- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Gecmis olsun baktir kendine gec olmadanEvet cnm artık gitmem lazım bu 6. Gebeligimdi acildeki dr fakülteye yönlendirdi ama nasıl giderim bilemiyorum esimin işine denk geliyo sabahlari
Yok cnm değilHmmm bi şekilde gitmeye çalış cnm 6 gebeliktr kimyasal miydi cnm seninhatirlayamadm vala k.b uzak mi hastane kendin gitsen
Nasıl olalım hayat sartları gündemimizde depremler güzel haberler yok denecek kadar yokÇok sukur cnm biraz uzuntumu atlatipbgeldim sizler nasilsiniz
Olmadi ozele gidecem artık cnmGecmis olsun baktir kendine gec olmadan
Evet cnm yaaa gecmis olsun cümleten rabbim beterinden skorusun insNasıl olalım hayat sartları gündemimizde depremler güzel haberler yok denecek kadar yok
İyi olmana sevindim kuzum ya valla
Ben reglinden bahsetmistim amaCok komiksin beeyyybiiimmmgelmiyor artik
Cnm tıp olarak degilde başka şeyler arastrdin mi duydun mu hic bilmiorum ama ummu subyan diye falan biseyler var ya oylr olabilir mi ki Rabbim kızına sağlık versin insAllah olacak kardesi ben inanıyorumYok cnm değil
8 yillik evliyim
Hep istedik ama 1bucuk yıllık evliyken gene kaldım 6.haftada kaldı gelişmedi kürtaj oldum sonrasında 3bucuk yıl olmadi tupbebek denedim tutmadi ikinciyi denedim düştü
3ay sonra yine kendiliginden gebe kaldim sukur kizim dogdu 9aylik olunca hamile oldugumu öğrendim çok sasirmistim oda 23 haftalık doğdu yaşamadı bundan 7 ay kadar önce kimyasal olmus ağrılarım olunca farkettim bide buay kimyasal oldu iste cnm benim hikayemde böyle
Sebepsiz dediler hep blemiyorum
Aslında kızıma bi hoca yazmıştı onu yastigimin altında tuttum sukur saglikla doğdu ama sonra kaybettimCnm tıp olarak degilde başka şeyler arastrdin mi duydun mu hic bilmiorum ama ummu subyan diye falan biseyler var ya oylr olabilir mi ki Rabbim kızına sağlık versin insAllah olacak kardesi ben inanıyorum
İnsallah cicegimEvet cnm yaaa gecmis olsun cümleten rabbim beterinden skorusun ins
O nedirki nicin yapılırCnm tıp olarak degilde başka şeyler arastrdin mi duydun mu hic bilmiorum ama ummu subyan diye falan biseyler var ya oylr olabilir mi ki Rabbim kızına sağlık versin insAllah olacak kardesi ben inanıyorum
Sen tabiki tıpta çareni ara git ihmal etme ama bi de hocaya falan git istersen dunya dua üzerine kurulu bence olabilirAslında kızıma bi hoca yazmıştı onu yastigimin altında tuttum sukur saglikla doğdu ama sonra kaybettim
Vala cnm cok ayrıntılı bikgim yokk ama nette yazarsan bulursun birseyler ümmü sübyan olan kisiler surekli düşük falan yapıor bebek dogamiyor die biliyorumO nedirki nicin yapılır
Aynen cnm tabikiSen tabiki tıpta çareni ara git ihmal etme ama bi de hocaya falan git istersen dunya dua üzerine kurulu bence olabilir
Yok cnm çok araştırdım bidaha oluşma ihtimali çok yüksek. Şimdi baktım hormon değerlerim prolaktin yüksek çıkmışBelki uzunca bir süre olusmaz kuzum biraz daha arastır birkac doktroa daha sor bakalım vardır bir yolu illaki
Ooooooyyyyss seni yaradanaa guubbbaaannnn olllllaaammmmmBen reglinden bahsetmistim amanerede yanlıs anlasıldım anlamadım aman neyse seni özledim
Ummu sübyan ne oluyorVala cnm cok ayrıntılı bikgim yokk ama nette yazarsan bulursun birseyler ümmü sübyan olan kisiler surekli düşük falan yapıor bebek dogamiyor die biliyorum
Cnm google de arat istersen pek bilgim yok yanlış bisey söylemeyim eskiler bilir büyüklere sorsanz da söylerler snrmUmmu sübyan ne oluyor
Ilk defa duydum simdi bakiyorum hemencikCnm google de arat istersen pek bilgim yok yanlış bisey söylemeyim eskiler bilir büyüklere sorsanz da söylerler snrm
Ben şehir dışındayımbir ara hiç bakamadım farklı topikte denk geldim hayırlısı olsun inşallahTskler cnm buraya yazmıştım aslında
Hayirlisi diyelim ins
Tmm cnm bakIlk defa duydum simdi bakiyorum hemencik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?