- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Bu ay bi degisik hiiisediyorum kendimi yaKız sen duramaz erkenden kanda verirsinahh kuzum bazen içim umut doluyor bazen kendimi herşeye hazırlamalıyım diyorum bol bol dua edelim inşallah
Hislerin seni yanıltmasın i şallah bebeğimBu ay bi degisik hiiisediyorum kendimi yainsallah beklentilerimiz sonuc bulur . Ben yapamam yine catlatma ignesini baska yere yaptiririm catlatmayi karin bolgesine yapiyorsun yine ama sag da mi sol da mi acaba daha etkili olur kiz bi tarafa yapiyoruz ya simdi obur tarafa da gidiyoe mu acaba ilac
Ne bilem kiz hep bi sag bi sol yaptiyorruz dedom bi tarafta yaparsan bi tara yogunlasirHislerin seni yanıltmasın i şallah bebeğimçatlatma yı bnde hastanede yapcam o biraz daha ağır çünkü farketmez kuzum sağ sol ya tabiki yayılıyor
Allah seni ne etmeye öle olsa iki tane verirlerdi kızNe bilem kiz hep bi sag bi sol yaptiyorruz dedom bi tarafta yaparsan bi tara yogunlasir
Ben pinpirikli oldum iyice esim ben den beter oldu . Incigini cincigine dikkat ediyoruz.Allah seni ne etmeye öle olsa iki tane verirlerdi kız
Çok bebiş istemekten bunlar yanlış bişey yapmamak için kız sana diyorum bnde aynı Allahtan abla hemşire hemen onu arıyorum corasprin kullandığım için sanırım kan verdim kanama durmadı aklım çıktı hemen ablamı aradım mBen pinpirikli oldum iyice esim ben den beter oldu . Incigini cincigine dikkat ediyoruz.
AllahtanÇok bebiş istemekten bunlar yanlış bişey yapmamak için kız sana diyorum bnde aynı Allahtan abla hemşire hemen onu arıyorum corasprin kullandığım için sanırım kan verdim kanama durmadı aklım çıktı hemen ablamı aradım m
Bende ayni yeni başladı göğsüm çok ağır geliyor
Valla bnm son 10 gun basladi . Cok hafif agriodu o da elledgimde agridgini hissediodm yan taraflrin. Gunden gune cogaldi dokumdgumda agrisi. Ayrica arada sizlama oluodu o da bi belirti.
Bide koyulasma hemen olmuo bnm yeni yeni olmya basldi.ucu da normlde sönuktu hep dokununca cikiodu ama hamile kalnca hep ucu belli oluodu
Cikmayabilir yuksek ihtimlleEvet normal test var erkenmi varsa bişr çıkmazmı
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel olur. Aşılamadan sonra hastanede yatma falan olmuyor dimiGuzel sonuclar alirsin insallah engel bisey cikmadan hemencik tedaviye baslarsin insalllahhhben de hastaneden geldim simdi cuma gunu asilamam olucak Allahin izni ile
Nasıl anladın çatladığınıCanim ben igne olmadim.igne catlamadan yaklasik 36 48 saat önce yapildigindan 12.gün aslinda döllenmenin 10.günü oluyor. Yani igne olmus olsaydim bugun 12.gün olmus olacakti.
Agriyor bazen en cok sol tarafim tepki veriyorbebem de benim gibi solak olucak heralde
Basta veriliyor son aylarda puuufffff fatma
Bilmiyorum yatma olucak mi olmiycak mi sormadim bebekimHadi hayırlısı canım inşallah güzel olur. Aşılamadan sonra hastanede yatma falan olmuyor dimi☺
Saglikli olsun baska bi derdim olmazHayırlısıyla gelsinde solak olsun
Yok olmuyor 15-20 dakika yatıyorsun sonra eve yolluyorlarBilmiyorum yatma olucak mi olmiycak mi sormadim bebekim
Aynen kuzu panik atak olcaz bu yüzdenAllahtaninsan ister istwmez pinpirikli oluyor ya herseyi dikat ediliyor . iyi ki ablan hemsire . Coraspirin neye yariyo
Beni yarım saat yatırdılar cnmBilmiyorum yatma olucak mi olmiycak mi sormadim bebekim
Anladım canım pahalımı peki yaBilmiyorum yatma olucak mi olmiycak mi sormadim bebekim
Bilmiyorum yatma olucak mi olmiycak mi sormadim bebekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?