Sana tek onerim laparoskopiyle kistini aldırman. Yada eger kistin küçükse tüp bebek... Ben 1 buçuk yıllık evliyken ameliyat oldum ve kurtuldum. Bir buçuk yılda yapmadigim tedavi kalmadı. Hsg çektirdim. Tüplerim acıktı. Geçici menapoza sokuldum. Soğan kuru yaptım. Doğum kontrol hapı kullandım... en son da ağrı verdiği için aldırmak zorunda kaldım. Iyi ki aldırmışım.. büyüdükçe organlara yapışıyormuş bu kist ve benim bagirsagima yapışmıştı. Büyüyünce tüp bebek şansın bile kalmıyor çünkü onun büyüklüğü bebegin gelişimini ilerletmiyorKizlar Selam umarim herkes iyidir.. Size bir sorum olacak. Bugun doktora gittim. Alttan muayene de sol yumurtalikta ufacik bir çikolata kisti oldugunu söyledi. Bazen tüpleri de tıkayabiliyor ve hamilelik olusmuyor spermler gidemedigi icin dedi sanirim bunu da rahim filminde gorecegiz. Cok sorun teskil eder mi bilemiyorum ama ben sorun etmedim. Enfeksiyon da varmis tabii ilk once onu halletmek istedi. Yumurtaliklarda sorun yok gayet iyi gorunuyor dedi.Sol yumurtalikta ki yumurtan 2 gun once falan catlamis dedi yani tahminimce Pazartesiye denk geliyor pazar günü de iliski oldu. Enfeksiyon için fitil ve antibiyotik verdi. Simdi sorum su sizce ilaclara baslamali miyim ? Tedirginim pazartesi gunu spermle yumurta ya bulustularsaKafamda deli sorular. Ne dersiniz basindan gecen ya da fikri olan var mi ?
İnşallah canım gerek kalmazzAdetin 2. Gunu gittim kuzuuumm . Onceden yakin zamanda yapılmış testlerim rahim filmim falan vardi .onlara bakti doktor. O gun hememcik basladik tedaviye ilac kullanmadim igne kullandim .8 gun igne kullandim gonalf 450 . Bugun de gece 11 de catlatma ignesi olucam hayirlisi ile . Cuma gunu de spermleri vericez o gun icinde asilama olucak insallah saglikla devam eder .
Normal adet kanamasi mi yoksa azcik miallahiiimmm insallah yerlesmedir .
Insallah hayırlı sonuclar aliriz vallaha heyecanliyim ilk defa asilama yaptiricam . Insallah gerek kalma Ikinciye falan
Aminnnnnnnİlacını kullan o zaman canımmevet ya biz ddeğerini daha iyi bilicez eminim çünkü bekliyoruz büyük bir sabırlaa
Insalllah kuzum bn oldugum enfeksyonu bile anlamadim gecen ay biz kadinlar cok hasassiz hemen bisey kapioz iste dikkat etsekdeEnfeksiyon bende de sürekli oluyor niye olur bilmiyorum mantar ilacı kullandım fitil falan soğan suyuda kullanıyorum inş iyi gelir ya
Insallah guzel hber aliriz kuzum ya hersey guzel gecerAdetin 2. Gunu gittim kuzuuumm . Onceden yakin zamanda yapılmış testlerim rahim filmim falan vardi .onlara bakti doktor. O gun hememcik basladik tedaviye ilac kullanmadim igne kullandim .8 gun igne kullandim gonalf 450 . Bugun de gece 11 de catlatma ignesi olucam hayirlisi ile . Cuma gunu de spermleri vericez o gun icinde asilama olucak insallah saglikla devam eder .
Normal adet kanamasi mi yoksa azcik miallahiiimmm insallah yerlesmedir .
Insallah hayırlı sonuclar aliriz vallaha heyecanliyim ilk defa asilama yaptiricam . Insallah gerek kalma Ikinciye falan
Aynen ya sorma çok sıkıntı bir durumInsalllah kuzum bn oldugum enfeksyonu bile anlamadim gecen ay biz kadinlar cok hasassiz hemen bisey kapioz iste dikkat etsekde
yemiyor öküz keske yese zorla yapilan hiçbirşeyi yemiyorKuzum cumaya kadar esine yuklen bol bol muz havuc suyu yesin.bazi arkadaslar sütlaç yediriyorlarmis
Insallllaaahhhhhhh guzel gecerInsallah guzel hber aliriz kuzum ya hersey guzel gecer
Canım benimAşılamamın daha 13. günü bugün ve kanamam başladı, yerleşme diye düşünmüyorum artık. Her ay regl olurken bile az az olduğum için hep bi umutla beklerdimki yerleşme olsun diye imkansız bende bu durum..
Ya Eylül ayında çok az gebelik oldu. Ekim'de bir sürü gebelik haberi alırız inşallahBatları gecenler lütfen bilgilendiriniz cicekler
Canim nerde yaptirdiniz testi özel hastanede miBenim eşim 250 tl ye yaptırmıştı canm
Sana tek onerim laparoskopiyle kistini aldırman. Yada eger kistin küçükse tüp bebek... Ben 1 buçuk yıllık evliyken ameliyat oldum ve kurtuldum. Bir buçuk yılda yapmadigim tedavi kalmadı. Hsg çektirdim. Tüplerim acıktı. Geçici menapoza sokuldum. Soğan kuru yaptım. Doğum kontrol hapı kullandım... en son da ağrı verdiği için aldırmak zorunda kaldım. Iyi ki aldırmışım.. büyüdükçe organlara yapışıyormuş bu kist ve benim bagirsagima yapışmıştı. Büyüyünce tüp bebek şansın bile kalmıyor çünkü onun büyüklüğü bebegin gelişimini ilerletmiyor
Canım benimüzülme her şeyde vardır bir hayır Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin
Canim nerde yaptirdiniz testi özel hastanede mi
Hayırlısı buymuş cnm aşılama dan sonra Bi kaç ay ilaçların etkisi devam ediyormuş inş o zaman olurElimde değil hemde hiç, umutlanmıştık çokAminn aminn inşallah
İlk gebelik miElimde değil hemde hiç, umutlanmıştık çokAminn aminn inşallah
Çok üzüldüm gerçekten yüreğimde hissettim üzüntünü.Rabbim büyük inşallah bizde anne olacaz canımAşılamamın daha 13. günü bugün ve kanamam başladı, yerleşme diye düşünmüyorum artık. Her ay regl olurken bile az az olduğum için hep bi umutla beklerdimki yerleşme olsun diye imkansız bende bu durum..
İlk gebelik mi
Ne zamandır istiyordun
Sorun var mıydı
Yaaa niye böyle oldu bilmiyorum ama sizin aşılama olmayınca sanki ben aşılama yaptım tutmadı o kadar çok içime oturdu üzüldüm. Regl olacağım galiba yine baya duygusal olmaya başladım
Çok üzüldüm gerçekten yüreğimde hissettim üzüntünü.Rabbim büyük inşallah bizde anne olacaz canım
Balım benim işte herkesin imtihanı farklı sabredip zamanının gelmesini bekleyeceğiz. Rabbimden dileğim en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın ve sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet olsa bi hayırlısıyla ilk olcak. 3 sene olcak hâla bekliyoruz. Tüpler tıkalıymış 1.5 sene kadar sonra öğrendik h.s l.s ameliyatı ikisi birlikte geçirdim acildi tüpler ama doğuştan rahim küçüklüğü varmış bende o yüzden de 6 ay kadar ilaç kullandım yine olmadı catlatma iğnesi denedim olmadı aşılama denemedim olmadı sıra tüp bebekte heralde bilmiyorum...
Cnm biraz ara verip tüp bebeğe geç bence daha çok yeni Bi sürü hormon aldın hem kafam dağılır biraz. Üzülme demek imkansız Rabbim bize de bu imtihanı vermiş sabretmekten başka çare yok..Evet olsa bi hayırlısıyla ilk olcak. 3 sene olcak hâla bekliyoruz. Tüpler tıkalıymış 1.5 sene kadar sonra öğrendik h.s l.s ameliyatı ikisi birlikte geçirdim acildi tüpler ama doğuştan rahim küçüklüğü varmış bende o yüzden de 6 ay kadar ilaç kullandım yine olmadı catlatma iğnesi denedim olmadı aşılama denemedim olmadı sıra tüp bebekte heralde bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?