Hamilelk takvimi kizNe takvimi kizgobisin buyudu mu hiiissediyon mu biseyler . Canin ne cekiyor
Hiii ona sevndm gercktn. Ona da sukur.Kiz icerde de rahat birakiyorsadece bebek konusunda beni sikistiriyordu basta
Ozel deilse neden bekledinz 4 yil.4 yıldır evliyiz ama ilk ayımız henüz,o sebeple çok heyecanlıyım çünkü yumurtlama gününden beri sol kasıkta batmalarim oldu şimdi ortaya doğru yaklaştı ve böyle garip beyaz normalde olmayan bir akıntı geliyor camasirima sürekli
Yaşım 28 ,öncesinde erken gelmişti , hayırlısı olsun hakkımızda inşallah herseyde, yarın akşam bir denerim olmadı dört gün kalaOzel deilse neden bekledinz 4 yil.
Ilk ayinizsa lutfen bak rica ediorm senden hic deme ole bole belirtim var yoksa insan daha cok takio kafaya. Cunku herkesin belirtileri ayni olmuo. Ben ogrendgim ay hic hissetmedim bile. Her zmnki gibiydi cunku her sey. Hatta akintm cok azdi.ogrendiktn sonra bikac kere cogaldi sonra yine azaldi.kasık agrisi da zaten hem adet olacgin zamn hem de hamilelikte oluo.
Insllh tabii. Dene baklm insllh tutar ilkindeYaşım 28 ,öncesinde erken gelmişti , hayırlısı olsun hakkımızda inşallah herseyde, yarın akşam bir denerim olmadı dört gün kala
Zatiinnnee zayifsin kizHamilelk takvimi kiz
Valla gobekte hep bi sislik var . Sabahlri baya inio gun icinde yine sisiyorm.
Kiz inanir misin daha yeni bisyler yemeye basldim. Yoksam hep actimagzin hep acı geziosun. Bisy yesen bile sonra yine dewm edio anlik gecio yani.eskisi gibi de yemek yeme yok.
Insllh sen de goricen yakindabnm gibi yemek yemeyi seviosan vay haline
Yok bilmiyorHiii ona sevndm gercktn. Ona da sukur.
Bilmio dimi asilamaya basladginizi
Patir patir ust uste dogurcaz bak görürsün
Biri 15 mm olmus biri sanirim 11 mi dedi 13 mu dedi unuttum onu
L Loriklorik15yusra11 yaptım kızlar yaptım kendi iğnemi yaptım hala elim ayagım titriyor oda ayrı eşim bile tebrik etti beni
Yoktu şükür canım takip de değildi aslında benim alt tarafta kaşıntı vardı biraz hem de doğumdan sonra kontrol hiç olmamıştım onun için gittim hazır gitmişken yumoşum da sordum dra. Erken öğrenmek de iyi değil ağrılarım niye oluyor acaba diye merakımdan test yaptım şimdi de değer yükselecek mi diye merak içindeyim yarın sabah yine yapıcam inşallah yükselir canım.
Hayırlısıyla sen de müjde verirsin bizlere canım haftaya
Ayy sen de bana zayfsin dedin yaaZatiinnnee zayifsin kizzayifliycan dikkat et . Ama genelde son anda kilo alinir ha aman dikkat et alinan kilolar zor veriliyor . Ablam dal gibiydi simdi duba gibi olmus
Yok bilmiyorsadece ignelere gidiyoruz igneyi biliyor .
Agriyor bazen en cok sol tarafim tepki veriyorBüyür büyür daha iğnelerine devamyaHissediyo musun kasıklarında yumos kıpırdamaları
Basta veriliyor son aylarda puuufffff fatmaAyy sen de bana zayfsin dedin yaaolsem de gam yemem. Bi kilo falan verdim ama. Insllh cok almam. Ben de cok korkuyorm
Bence de pogaca gibi sisicem benAgriyor bazen en cok sol tarafim tepki veriyorbebem de benim gibi solak olucak heralde
Basta veriliyor son aylarda puuufffff fatma
Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Eylül
@Ahenfatma bat 17
@Serimeri bat 18
@Blackinfinity bat 18
@LadyMorganas bat 19
@Icebergsss bat 20
@bmbm bat 21
@Butterfly1987 bat 22
@Firstandlast bat 22
@Ggden bat 22
@Venuseva bat 22
dilosss_ bat 23
@Tiibukk bat 23
@beren20 bat 24
@rosebatum bat 24
@burcusami bat 24
@Misst bat 24
@Melegim15 bat 25
@hayal alemi bat 25
@elifgulavsar bat 25
@Sibelll16 bat 27
@guzelgunler2019 bat 27
@Umutumut82 bat 27
@Hilalkk21 bat 27
@meryem6yrr bat 28
@meryemceeee4141 bat 28
@Elif Colak53 bat 30
Ekim
@Feminas bat 1
15yusra11 bat 2
@kirmizipatiklikiz bat 2
@Deryakadir bat 4
@Andyou bat 4
@eylem91 bat 5
@BerraAksa_K bat 6
@nurguull bat 11
@Antoryum123 bat 13
L Loriklorik bat 14
@Karakarsu bat 16
N Nana Ana bat 17
@sosmivida bat 17
@Eslem91 bat 17
@bocek345 bat 19
@Gonulmeyvesi bat 19
Beklemekseni bat 28
@Cokoprenses83 bat 29
Beybililerimiz
@tiktaktok bat 1 E
@Babyandmom bat 6 A
@Martilikiz07 bat 9 E
@Ojej bat 11 A
@Seval2321 bat 11 E
@hayalinizle bat 12 A
@Emine Hatayli bat 19 A
F Fatma KTL bat 20 A
@mervecancan bat 20 T
@icecreamm bat 20 E
@Caghla_29 bat 23 A
@emine1115ygt bat 23 A
@Gncgztc bat 24 A
@Sumeyyee__ bat 26 A
@Lepistesb bat 28 A
@Ftskrcm bat 30 A
@zambak189 bat 30 A
Cicigin saglikli olsunBence de pogaca gibi sisicem ben
Vermye calisicaz artk napalm. Çıcık olsn daa sag salim
Ay bide sut olsn diye yicem dimiii unutmusum tamamenCicigin saglikli olsunvermeye calsiyim derken bu sefer de sut olsun diye yemeye vercen ben de vasviye teyze gibi nappcaannn meeecccbuuuurrr
Bitmiiiiyooor kadinlarin cilesiiiAy bide sut olsn diye yicem dimiii unutmusum tamamenaaaah aahh bizim cilemiz bitmez bacim artk. Cok buyuk fedakrlik yaa. Buyuk cesaret vallahi. Icine girince insan daha ii anlio. Bilmeden icine girmek daha ii galiba
He vallhi bosuna dememisler oyle. Simdi daha ii anliormBitmiiiiyooor kadinlarin cilesiiibekarlik sultanliktir
Bekarken bekarliktan şikayet edenlerin agzina kurekle vurcam artikHe vallhi bosuna dememisler oyle. Simdi daha ii anliorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?