- 4 Nisan 2019
- 5.912
- 6.337
- 198
Ay bilmiyorum iyice ağlak oldumAy niye aglıyorsuuuuunnnnnnnnn sakınnnnnn
Tamam bebemBat verirken etiketlerseniz memnun olurum ciceklerim
Balım benim işte herkesin imtihanı farklı sabredip zamanının gelmesini bekleyeceğiz. Rabbimden dileğim en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Cnm biraz ara verip tüp bebeğe geç bence daha çok yeni Bi sürü hormon aldın hem kafam dağılır biraz. Üzülme demek imkansız Rabbim bize de bu imtihanı vermiş sabretmekten başka çare yok..
15yusra11 canım tamamen başladımı adetin ?
Yerleşmedir belki öyle de olabilir inşallah öyledir kuzum
Üzülme ne olur
Hissettiklerini anlıyorum kuzum ama Rabbimden ümit kesilmez
Benimde aklıma takılan sanki temizlenmeden olan bir durummuş gibiydi de eğer temizkense sorun yok :)Var canım öyle birşey, bir adam peygamberimize erkek çocuk için ne yapabileceğini soruyor o da eşinin özel gününün bitiminde yakınlaşmalarını öğüt veriyor, burda bir yerde okumuştum ben de. Evet yumurtlama mantığına uymuyor ama doğru olma ihtimali de var sonuçta temizlenilmiş oluyor
kaç yumurtan oldu canımCok uzuldum bebeğim yadiyecek bi soz de yok bu durumda sadece hayirlisi buymuş demekten baska soz gelmiyor insanin agzina
Kizz yok ya benim tam zaminda gelir ya 1 gun gec gelse nolceeekkİnsallah gecerde gelmez amin amin amiin
Sagda ve solda iki taneydi en son dun gece catlatma ignesi oldumkaç yumurtan oldu canım
Ben kaynakları gösterdim orda imam sözü yoktu ayrıca bademleme gibi bir konuya nerden bağladın canım anlamadım ama dediğin gibi herşeyin hayırlısıYani öyle komik geldiki yorum
Burada bir topikte okumustum kadın yıllarca cocuk denemis olmamıs yum günlerinde hep calısma yapmıs olmamıs. Adetin son günü iliskiye girmis ogünden hamile kalmıs. Sonucta evladı bizlere veren Allahtır misal veriyorum sen besmele cekersin o hayırsız evlat olur besmele cekmezsin o hayırlı evlat olur bunu bilen Allahtır bebegi o günlerde yaratanda Allahtır biraz sirk kosuyormus gibi oldu canım söylemin evet iliski önerilmez regl günleri ama bu kadın bünyesi icin düsünülerek yazılmıs bir hadistir bence her imamın söyledigi dogru olsaydı bademlemede sevap olurdu minnacık erkek cocuklarını hemde hacılar hocalar tövbeee. yinede herkes bildigi icinin rahat ettigi gibi hareket etmeli. Allah hayırlısını versin her sekilde canım
Cok guzel yaa ben de gormustum bu ay icinde betahcg 354 cikiyordu nasil seviniyordum . Gecen ay da kiz bebek gordum . Bu ay da erkek bebek gordum sag gogsumden sut geliyordu . Uyanmak istemiyor insan böyle ruyalar gorunceKizlar çok güzel rüya gördüm sanki gerçek gibiydi valla rüyası bile güzel allah tez zamanda evlat nasip etsin bize saglik ve hayırlı olsun ruyama gelince test yapıyorum önce tek çizgi çıkıyor 1 dk sonra ikinci çizgi cikiyor birden kirmizilasiyor annemle seviniyoruz gordun mu bak hamileyim diyorum kan sonucun çıkıyor 500 kusurlerse tabi kan ne zaman alınmış o kısmı görmedim doktora gidiyorum tabi doktor moralimi hamile degilsindir diyor kan tahlili yazıyor ben istediğim tahlil var mi diyor bende guatr diyor irsi çünkü bizde neyse diğer kan sonucem cikiyor 758 de felan ben de diyorum ki ne bicim doktor bu muane etmedibeni hamile değilsin diyor bak diyorum veya ucu değerin yüksek çıktı yine diyorum öyle uyandım valla çok güzeldi valla hala rüyanın etkisindeyim...
Yaa inşallah benimde olur bu ayBir sansımızı deniyoruz iste
Sende katıl bize
InsalllaaahhhYaa inşallah benimde olur bu ayhepimizin olsun inşallah
Ben de rüya gördüm ultrasona giriyorum kese görünüyor içinde bebek hareketli nerdeyse, çok güzeldi hakkaten mutlu uyandımKizlar çok güzel rüya gördüm sanki gerçek gibiydi valla rüyası bile güzel allah tez zamanda evlat nasip etsin bize saglik ve hayırlı olsun ruyama gelince test yapıyorum önce tek çizgi çıkıyor 1 dk sonra ikinci çizgi cikiyor birden kirmizilasiyor annemle seviniyoruz gordun mu bak hamileyim diyorum kan sonucun çıkıyor 500 kusurlerse tabi kan ne zaman alınmış o kısmı görmedim doktora gidiyorum tabi doktor moralimi hamile degilsindir diyor kan tahlili yazıyor ben istediğim tahlil var mi diyor bende guatr diyor irsi çünkü bizde neyse diğer kan sonucem cikiyor 758 de felan ben de diyorum ki ne bicim doktor bu muane etmedibeni hamile değilsin diyor bak diyorum veya ucu değerin yüksek çıktı yine diyorum öyle uyandım valla çok güzeldi valla hala rüyanın etkisindeyim...
Guzel gunler geliyor demek KIBen de rüya gördüm ultrasona giriyorum kese görünüyor içinde bebek hareketli nerdeyse, çok güzeldi hakkaten mutlu uyandım
İnşallah canım, hepimiz görelim o günleriGuzel gunler geliyor demek KI
Kizlar Selam umarim herkes iyidir.. Size bir sorum olacak. Bugun doktora gittim. Alttan muayene de sol yumurtalikta ufacik bir çikolata kisti oldugunu söyledi. Bazen tüpleri de tıkayabiliyor ve hamilelik olusmuyor spermler gidemedigi icin dedi sanirim bunu da rahim filminde gorecegiz. Cok sorun teskil eder mi bilemiyorum ama ben sorun etmedim. Enfeksiyon da varmis tabii ilk once onu halletmek istedi. Yumurtaliklarda sorun yok gayet iyi gorunuyor dedi.Sol yumurtalikta ki yumurtan 2 gun once falan catlamis dedi yani tahminimce Pazartesiye denk geliyor pazar günü de iliski oldu. Enfeksiyon için fitil ve antibiyotik verdi. Simdi sorum su sizce ilaclara baslamali miyim ? Tedirginim pazartesi gunu spermle yumurta ya bulustularsaKafamda deli sorular. Ne dersiniz basindan gecen ya da fikri olan var Canım aynı hislerle bu ayı geçirdim ancak ilaçları kullandım doktorun birisi bana dedi ki adete bir hafta kalaya kadar zaten hamile değilsiniz ortada sadece döllenme var tutunma yok. Enfeksiyonlarda gebeliğe engel olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?