Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hmmm bi şekilde gitmeye çalış cnm 6 gebeliktr kimyasal miydi cnm senin hatirlayamadm vala k.b uzak mi hastane kendin gitsen
Yok cnm değil
8 yillik evliyim
Hep istedik ama 1bucuk yıllık evliyken gene kaldım 6.haftada kaldı gelişmedi kürtaj oldum sonrasında 3bucuk yıl olmadi tupbebek denedim tutmadi ikinciyi denedim düştü
3ay sonra yine kendiliginden gebe kaldim sukur kizim dogdu 9aylik olunca hamile oldugumu öğrendim çok sasirmistim oda 23 haftalık doğdu yaşamadı bundan 7 ay kadar önce kimyasal olmus ağrılarım olunca farkettim bide buay kimyasal oldu iste cnm benim hikayemde böyle
Sebepsiz dediler hep blemiyorum

Cnm tıp olarak degilde başka şeyler arastrdin mi duydun mu hic bilmiorum ama ummu subyan diye falan biseyler var ya oylr olabilir mi ki Rabbim kızına sağlık versin insAllah olacak kardesi ben inanıyorum

Cnm tıp olarak degilde başka şeyler arastrdin mi duydun mu hic bilmiorum ama ummu subyan diye falan biseyler var ya oylr olabilir mi ki Rabbim kızına sağlık versin insAllah olacak kardesi ben inanıyorum
Aslında kızıma bi hoca yazmıştı onu yastigimin altında tuttum sukur saglikla doğdu ama sonra kaybettim

Belki uzunca bir süre olusmaz kuzum biraz daha arastır birkac doktroa daha sor bakalım vardır bir yolu illaki
Yok cnm çok araştırdım bidaha oluşma ihtimali çok yüksek. Şimdi baktım hormon değerlerim prolaktin yüksek çıkmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…