Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok olmuyor 15-20 dakika yatıyorsun sonra eve yolluyorlar
Yatmayi seviyorum zaten 1 hafta yatarim artik
Aynen kuzu panik atak olcaz bu yüzden iyiki iyiki valla kendi kendime kurup dururdum yoksa kan sulandırıcı cnm pıhtılaşma için
cocuk dogunca da aman ona dokunma mikrop aman buna dokunma mikrop diye diye pesinden kosariz artik
Anladım canım pahalımı peki ya
Inanir misiniz hic fiyat konusmadik . Sadece ignelere para verdik su ana kadar son dakika nolur bilemem

Yok kız mikroptan lazım çocuga sakın yapma sende öle şeyler yengem ilk çocugu u örtü sermeden hiçbir yere yatırmazdı çocuk şimdi hep hasta doktor demişti bağışıklığı için mikropta lazım

Tatlım cok sevindim Allah saglıcakla kucagına versin insallah darısı bizlere senin bat neydi canım silmisim listeye ekledim ama batını yazamadım
24 eylül canım bat. Rabbim semden de böyle güzel haber duymayı nasip etsin inşallah canım

Bu arada bugün de test yaptım sizce değerim yükseliyor mu kızlar

Bebekken ben de yatırmazdım kız küçücük bebe herkes heryere oturuyor sonra koltuğa onu oraya nasıl koyayım ama sonra emeklerken yerlerde her türlü şeyi ağzına atmaya çalışıyor o zaman gereken mikrobu da alıyor

Eki Görüntüle 2538827
Eki Görüntüle 2538827
Reglimi 3 gün geçti,dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonuç buRabbimw cümlemize hayırlısından hayırlısıyla nasip etsin

Vuuuuhhuuuuuwww cok tatli saglikla buyusun insallahhh gobisinde
kızlaaar güzel haberleri vereceksiniz ikinizde hissediyorum
L Loriklorik E Eslem91 dualarım sizinle

Kiiiizz yyya kurban olurum seni yaradana allah gani gani razi olsun . Artik hepimiz hamile kalak artik da eylül bitmeden

Kizz yemin ederim abimin esi de oyleydi zor oldu bebeleri biraz simdi cocuk hasta vallaha hep hastanedeler
24 eylül canım bat. Rabbim semden de böyle güzel haber duymayı nasip etsin inşallah canım
Eki Görüntüle 2538834
Bu arada bugün de test yaptım sizce değerim yükseliyor mu kızlar
Aayyyyy cok sevindim insallah bizlerde boyle testlerimiz atsriz bir gun

Ahh ahh ne sorunlari halletmeye calisiorum bi bilsen , aile hastane maddiyat bebek rabbim sinio hepimizi dua edicez bol bol napalim kuzum insallah guzel hberler gelir hepimizden yakin zmnda

Kız bizimki yerde bırakmazdı koca bi örtü serer ondan dışarı çıkar azdı valla atın yere dedi doktor da

Dikkat et yerde gezen hasta olmaz sakınan göze çöp batar hesabı abartıya gerek yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…