Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım erken yapmışsın testi 12. Gün yapman gerekiyor. Erken gebelik testi mi yaptın

Yok canim normal test ama hassasligi yüksek.daha onceki hamilelikte Döllenmeden sonra 10.günde silik cizgi bariz cikmisti. Artik cumaya kadar regliyi beklicem.olmazsam doktora giderim.

Yok canim normal test ama hassasligi yüksek.daha onceki hamilelikte Döllenmeden sonra 10.günde silik cizgi bariz cikmisti. Artik cumaya kadar regliyi beklicem.olmazsam doktora giderim.
Ben bu iğneyi bir kere vurulmuştum 12. Günden önce ki pozitifler iğne etkisinden oluyor. 14 e kadar bekle ama çoğu bekleyemiyor en erken 12 de yap dedi pozitif çıkar var sanırsın yoktur ya da negatif çıkar aslında gebelik vardır boşuna üzülürsün demişti

Gunaydin bayanlar hamilelere surtunmekden test yapmakdan , farkli seyler bulmakdan ve kurlerden sıkılmadınizmi hadi o zmn stres yapmadan sakince elindeki testi sag tarafa kafandaki dusunceleri sol tarafa birak ve sadece artik kndini sal gitsin , denizde sirt ustu yuzer gibi ne kadar panik insanlariz gi nys reklam girisi gibi oldu 2 3 gundur yoktum bugun artik dolanirim buralarda .

O kadar çok rahatlamaya ihtiyacım var ki böyle sihirli bi değnek olsa Cuma'ya kadar bu düşünceler aklımdan çıksa Cuma günü hatırlasam test yapsam hamile olduğumu öğrensem.şöyle 24 saat mis gibi uyurum. Vücudum rahatlar

Düzenledim gülüm hayırlısı olsun
insAllah cnm hayırlısı saolasin
Hayrlisi olsun cnm ya bende bugün sipariş vercen hangi marka aliosn testleri ben bu sefer su instagramdaki bigebeningunlugunden alicam ınnovitaydi snrm Strep test

Canim ben igne olmadim.igne catlamadan yaklasik 36 48 saat önce yapildigindan 12.gün aslinda döllenmenin 10.günü oluyor. Yani igne olmus olsaydim bugun 12.gün olmus olacakti.

insAllah cnm hayırlısı saolasin

Hayrlisi olsun cnm ya bende bugün sipariş vercen hangi marka aliosn testleri ben bu sefer su instagramdaki bigebeningunlugunden alicam ınnovitaydi snrm Strep test

Canim ben laboquik kullaniyorum.

Laboguikten cok şikayetçi olan da var memnun olanda bilemeidm bende iki sefer laboguik getirttim ama olmadi bu sefer de strip olandan deniycem bklm daha hassas oldugunu söylüyorlar

Ben simdi dayanamayip esime erken gebelik testi aldirdim.yojsada en azindan kafamdan silinsin diye..bembeyaz tertemiz cikti. Bu ay kilo vermeye odaklanicam.kasım ayındada belki asılama denerim..

Ben simdi dayanamayip esime erken gebelik testi aldirdim.yojsada en azindan kafamdan silinsin diye..bembeyaz tertemiz cikti. Bu ay kilo vermeye odaklanicam.kasım ayındada belki asılama denerim..
Hadi hyrlisi testi yapinca haber ver cnm bende yeniden kilo vermeye odaklanicam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…