Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cnm biraz ara verip tüp bebeğe geç bence daha çok yeni Bi sürü hormon aldın hem kafam dağılır biraz. Üzülme demek imkansız Rabbim bize de bu imtihanı vermiş sabretmekten başka çare yok..

Tüp bebek için mi yeni.? Bende ara vermeden hemen başlasam diyorum her reglimde kahroluyorum

15yusra11 canım tamamen başladımı adetin ?
Yerleşmedir belki öyle de olabilir inşallah öyledir kuzum
Üzülme ne olur
Hissettiklerini anlıyorum kuzum ama Rabbimden ümit kesilmez

Geldi devamı ve geliyo canm yerleşme imkansız demistim zaten öyle de oldu maalesef

Totem yapalım hadi gebeyim gebeyim gebeyim gebeyim gebeyiz bir iki gün içinde gebe olduğumu Öğrencem. Buraya kocaman HAMİLEYİM yazcam. Hamileyim hamileyim hamileyim .Rabbim duy sesimizi nasip et sağlıklı sıhhatli güzel ahlaklı imanlı kuranlı Salih/Saliha evlatlar nasip et. Yüzü güzel huyu güzel ahlaklı evlatlar ver eşlerimize bu güzel haberi vermeyi nasip et Rabbim aminnnnn aminnn

Benimde aklıma takılan sanki temizlenmeden olan bir durummuş gibiydi de eğer temizkense sorun yok :)

Kizlar çok güzel rüya gördüm sanki gerçek gibiydi valla rüyası bile güzel allah tez zamanda evlat nasip etsin bize saglik ve hayırlı olsun ruyama gelince test yapıyorum önce tek çizgi çıkıyor 1 dk sonra ikinci çizgi cikiyor birden kirmizilasiyor annemle seviniyoruz gordun mu bak hamileyim diyorum kan sonucun çıkıyor 500 kusurlerse tabi kan ne zaman alınmış o kısmı görmedim doktora gidiyorum tabi doktor moralimi hamile degilsindir diyor kan tahlili yazıyor ben istediğim tahlil var mi diyor bende guatr diyor irsi çünkü bizde neyse diğer kan sonucem cikiyor 758 de felan ben de diyorum ki ne bicim doktor bu muane etmedibeni hamile değilsin diyor bak diyorum veya ucu değerin yüksek çıktı yine diyorum öyle uyandım valla çok güzeldi valla hala rüyanın etkisindeyim...

Ben kaynakları gösterdim orda imam sözü yoktu ayrıca bademleme gibi bir konuya nerden bağladın canım anlamadım ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı

Cok guzel yaa ben de gormustum bu ay icinde betahcg 354 cikiyordu nasil seviniyordum . Gecen ay da kiz bebek gordum . Bu ay da erkek bebek gordum sag gogsumden sut geliyordu . Uyanmak istemiyor insan böyle ruyalar gorunce grrcegini de gprucrgimiz gunler yakindir

Ben de rüya gördüm ultrasona giriyorum kese görünüyor içinde bebek hareketli nerdeyse, çok güzeldi hakkaten mutlu uyandım

Kizlar reglim tamemen söküldü. Bu ay yine tedavi olmayacagim. Sadece vitaminlerimi icerim. Pazardan kocaman bir beyaz lahana aldim lahana kürü yapicam 1 hafta .vucudumda cok ödem var.onun disinda başka birsey yapmicam. Kasim veya aralikta 1 kezdaha asilama denicem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…