- 2 Ağustos 2019
- 478
- 1.393
- 113
Ii aksamlar canmcimlar. Nasilsinz. Pek yazamadiim bu aralr. Dun misafrlrim vardi 1 e kadar oturdk .
Kiz siz niye bana yazmionuz hiiiiiiii
Ederm tabi cnm saat kacta kontrol ?İyi akşamlar Fatma. İyiyiz valla sen nasılsın canım? Geçe kalmış misafirlerin epey
Cok sukur iiym ben de saolsn cnm.
Evet sohbet muhabbet falan derken guzl oldu. Sevdgimz insnlrdi Allhtan
Yazarız kızz uygun olunca. Yarın ben de dr.a gidiyorum kontrole bana dua edersen sevinirim
Öpüyorumm
Misafir güzelldir hele iyi anlaştıkların gelmişse moral motivasyonun tavan yapar bebiş de mutlu olmustur umarım kalp atışı duymadım en son gittiğimde ama kalp atımı görünüyor demişti dr. yarın saat 13:30 da randevum canımmEderm tabi cnm saat kacta kontrol ?
Kalp atisini duymus muydunz siz
Ayyy o zmn kesin duyarsinzMisafir güzelldir hele iyi anlaştıkların gelmişse moral motivasyonun tavan yapar bebiş de mutlu olmustur umarım kalp atışı duymadım en son gittiğimde ama kalp atımı görünüyor demişti dr. yarın saat 13:30 da randevum canımm
Kiz siz niye bana yazmionuz hiiiiiiii
Insallah kalp atislarini duyarsinizİyi akşamlar Fatma. İyiyiz valla sen nasılsın canım? Geçe kalmış misafirlerin epeyy..
Yazarız kızz uygun olunca. Yarın ben de dr.a gidiyorum kontrole bana dua edersen sevinirim
Öpüyorumm
Sitemin cok komik geldiNiye gulisen lorikoo
İnş.duyarızAyyy o zmn kesin duyarsinzcok guzzeel
Allhtan gittm ben de gecen gun. Insann ici nasil rahatlio.
Bide bisy sorcam yaa. Dun ayakta kaldigimdan midir nedir. Sag kalcam agriodu bi bilgin var mii ?
Nasil kizmis bize taze anniiiiiben yeni ayaklandim anca kendime geldim biraz hava almaya ciktik esimle.
Yok kiz kizmadimtripe girdim kendi kendiime.
Kuyrugunuz gelmdi mi sizinlee
Keske almsydin bosuna erkn gebelk dicem ama ah biz kadinlr sabirszlkNormalde önümüzdeki cuma yada cumartesi adet olmam lazim.comfort erken gebelik testi aldım ama ne zaman kullansam, çok bakmak istiyorum en erken yarın akşam bakabilirim zaten ama. Çok meraktayim cevap verebilirmisiniz
Hiii. Bazilri magnezyum eksikliginden mi ne oluo dedi de merk ettmİnş.duyarızCanım kalçada ağrı benim de arasıra oluyor ayakta durmaya da bağlı olabilir benimki genelde öne eğik durmaktan olur yemek yaparken dik durmam gerekirken ben belden bükülmüş olarak iş yapınca belim kalcam ağrır
Senin o sifatin hep gulsun emiSitemin cok komik geldiokuyunca tebessum belirdi sıfatımda
On tane sipariş ettim hemdeKeske almsydin bosuna erkn gebelk dicem ama ah biz kadinlr sabirszlkben hep norml testle yaptm. Aksam yapicksan en az 2 3 saat tut tuvaletjni
Ne takvimi kizSenin o sifatin hep gulsun emi
Dedim herlde hamisim diye kimse beni tınlamien iisi takvimi kaldirim
Ayyy kiz yazik parayaaaOn tane sipariş ettim hemdeama çıkmazsa üzülürüm diye hangi gün yapsam bilemiyorum
Ay ii bari disarda rahat birakio siziYok kuyrugumuz yok ya kiz gelmez
Kiz icerde de rahat birakiyorAy ii bari disarda rahat birakio sizihayret
4 yıldır evliyiz ama ilk ayımız henüz,o sebeple çok heyecanlıyım çünkü yumurtlama gününden beri sol kasıkta batmalarim oldu şimdi ortaya doğru yaklaştı ve böyle garip beyaz normalde olmayan bir akıntı geliyor camasirima sürekliAyyy kiz yazik parayaaa
Cikmazsa da uzulme yaa . Gercktn kismeti varsa gelio valla. Ne zmndr deniosunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?