- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Günaydın canım erken yapmışsın testi 12. Gün yapman gerekiyor. Erken gebelik testi mi yaptın
Ben bu iğneyi bir kere vurulmuştum 12. Günden önce ki pozitifler iğne etkisinden oluyor. 14 e kadar bekle ama çoğu bekleyemiyor en erken 12 de yap dedi pozitif çıkar var sanırsın yoktur ya da negatif çıkar aslında gebelik vardır boşuna üzülürsün demiştiYok canim normal test ama hassasligi yüksek.daha onceki hamilelikte Döllenmeden sonra 10.günde silik cizgi bariz cikmisti. Artik cumaya kadar regliyi beklicem.olmazsam doktora giderim.
Yok kiz cagirmadim bu solenilenleri yapayim baktim olmadi cagiririm hazir garanti varkenCanım su sıcak gelmiyor olabilir makinada farklı bir arızada olabilir servisi cagırdınmı hic?
O kadar çok rahatlamaya ihtiyacım var ki böyle sihirli bi değnek olsa Cuma'ya kadar bu düşünceler aklımdan çıksa Cuma günü hatırlasam test yapsam hamile olduğumu öğrensem.şöyle 24 saat mis gibi uyurum. Vücudum rahatlarGunaydin bayanlar hamilelere surtunmekden test yapmakdan , farkli seyler bulmakdan ve kurlerden sıkılmadınizmi hadi o zmn stres yapmadan sakince elindeki testi sag tarafa kafandaki dusunceleri sol tarafa birak ve sadece artik kndini sal gitsin , denizde sirt ustu yuzer gibi ne kadar panik insanlariz gi nys reklam girisi gibi oldu 2 3 gundur yoktum bugun artik dolanirim buralarda .
insAllah cnm hayırlısı saolasinDüzenledim gülüm hayırlısı olsun
Gunaydin kizlar bugün catlamadan sonraki 10gün bitti 11.günde bu sabah elimde kalan son testle yine negatifi gördüm. bembeyaz tertemiz. Zaten bu ay ümidim yoktu artik test yapmak eglence haline geldi etkilenmiyorum. Bugün yarin regli gelir herhalde
Hayrlisi olsun cnm ya bende bugün sipariş vercen hangi marka aliosn testleri ben bu sefer su instagramdaki bigebeningunlugunden alicam ınnovitaydi snrm Strep testEger hamilelik yoksa regli olabilmekte güzel birsey canim. Bende bu sabah elimde kalan son testle negatifi gördüm. Çatlamadan sonra 11.güne girdim olsa cikardi. Zaten hicbir belirti yok. işin acayibi hiç üzülmedim bu test yapma işi eglenceli hale geldi benim icin. Artik birkac gün sonra regliyi beklicem. Yeni ovulasyon testleri siparis edicem.
Ben bu iğneyi bir kere vurulmuştum 12. Günden önce ki pozitifler iğne etkisinden oluyor. 14 e kadar bekle ama çoğu bekleyemiyor en erken 12 de yap dedi pozitif çıkar var sanırsın yoktur ya da negatif çıkar aslında gebelik vardır boşuna üzülürsün demişti
insAllah cnm hayırlısı saolasin
Hayrlisi olsun cnm ya bende bugün sipariş vercen hangi marka aliosn testleri ben bu sefer su instagramdaki bigebeningunlugunden alicam ınnovitaydi snrm Strep test
Laboguikten cok şikayetçi olan da var memnun olanda bilemeidm bende iki sefer laboguik getirttim ama olmadi bu sefer de strip olandan deniycem bklm daha hassas oldugunu söylüyorlarCanim ben laboquik kullaniyorum.
Evet normal test var erkenmi varsa bişr çıkmazmıBekle tabiii en dogru sonuc ole alinir zaten. Norml test mi var elinde
Laboguikten cok şikayetçi olan da var memnun olanda bilemeidm bende iki sefer laboguik getirttim ama olmadi bu sefer de strip olandan deniycem bklm daha hassas oldugunu söylüyorlar
Hayirli neyse o olsun insallahBen simdi dayanamayip esime erken gebelik testi aldirdim.yojsada en azindan kafamdan silinsin diye..bembeyaz tertemiz cikti. Bu ay kilo vermeye odaklanicam.kasım ayındada belki asılama denerim..
Bende bugün vericem canım inş çabuk gelir :)Instagramdaki whatsapp numarasindan eft ile siparis verdim, 2 aydır bekliyordum yeni geldi, ellerinde bitmişti :)
Onunla ilgili olumsuz yorum çok bende güvenemedim o kadından sipariş vericemDaha önce labquik ile hamile kaldım, onlarda iyiydi
Aynen cnm hayırlısı inşallahHayirlisi olsun uzulme lutfenbu durumun biz isteyince degil Allah isteyince olacağını unutmayin allah buyuk
Hadi hyrlisi testi yapinca haber ver cnm bende yeniden kilo vermeye odaklanicamBen simdi dayanamayip esime erken gebelik testi aldirdim.yojsada en azindan kafamdan silinsin diye..bembeyaz tertemiz cikti. Bu ay kilo vermeye odaklanicam.kasım ayındada belki asılama denerim..
Aynen bende insAllah hrmen gelirBende bugün vericem canım inş çabuk gelir :)
Hadi hyrlisi testi yapinca haber ver cnm bende yeniden kilo vermeye odaklanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?