- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Vallaha kiz suryeliler pislik icindeler ama zimmbbaa gibiler vallaha yaz kis ayakkabisiz dolaniyorlar pis ellerini agizlarina sokuyorlar . Ayy allah korsunDikkat et yerde gezen hasta olmaz sakınan göze çöp batar hesabı abartıya gerek yok
O kadarda abartmayalım tabiVallaha kiz suryeliler pislik icindeler ama zimmbbaa gibiler vallaha yaz kis ayakkabisiz dolaniyorlar pis ellerini agizlarina sokuyorlar . Ayy allah korsun
Tabii ki de yazarken bile gozumde canlandiO kadarda abartmayalım tabi
Amin inşallah aşılamanın sonucu bebek olcak inanıyorum ben canımVuuuuhhuuuuuwww cok tatli saglikla buyusun insallahhh gobisinde
Kiiiizz yyya kurban olurum seni yaradana allah gani gani razi olsun . Artik hepimiz hamile kalak artik da eylül bitmeden
Kizz yemin ederim abimin esi de oyleydi zor oldu bebeleri biraz simdi cocuk hasta vallaha hep hastanedeler
Aayyyyy cok sevindim insallah bizlerde boyle testlerimiz atsriz bir gun
Ben de inaniyorum ikiz olucakAmin inşallah aşılamanın sonucu bebek olcak inanıyorum ben
BnmdeTabii ki de yazarken bile gozumde canlandi
Sağol canım inşallah böyle devam eder bat yarın kimyasal falan olur diye korkuyorum kana da cuma ya da cumartesi gitmeyi düşünüyorum.Yükselmiş bence canım maşallah baya koyulaşmış baksana
Vallaa insallahOlur mu olur
Kuzum ben de çok istiyorum tek yumurtadan ikiz olur mu ki bi de senin gibi ailede ikiz de yok kiVallaa insallahçünkü biz cok istiyoruz ikiz olmasini
Olur kuzum neden olmasin . Tek yumurta ikizleri var bi de ayri yumurta ikizleri var sonuçtaKuzum ben de çok istiyorum tek yumurtadan ikiz olur mu ki bi de senin gibi ailede ikiz de yok ki
Evi dezenfekte ederiz artikBnmdeyok dedim o kadarda izin vermem koltuk ve halı kafi
Hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerimiz bizledirOvulasyon testiyle anladim.2 gün pik oldu sonraki gün siliklesti zaten kasik agrisi ve alinti oldu
amin kuzummmSeni yerimmmagzın bal kaymak yesin Rabbim hepimize nasip etsin gülüm birlikte büyütelim inşallah
Benim 6 gün var cnm bu ay geç yumurtladım çünkü, ağrılarım var ama bugün de okulda değil eve gelince yemek yaparken oldu resmen alt kemiklerim ağrıyor. Senin göğüs ağrın var mı? Benim son aylarda hiç göğsüm ağrımıyor da hamilelikte ağrıyor mu merak ettim diğer gebeliklerimde ilerleyen haftalarda ağrıyordu ama belirtilerde var mıydı hatırlamıyorumSağol canım inşallah böyle devam eder bat yarın kimyasal falan olur diye korkuyorum kana da cuma ya da cumartesi gitmeyi düşünüyorum.
Senin bata kaç kaldı ağrıların devam ediyor mu benim hala ağrım var
Hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerimiz bizledir
Amin cicegim hosgeldinKizlar ben burda yokmusum. Benide ekleyin listeye ugurlu gelsin burasi 25 eylul bat. Umarim dileyen herkes o guzel haberi verir buradan
Hosgelmis baharlar getirmis
Amin canım inşallah Cuma belli olacak benim inşallah bu ay güzel haberler veririmHafiften lekelenmelerim basladi buayda cöp oldu.insallah sizlerden iyi haber gelir
Bat 1 de daha koyu Bat 3 de daha silik görüyorum. Ilk idrarla mi yapildi ikisi de24 eylül canım bat. Rabbim semden de böyle güzel haber duymayı nasip etsin inşallah canım
Eki Görüntüle 2538834
Bu arada bugün de test yaptım sizce değerim yükseliyor mu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?