Aynen kuzmHavalardandur canım benimde öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?