- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Amin amin ecmain .Aminnn inşallah hepimiz hayırlısıyla o annelik duygusunu yaşayıp babalık duygusunu yaşatalım tez zamanda
Canlarimm iliskiden en fazla yarim saat sonra idrarinizi yapmaniz lagzim yoksa enfeksiyon olusuyor.. Bendede cok oluyordu doktorum öyle öneridi.. Öyle yaptigimdan beri kurtuldum cok sükürEnfeksiyon bende de sürekli oluyor niye olur bilmiyorum mantar ilacı kullandım fitil falan soğan suyuda kullanıyorum inş iyi gelir ya☺
Benim bata kaldı 2 gün. Hadi Allahım lütfenArkadaslar batları hakkında bilgi vermeyenleri ve batları gecenleri silmek durumundayım dönüs yaparlarsa yeni toteme yada gebelerimizin yanına tekrar yazarım bilginize
Canım çok üzüldüm gerçekten.senin ilk kimyasal mı.bence hiç üzülme arkası gebelik oluyormuş genelde.benim olmadı biKizlar kimyasalmis benim gebelik
Bat verirken etiketlerseniz memnun olurum ciceklerimCnm 23bat ekle şekerim benide
Sagolasın minik börülcemKiz kimsede sorun yok bizimiiler sorun surekli yanlarinda olayim istio ay nys moralmanlarimi bozmicam azcik bi enerjim var onuda uzulerek harcamayim boswerrr ya bn ya onlar aliscaz
Cidden kabus konusunda bnde ise yario tavsi ederim ve rica ederim mudurecim
Yani o regl döneminde olan bebeklerde Allah vergisi sonucta canım ben ne diyeyim simdiIlk kez duydum bnde gunah die biliorum yanliz sunada inaniorum kotu bi akac degil zewkden ziyade amacimiz bi can bi evlat oldugu icin belki normal olabilir bazi kadinlar adet gunu yumurtlayabilio ve hatta bi kac yerde rahim adet zamani asagida oldugu icin iliskide tutma ihtimalinin yuksek oldugunu okumustum bi kac kadinda öle hamile kalmis ve hatta geceden iliski olup gunduze kadar duranlarda varmis bilmiom herkez cok farkli seyler soluo
Yani nette cok karmasık bilgiler var ki netten buldugun her bilgide kesin degil sonucta onu Allah bilir sen yinede icin nasıl rahat ediyorsa o sekilde yap tatlımInternetten cok arastirdim.10gün dolmadan olmaz diyor.harammis. nasip
İnsallah be baltanesi
Yani öyle komik geldiki yorumEvet haram canım...sonuçta hayırlı evlat istiyoruz o da helal yollardan gelsin di mi
Googledanda baksan bulursun canımTam olarak nasıl bir öğüt acaba bana pek mantıklı gelmedi de, büyük olasılıkla yanlış bir bilgi
Tatlım bazen gün oluyor on kisinin birden aynı gün batı oluyor bu sekilde yetisebilmem mümkün degil haliyle günlük benimde islerim oluyor zaten bilgi vermeyen arkadaslarıda totemden cıkarıyorum birkacgün sonrasındaNana'cim Batlari gecenleri tek tek etiketle istersen cünki böyle bildirim gelmiyo kimseye onlarda görmüyo haliyle geriye dönük okumadan
Üzülme kuzuuuum vardırrr rabbimin bir bildigii sabrı elden bırakma senAşılamamın daha 13. günü bugün ve kanamam başladı, yerleşme diye düşünmüyorum artık. Her ay regl olurken bile az az olduğum için hep bi umutla beklerdimki yerleşme olsun diye imkansız bende bu durum..
İnsallah tatlım yaa totemi az uyguladık ondan böyle oldu benceeYa Eylül ayında çok az gebelik oldu. Ekim'de bir sürü gebelik haberi alırız inşallah
Gelsin iki gün sonra güzel bir haberBenim bata kaldı 2 gün. Hadi Allahım lütfen
Ay niye aglıyorsuuuuunnnnnnnnn sakınnnnnnKızlar adetime 4 gün var ama ben hiç hamile gibi hissetmiyorum. Bu ayda olmadı galibaağlıyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?