Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne takvimi kiz gobisin buyudu mu hiiissediyon mu biseyler . Canin ne cekiyor
Hamilelk takvimi kiz
Valla gobekte hep bi sislik var . Sabahlri baya inio gun icinde yine sisiyorm.
Kiz inanir misin daha yeni bisyler yemeye basldim. Yoksam hep actim agzin hep acı geziosun. Bisy yesen bile sonra yine dewm edio anlik gecio yani.eskisi gibi de yemek yeme yok.
Insllh sen de goricen yakinda bnm gibi yemek yemeyi seviosan vay haline

Ozel deilse neden bekledinz 4 yil.
Ilk ayinizsa lutfen bak rica ediorm senden hic deme ole bole belirtim var yoksa insan daha cok takio kafaya. Cunku herkesin belirtileri ayni olmuo. Ben ogrendgim ay hic hissetmedim bile. Her zmnki gibiydi cunku her sey. Hatta akintm cok azdi.ogrendiktn sonra bikac kere cogaldi sonra yine azaldi.kasık agrisi da zaten hem adet olacgin zamn hem de hamilelikte oluo.

Yaşım 28 ,öncesinde erken gelmişti , hayırlısı olsun hakkımızda inşallah herseyde, yarın akşam bir denerim olmadı dört gün kala

Zatiinnnee zayifsin kiz zayifliycan dikkat et . Ama genelde son anda kilo alinir ha aman dikkat et alinan kilolar zor veriliyor . Ablam dal gibiydi simdi duba gibi olmus
Hiii ona sevndm gercktn. Ona da sukur.
Bilmio dimi asilamaya basladginizi
Yok bilmiyor sadece ignelere gidiyoruz igneyi biliyor .

Gönlünü ferah tut bol bol oku Allah'a emanet et sıkı sıkı tutunsun inşAllah annesine Aminn aminn canm hepimiz sırasıyla gebelik haberleri verelim inşAllahh

Zatiinnnee zayifsin kiz zayifliycan dikkat et . Ama genelde son anda kilo alinir ha aman dikkat et alinan kilolar zor veriliyor . Ablam dal gibiydi simdi duba gibi olmus

Yok bilmiyor sadece ignelere gidiyoruz igneyi biliyor .
Ayy sen de bana zayfsin dedin yaa olsem de gam yemem. Bi kilo falan verdim ama. Insllh cok almam. Ben de cok korkuyorm

Büyür büyür daha iğnelerine devamya Hissediyo musun kasıklarında yumos kıpırdamaları
Agriyor bazen en cok sol tarafim tepki veriyor bebem de benim gibi solak olucak heralde
Ayy sen de bana zayfsin dedin yaa olsem de gam yemem. Bi kilo falan verdim ama. Insllh cok almam. Ben de cok korkuyorm
Basta veriliyor son aylarda puuufffff fatma

Benim yeni bat 30 ekim

Cicigin saglikli olsun vermeye calsiyim derken bu sefer de sut olsun diye yemeye vercenben de vasviye teyze gibi nappcaannn meeecccbuuuurrr
Ay bide sut olsn diye yicem dimiii unutmusum tamamen aaaah aahh bizim cilemiz bitmez bacim artk. Cok buyuk fedakrlik yaa. Buyuk cesaret vallahi. Icine girince insan daha ii anlio. Bilmeden icine girmek daha ii galiba

Ay bide sut olsn diye yicem dimiii unutmusum tamamen aaaah aahh bizim cilemiz bitmez bacim artk. Cok buyuk fedakrlik yaa. Buyuk cesaret vallahi. Icine girince insan daha ii anlio. Bilmeden icine girmek daha ii galiba
Bitmiiiiyooor kadinlarin cilesiiibekarlik sultanliktir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…