Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana tek onerim laparoskopiyle kistini aldırman. Yada eger kistin küçükse tüp bebek... Ben 1 buçuk yıllık evliyken ameliyat oldum ve kurtuldum. Bir buçuk yılda yapmadigim tedavi kalmadı. Hsg çektirdim. Tüplerim acıktı. Geçici menapoza sokuldum. Soğan kuru yaptım. Doğum kontrol hapı kullandım... en son da ağrı verdiği için aldırmak zorunda kaldım. Iyi ki aldırmışım.. büyüdükçe organlara yapışıyormuş bu kist ve benim bagirsagima yapışmıştı. Büyüyünce tüp bebek şansın bile kalmıyor çünkü onun büyüklüğü bebegin gelişimini ilerletmiyor

İnşallah canım gerek kalmazz

Insallah guzel hber aliriz kuzum ya hersey guzel gecer

Canım benim üzülme her şeyde vardır bir hayır Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin

Şuanda küçük , değerlendireceğim. Teşekkür ederim canim sagol

Elimde değil hemde hiç, umutlanmıştık çok Aminn aminn inşallah
İlk gebelik mi
Ne zamandır istiyordun
Sorun var mıydı
Yaaa niye böyle oldu bilmiyorum ama sizin aşılama olmayınca sanki ben aşılama yaptım tutmadı o kadar çok içime oturdu üzüldüm. Regl olacağım galiba yine baya duygusal olmaya başladım

Çok üzüldüm gerçekten yüreğimde hissettim üzüntünü.Rabbim büyük inşallah bizde anne olacaz canım

Evet olsa bi hayırlısıyla ilk olcak. 3 sene olcak hâla bekliyoruz. Tüpler tıkalıymış 1.5 sene kadar sonra öğrendik h.s l.s ameliyatı ikisi birlikte geçirdim acildi tüpler ama doğuştan rahim küçüklüğü varmış bende o yüzden de 6 ay kadar ilaç kullandım yine olmadı catlatma iğnesi denedim olmadı aşılama denemedim olmadı sıra tüp bebekte heralde bilmiyorum...

Çok üzüldüm gerçekten yüreğimde hissettim üzüntünü.Rabbim büyük inşallah bizde anne olacaz canım

Aminnn inşallah hepimiz hayırlısıyla o annelik duygusunu yaşayıp babalık duygusunu yaşatalım tez zamanda

Balım benim işte herkesin imtihanı farklı sabredip zamanının gelmesini bekleyeceğiz. Rabbimden dileğim en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Cnm biraz ara verip tüp bebeğe geç bence daha çok yeni Bi sürü hormon aldın hem kafam dağılır biraz. Üzülme demek imkansız Rabbim bize de bu imtihanı vermiş sabretmekten başka çare yok..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…