İcten gelmeyince yorgunluguda daha büyük oluyor nedenseBeennn deeeekendi ailem olsa doktururum ama baskasina icimden gelmez
Nasıl yani nerden anladınKizlar kimyasalmis benim gebelik
Hosgeldin tatlım hayırlısı olsunAdet gecikmesi 2 gün ✔
İdrar testi ✔ pozitif
Kan tahlili bta hcg 344.07 ✔
Ultrason ile keseyi görmeyi bekliyorum
Pazar günü doktor bulur muyum acabaa
Gittiler miİcten gelmeyince yorgunluguda daha büyük oluyor nedense
Masallah onun tontisligine yaKizlarrr gunaydin bu da benim minik fasulyem
Rabbim hepinizi bu sene bitmeden anne olarak gormeyi nasip etsin kucagimiz beraber dolsun cookk amin
Ağrıyor canım 3 gündür falan bacak aram falan da ağrıyordu benim seninki gibi hadi hayırlısı adet belirtisi ile hamilelik belirtisi çok benziyor işteBenim 6 gün var cnm bu ay geç yumurtladım çünkü, ağrılarım var ama bugün de okulda değil eve gelince yemek yaparken oldu resmen alt kemiklerim ağrıyor. Senin göğüs ağrın var mı? Benim son aylarda hiç göğsüm ağrımıyor da hamilelikte ağrıyor mu merak ettim diğer gebeliklerimde ilerleyen haftalarda ağrıyordu ama belirtilerde var mıydı hatırlamıyorum
Ben tek yumurta ikiziyim meselaOlur kuzum neden olmasin . Tek yumurta ikizleri var bi de ayri yumurta ikizleri var sonuçta
Hahaha olsunda bi daha neler neler yaparız Allah bilirEvi dezenfekte ederiz artik
Cnm yazılanları okuma hiç araştırma yapma bnce çok basit bi işlem zaten abartılacak bi acı durumu yokSelan kizlar herkes iyidir insallah esimin testi iyi ciktiadetu bekliycez rahim filmi cekilecek cektiren varsa bilgi verebilir mi
Ben Nisan ayında çektirdim canım. Özelde çektirdim. Doktorum anestezili olsun hareket etmezsin doğru sonuç alırız dedi. 15 dakikalık kısa bir işlem. Sonrasında 2 3 gün hafif kahverengi akıntı geldi. İlk gün çok çok hafif kasık ağrısı sanki regl olacakmışım gibi oldum. Sonrasında iyiydim bir sıkıntım olmadı. Hijyene biraz daha fazla dikkat etmen lazım o günlerde. Birliktelik olmasın bir kaç gün dedi. Ağrı kesici verdi.Selan kizlar herkes iyidir insallah esimin testi iyi ciktiadetu bekliycez rahim filmi cekilecek cektiren varsa bilgi verebilir mi
Rahim filmine ne zaman karar verdiniz pekiBen Nisan ayında çektirdim canım. Özelde çektirdim. Doktorum anestezili olsun hareket etmezsin doğru sonuç alırız dedi. 15 dakikalık kısa bir işlem. Sonrasında 2 3 gün hafif kahverengi akıntı geldi. İlk gün çok çok hafif kasık ağrısı sanki regl olacakmışım gibi oldum. Sonrasında iyiydim bir sıkıntım olmadı. Hijyene biraz daha fazla dikkat etmen lazım o günlerde. Birliktelik olmasın bir kaç gün dedi. Ağrı kesici verdi.
Prolaktin hormonun ve TSH gayet iyi maşallah. Diğerlerinin referans aralığını bilmiyorum. Ama bence onlarda iyiKızlar bugün kan vermiştim sonuclarım nasıl sizce?
Gebelik düşündüğüm 11.ay çekildi. Öncesinde 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı. Olmayınca doktor hsg çekelim dediRahim filmine ne zaman karar verdiniz peki
Canim adetin kacinci gunu cekildi benim adet olunca gun vericekmisdeGebelik düşündüğüm 11.ay çekildi. Öncesinde 4 ay klomen ve çatlatma iğnesi yapıldı. Olmayınca doktor hsg çekelim dedi
Sagolasin canim sonraki surec nasil gecti bundan sonra ne yapicak acabaCnm yazılanları okuma hiç araştırma yapma bnce çok basit bi işlem zaten abartılacak bi acı durumu yok
Adet bittikten 2 gün sonra çektimCanim adetin kacinci gunu cekildi benim adet olunca gun vericekmisde
Rabbim bizede nasip etsin insallah aminBat 1 de daha koyu Bat 3 de daha silik görüyorum. Ilk idrarla mi yapildi ikisi de
Cok sagolasinAdet bittikten 2 gün sonra çektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?