Anladim cnm ts ederm ole sordum para birimi oldugunu biliodum ama zmnimizdaki parayla ne oldugunu bilmiodum ts edermDinar para birimi...bir kefaret olarak ödenmesi gerekiyor...yanlış bilmiyorsam bir Dinar 4.5 gr gülüşe denk gelen bir durumu var...tabi şimdi ülkelerde kullanılan Çok farklı Dinar çeşidi var...bunun için diyaneti ilmihalinde kefaretler bölümünde çok ayrıntılı bir biçimde anlatılıyor
Guatr engel evet engel olmazsa bile bebege de anne ye zararli diye biliyorumGuatr engel oluyo diye biliyorum cnm onun için doktora git ilaç verir belki
Anladim bn yapmiom ama sole oldu bi kac kez adetim bitti 2 gun sonra illaki bebek istioruz die duzenli iliski ye basliorum ve iliskiden sonra leke gelio kalan kan gelio o gunahmi oluo sonucda bitti diyip abdest aliorum bn bekliom 2 gun ama o an gelioGünah değil anlamına gelmiyor canım olaki hata yapanlar ve bundan pişman olanlar için
Sordum kuzum dediki sorun olmaz guatir ama bazi doktorlar geciktirir gebeligi dio cunku hormon ve vucudunu cok etkileyen bi hastalikmis bn bu denli bisey oldugunu bilmiodum ilac kullaniorum gunluk .1 yıl oldu yani canım hayırlı zaman şimdi değil demekki öyle düşünÇok inatçı bizim bebekler vallaa canım guatr yapar mı ki sor doktora olmadı
Kullaniorum cnm ilac her gun ac karnina hatta ilaclarim yuksek 100.luk ve 150 lik hayirlisi olsun ama bi kac tanidigimda da guatir varmis cok ileri derecede hatta kist vs varmis baya biseyi imkansiz cocugun olmaz dedikleri ay hamile kalmis oyuzden rabbimden umit kesilmez onun ne mucizeleri varGuatr engel oluyo diye biliyorum cnm onun için doktora git ilaç verir belki
Kuzum adetin 2 gunu gittin alttan muayane oldun sonra ilac ve ignemi verdiler 15 gun flnmi kullandin detayi anlatsana bazen kaciriom da bu gircegimiz ay 4 de adet baslio bnde gitcem asilama icin oyuzden merak ettimTedavinin anasini aglatiyorumignelerim bitti şükür bu gece 11 de catlatma ignesi yapilcak .1 gun dinlenme cuma gunu sperm verilcek cikar cikmaz asilama yapilcak insalllaaahh . Ama bugun sag kasigimda derin nefes alirken sanki patliycakmis gibi bi agri var
Cnm yanlis bilgi vermek istemm ama enfeksyon skntili bi durum kndimden biliorum kistim hic yoktu ama o sanci siziyi bnde yasiorum arada tabi bellide olmaz kalbinden ne gecio sa ole yap ama enfeksyonun ilerlemesin su ic bol bol , iki yazi okudum biri kucuk se bebek ilk ayinda sorun olmuomus ilaclar 2 si ise bebek dusmese bile ilerde bebekde sorun gorulebiliomus biz ne desek bos ilac ic deriz sorun olur allah korusun icme desek gebelik olmaz bu sefer enfeksyonun cogalir doktorlar daha ii bilir soleseydin keske iliski oldu belki tutmustur die doktora daha ii bilgi verirdi sanaBir de dün sol kasikta acayip bir agrim oldu bir kac saat uyudum uyandim hafifledi az sizi seklinde devam ediyor. Cikolata kisti mi yapiyor acaba ama ilk defa yasadim bunu bu zamana kadar olmamisti hic.
Hadi ya az kalmış heyecan vardır şimdi inşallah hayırlı sonuclanır canımmTedavinin anasini aglatiyorumignelerim bitti şükür bu gece 11 de catlatma ignesi yapilcak .1 gun dinlenme cuma gunu sperm verilcek cikar cikmaz asilama yapilcak insalllaaahh . Ama bugun sag kasigimda derin nefes alirken sanki patliycakmis gibi bi agri var
İlacını kullan o zaman canımmSordum kuzum dediki sorun olmaz guatir ama bazi doktorlar geciktirir gebeligi dio cunku hormon ve vucudunu cok etkileyen bi hastalikmis bn bu denli bisey oldugunu bilmiodum ilac kullaniorum gunluk .
Walla ya bn 10 dk da barisirim hemen yumusarim inadim cok nadir tutar ne sipaymis gelemedi , yanliz sole dusununce hosuma gidio hemen bebegi olan annelere gore daha dusgun daha sevgi dolu anneler olucaz bizler daha kiymet vericez
Enfeksiyon bende de sürekli oluyor niye olur bilmiyorum mantar ilacı kullandım fitil falan soğan suyuda kullanıyorum inş iyi gelir yaCnm yanlis bilgi vermek istemm ama enfeksyon skntili bi durum kndimden biliorum kistim hic yoktu ama o sanci siziyi bnde yasiorum arada tabi bellide olmaz kalbinden ne gecio sa ole yap ama enfeksyonun ilerlemesin su ic bol bol , iki yazi okudum biri kucuk se bebek ilk ayinda sorun olmuomus ilaclar 2 si ise bebek dusmese bile ilerde bebekde sorun gorulebiliomus biz ne desek bos ilac ic deriz sorun olur allah korusun icme desek gebelik olmaz bu sefer enfeksyonun cogalir doktorlar daha ii bilir soleseydin keske iliski oldu belki tutmustur die doktora daha ii bilgi verirdi sana
Adetin 2. Gunu gittim kuzuuumm . Onceden yakin zamanda yapılmış testlerim rahim filmim falan vardi .onlara bakti doktor. O gun hememcik basladik tedaviye ilac kullanmadim igne kullandim .8 gun igne kullandim gonalf 450 . Bugun de gece 11 de catlatma ignesi olucam hayirlisi ile . Cuma gunu de spermleri vericez o gun icinde asilama olucak insallah saglikla devam eder .Kuzum adetin 2 gunu gittin alttan muayane oldun sonra ilac ve ignemi verdiler 15 gun flnmi kullandin detayi anlatsana bazen kaciriom da bu gircegimiz ay 4 de adet baslio bnde gitcem asilama icin oyuzden merak ettim
Normal adet kanamasi mi yoksa azcik miAşılamamın daha 13. günü bugün ve kanamam başladı, yerleşme diye düşünmüyorum artık. Her ay regl olurken bile az az olduğum için hep bi umutla beklerdimki yerleşme olsun diye imkansız bende bu durum..
Insallah hayırlı sonuclar aliriz vallaha heyecanliyim ilk defa asilama yaptiricam . Insallah gerek kalma Ikinciye falanHadi ya az kalmış heyecan vardır şimdi inşallah hayırlı sonuclanır canımmyumurta büyüyo ya onun ağrısııdr
Adetin 2. Gunu gittim kuzuuumm . Onceden yakin zamanda yapılmış testlerim rahim filmim falan vardi .onlara bakti doktor. O gun hememcik basladik tedaviye ilac kullanmadim igne kullandim .8 gun igne kullandim gonalf 450 . Bugun de gece 11 de catlatma ignesi olucam hayirlisi ile . Cuma gunu de spermleri vericez o gun icinde asilama olucak insallah saglikla devam eder .
Normal adet kanamasi mi yoksa azcik miallahiiimmm insallah yerlesmedir .
Insallah hayırlı sonuclar aliriz vallaha heyecanliyim ilk defa asilama yaptiricam . Insallah gerek kalma Ikinciye falan
Cok uzuldum bebeğim yaYerleşme felan değil biliyorum bu benim regl ve zaten devamı da geliyor yerleşme olması imkânsız diyebilirim
Cok uzuldum bebeğim yadiyecek bi soz de yok bu durumda sadece hayirlisi buymuş demekten baska soz gelmiyor insanin agzina
InsalllahDiycek bisey de yokki canm insAllah senin güzel sonuçlarını duyarız
Adetin 2. Gunu gittim kuzuuumm . Onceden yakin zamanda yapılmış testlerim rahim filmim falan vardi .onlara bakti doktor. O gun hememcik basladik tedaviye ilac kullanmadim igne kullandim .8 gun igne kullandim gonalf 450 . Bugun de gece 11 de catlatma ignesi olucam hayirlisi ile . Cuma gunu de spermleri vericez o gun icinde asilama olucak insallah saglikla devam eder .
Normal adet kanamasi mi yoksa azcik miallahiiimmm insallah yerlesmedir .
Insallah hayırlı sonuclar aliriz vallaha heyecanliyim ilk defa asilama yaptiricam . Insallah gerek kalma Ikinciye falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?