Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekarken bekarliktan şikayet edenlerin agzina kurekle vurcam artikne dertleri var da evleniyorlar kalsinlar sevgili sevgili kariyer yapsinlar
Valla sevgili de yapmasinlr mesleklerini ellerine alsinlr. Iice yesinler yatirim yapsinlr sonra evlnsinler.

B
Batları olmayan eklettirmek isteyen ciceklerim bana özelden bilgi verin

Çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Amin amin amin ecmain. Çok şükür gebemiz var uzun aradan sonra
Evet gülüm bende cok mutlu oldum darısı canı gönülden evlat sahibi olmak isteyen tüm anne adaylarımızın basına insallah

Derecede ayniymis nie bnmki olmuo ki ayiptir solemesi ter izi bile kalio yeminle anlamadim bazi badilerim rezil oldu öle attim bnm nie olmuo yaa ayni iste derece sıkma
Canım su sıcak gelmiyor olabilir makinada farklı bir arızada olabilir servisi cagırdınmı hic?

Tatlım cok sevindim Allah saglıcakla kucagına versin insallah darısı bizlere senin bat neydi canım silmisim listeye ekledim ama batını yazamadım

Gunaydin kizlar bugün catlamadan sonraki 10gün bitti 11.günde bu sabah elimde kalan son testle yine negatifi gördüm. bembeyaz tertemiz. Zaten bu ay ümidim yoktu artik test yapmak eglence haline geldi etkilenmiyorum. Bugün yarin regli gelir herhalde

Günaydın canım erken yapmışsın testi 12. Gün yapman gerekiyor. Erken gebelik testi mi yaptın

Eger hamilelik yoksa regli olabilmekte güzel birsey canim. Bende bu sabah elimde kalan son testle negatifi gördüm. Çatlamadan sonra 11.güne girdim olsa cikardi. Zaten hicbir belirti yok. işin acayibi hiç üzülmedim bu test yapma işi eglenceli hale geldi benim icin. Artik birkac gün sonra regliyi beklicem. Yeni ovulasyon testleri siparis edicem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…