Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün Bi akrabamızın bebek mevlidine gittim gitmez olaydım bebeği kucakta gezdirirken bana verilmesini söyledi Bi çok kişi aldım mecburen ama çok kötü hissettim 4 yıllık evliyiz herkes bebeğimiz olmuyo sanıyor oysaki daha bizim 3.denememiz.. Canım çok yanıyo eve gelene kadar ağladım

Insanin zoruna gidiyoe böyle durumlar cok uzucu ne desek seni teselli edemeyiz . Ama sonucta biz istemedik boyle olmasini kimse istemedi boyle olmasini Allahin takdiri. Allah daha buyul dert vermesin bebegim . Bu gunleri unutucagimiz guzel gunler cok yakinda her geçen gun daha da yakinlasiyoruz insallah daha fazla beklemeden gelir bebeklerimiz kimseye bisey demek zorunda değiliz kimse bilemez ki üçüncü denemeniz olduğunu Allah büyük lutfen kendine gel üzülme bebek olinca da artik ay uuyumuyor ay cok agliyor ay uykularom cok duzensiz diye aglarsinbirak insanlarin dusuncelerine kafayi takmayi agzi olan konusuyor .

Canim benim üst kat komsumun 13 müydü 17yilmiydi bebegi olmamis .kayinvalidesi her dügünde mevlütte bizim gelin bebek yapmayi becetemiyor diyormus.sonradan tüp bebek yapti dünya tatlisi bir oglu var 1 yasinda. Bayramda akrabalardan biri ogluna bakip bu cocuk tüptenya normal bur cocuk gibi degil gibimize geliyor demis.kadin yıkılmisti. Demem o ki insanlara yaranamazsin. Eger onlarin heryaptigini kafana takip icine atarsan olacagi varsada olmaz. Cunkü stres %99 etkiliyor. Yani sen kendine kötüluk yapmis olursun. Oyüzden kahyasımısınız de tersle.bırak sen yipranacagina onlar yipransin. Ben oyüzden tüp bebek olsun aşılama olsun yada ilacla yumurta gelistirmek olsun eşiniz disinda kimseye anlatmayin. Insanlar birbirinin acısını kasimaktan zevk aliyorlar. Ben 1 ay hastanede yattim 5 kez operasyon gecirdim daha ayaga kalkmadan kadinin biri kızına bu gelinin artik cocuguda olmaz dedi. Kayinvalidemde sen nasilsa birdaha cocuk yapmazsin ben benim kiza söylehimde o birtane daha yapsin onu severiz dedi. Sanki benim cocugum yokmus gibi. Bende cok istiyorsan sen dogur dedim kaynanama ,sanki hasta olup yattigimda gelip torununa 1 tas corba yapip içirdinmide simdi 2.torun soruyorsun dedim.hemde eşimin yaninda söyledim.sustu kaldi. Sus sus biryere kadar insanin tepesine cikiyorlar

Güzel Bayanlar sorum olucak
Telefondaki app im göre 5 gün var Adetime ve buaralar katı beyazımsı akıntı olmaya başladı bu neyin nesidir? appe göre yumurtlama döneminde yine akıntı vardı sora bi kuru şimdi yine akıntı olması adet gelicek diyemi dir? Nasıl yorumlarsınız

Agzon bal yesin gobisin dolsun ne guzel soyldin oyle evet ben de soylemiyorum oyle kimseye tedsvi gordugumi sadece ablam biliyor . Bildikce kakarkar kafana çünkü

Agzon bal yesin gobisin dolsun ne guzel soyldin oyle evet ben de soylemiyorum oyle kimseye tedsvi gordugumi sadece ablam biliyor . Bildikce kakarkar kafana çünkü

En dogrusunu yapiyorsun canim. Burda bir arkadas tüp bebek yapmisti.cok iyi bir kayinvalidesi var ona söylemisti.kadin iyi biri ama o da cok sevdigi bir kiz kardesine söylemis.kizkardeside kizina söylemis derken bütün köy duymuş. Yani imkanin varsa ablana bile söyleme.sen sevdigine o sevdigine derken yayiliyor.

Canim o telefondaki planli programli tarihler bana hic uymuyor.en iyisi ovulasyon testiyle yumurtlamayi takip etmek. Akintiya gelince ben hamile kaldigimdada kalamadigimdada hep akintim oldu. Insallah bebegin tutunuyordur

Canım üzülme, 3 ay çok bir zaman değil sen bunu biliyorsun ya millet bilmese de olur ama geçen bir arkadaşa söyledim ben beni mutsuz edeceğini bildiğim ortamlara gitmiyorum senin çok yakınındı belki ama benim kuzenim hamile şuan bir ameliyat geçirmiş annem diyor ki geçmiş olsuna gidelim ben onu ararım dedm çünkü geçen ocakta bebeğimi kaybettim ne hamile ne lohusa görmek istemiyorum mecbur hissettiğimde gitsemde çok kalmıyorum eğer seni üzüyorsa girme o ortamlara elinden geldiğince

Canim o telefondaki planli programli tarihler bana hic uymuyor.en iyisi ovulasyon testiyle yumurtlamayi takip etmek. Akintiya gelince ben hamile kaldigimdada kalamadigimdada hep akintim oldu. Insallah bebegin tutunuyordur
Aayy inşallaahh ovulasyon testler de bi garibime gidiyor yaav ovulasyon testi nezaman yapmaya başlamak gerekirkii?

Ya yıllardır da bekliyo olabilirdik cnm bakışları imalı acıyan gözlerle bakıyo herkes.. Ay inş ya hep beraber geceleri bebekleirimiz uyutmuyor diye şikayet ederizaynen herşeyin Bi zamanı var bu konuda çok inançlıyım ama insan ister istemez ümitsizliğe kapılıyo bazen..

Valla çok haklısın cnm Kesinlikle bişey anlatmamak gerek bide içine atmadan söylemek gerek insanlar çok acımasız..

Cnm 3 yıl da olabilirdi beklediğim belki daha da beklicem ama canımı yakan o bakışlar o imalar..k3isnlikle katılıyorum bende artık bu tarz ortamlara girmemeye karar verdim hele ki bebek görme bebek mevlidi..

Aayy inşallaahh ovulasyon testler de bi garibime gidiyor yaav ovulasyon testi nezaman yapmaya başlamak gerekirkii?

Canim ben regli biter bitmezbasliyorum cunku heray degisiyor yumurtlama tarihim.mesela bu ay reglinin 25.gününde yumurtladim.regli bitiminden diger ayki regliye kadar test yapiyorum.

Canim ben regli biter bitmezbasliyorum cunku heray degisiyor yumurtlama tarihim.mesela bu ay reglinin 25.gününde yumurtladim.regli bitiminden diger ayki regliye kadar test yapiyorum.
Hergünmü test yapıyosun? Test dayanmaz inşallah kısa bi sürede bebişler gelirde gerek kalmaz testlere

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…