Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ii aksamlar canmcimlar. Nasilsinz. Pek yazamadiim bu aralr. Dun misafrlrim vardi 1 e kadar oturdk .

İyi akşamlar Fatma. İyiyiz valla sen nasılsın canım? Geçe kalmış misafirlerin epeyy..

Kiz siz niye bana yazmionuz hiiiiiiii

Yazarız kızz uygun olunca. Yarın ben de dr.a gidiyorum kontrole bana dua edersen sevinirim
Öpüyorumm

Ederm tabi cnm saat kacta kontrol ?
Kalp atisini duymus muydunz siz

Ederm tabi cnm saat kacta kontrol ?
Kalp atisini duymus muydunz siz
Misafir güzelldir hele iyi anlaştıkların gelmişse moral motivasyonun tavan yapar bebiş de mutlu olmustur umarım kalp atışı duymadım en son gittiğimde ama kalp atımı görünüyor demişti dr. yarın saat 13:30 da randevum canımm

Ayyy o zmn kesin duyarsinz cok guzzeel
Allhtan gittm ben de gecen gun. Insann ici nasil rahatlio.
Bide bisy sorcam yaa. Dun ayakta kaldigimdan midir nedir. Sag kalcam agriodu bi bilgin var mii ?

Kiz siz niye bana yazmionuz hiiiiiiii

Nasil kizmis bize taze anniiiiiben yeni ayaklandim anca kendime geldim biraz hava almaya ciktik esimle.
İyi akşamlar Fatma. İyiyiz valla sen nasılsın canım? Geçe kalmış misafirlerin epeyy..

Yazarız kızz uygun olunca. Yarın ben de dr.a gidiyorum kontrole bana dua edersen sevinirim
Öpüyorumm
Insallah kalp atislarini duyarsinizpitirpitir hizli hizli atiyor kus gibi ya ne tatli

Normalde önümüzdeki cuma yada cumartesi adet olmam lazim.comfort erken gebelik testi aldım ama ne zaman kullansam, çok bakmak istiyorum en erken yarın akşam bakabilirim zaten ama. Çok meraktayim cevap verebilirmisiniz

Ayyy o zmn kesin duyarsinz cok guzzeel
Allhtan gittm ben de gecen gun. Insann ici nasil rahatlio.
Bide bisy sorcam yaa. Dun ayakta kaldigimdan midir nedir. Sag kalcam agriodu bi bilgin var mii ?
İnş.duyarız Canım kalçada ağrı benim de arasıra oluyor ayakta durmaya da bağlı olabilir benimki genelde öne eğik durmaktan olur yemek yaparken dik durmam gerekirken ben belden bükülmüş olarak iş yapınca belim kalcam ağrır

Normalde önümüzdeki cuma yada cumartesi adet olmam lazim.comfort erken gebelik testi aldım ama ne zaman kullansam, çok bakmak istiyorum en erken yarın akşam bakabilirim zaten ama. Çok meraktayim cevap verebilirmisiniz
Keske almsydin bosuna erkn gebelk dicem ama ah biz kadinlr sabirszlk ben hep norml testle yaptm. Aksam yapicksan en az 2 3 saat tut tuvaletjni

Hiii. Bazilri magnezyum eksikliginden mi ne oluo dedi de merk ettm

Ayyy kiz yazik parayaaa
Cikmazsa da uzulme yaa . Gercktn kismeti varsa gelio valla. Ne zmndr deniosunz
4 yıldır evliyiz ama ilk ayımız henüz,o sebeple çok heyecanlıyım çünkü yumurtlama gününden beri sol kasıkta batmalarim oldu şimdi ortaya doğru yaklaştı ve böyle garip beyaz normalde olmayan bir akıntı geliyor camasirima sürekli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…