Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Enfeksiyon bende de sürekli oluyor niye olur bilmiyorum mantar ilacı kullandım fitil falan soğan suyuda kullanıyorum inş iyi gelir ya☺
Canlarimm iliskiden en fazla yarim saat sonra idrarinizi yapmaniz lagzim yoksa enfeksiyon olusuyor.. Bendede cok oluyordu doktorum öyle öneridi.. Öyle yaptigimdan beri kurtuldum cok sükür

Sagolasın minik börülcem

Yani o regl döneminde olan bebeklerde Allah vergisi sonucta canım ben ne diyeyim simdi

Internetten cok arastirdim.10gün dolmadan olmaz diyor.harammis. nasip
Yani nette cok karmasık bilgiler var ki netten buldugun her bilgide kesin degil sonucta onu Allah bilir sen yinede icin nasıl rahat ediyorsa o sekilde yap tatlım

Evet haram canım...sonuçta hayırlı evlat istiyoruz o da helal yollardan gelsin di mi
Yani öyle komik geldiki yorum
Burada bir topikte okumustum kadın yıllarca cocuk denemis olmamıs yum günlerinde hep calısma yapmıs olmamıs. Adetin son günü iliskiye girmis ogünden hamile kalmıs. Sonucta evladı bizlere veren Allahtır misal veriyorum sen besmele cekersin o hayırsız evlat olur besmele cekmezsin o hayırlı evlat olur bunu bilen Allahtır bebegi o günlerde yaratanda Allahtır biraz sirk kosuyormus gibi oldu canım söylemin evet iliski önerilmez regl günleri ama bu kadın bünyesi icin düsünülerek yazılmıs bir hadistir bence her imamın söyledigi dogru olsaydı bademlemede sevap olurdu minnacık erkek cocuklarını hemde hacılar hocalar tövbeee. yinede herkes bildigi icinin rahat ettigi gibi hareket etmeli. Allah hayırlısını versin her sekilde canım

Nana'cim Batlari gecenleri tek tek etiketle istersen cünki böyle bildirim gelmiyo kimseye onlarda görmüyo haliyle geriye dönük okumadan
Tatlım bazen gün oluyor on kisinin birden aynı gün batı oluyor bu sekilde yetisebilmem mümkün degil haliyle günlük benimde islerim oluyor zaten bilgi vermeyen arkadaslarıda totemden cıkarıyorum birkacgün sonrasında
Aktif topikte olmadıkları icin.
He yanlıs anlasılmasın müsait olamayıp daha sonradan bilgilendirenleride tekrar alıyorum topigimize tabiki

Üzülme kuzuuuum vardırrr rabbimin bir bildigii sabrı elden bırakma sen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…