Canım çok büyükmüş ya kist, çatlamayan yumurta filan mı kiste dönüşmüş yoksa önceden mi vardı, adet düzensizliği yapmaz mı o?Gittim doktora 5 cm çikolata kistim varmış hala duruyo lanet olasıhormon tahlili istedi adetimi 3. Günüydü verdim adetin bitsin gel alttan muayene etçem dedi
O ne demekmiş ki ben bilmiyorum? Ben de bir bebeğimi kaybettim de merak ettimCnm tıp olarak degilde başka şeyler arastrdin mi duydun mu hic bilmiorum ama ummu subyan diye falan biseyler var ya oylr olabilir mi ki Rabbim kızına sağlık versin insAllah olacak kardesi ben inanıyorum
Arkadaşları görmeden yazmışım pardon, hepimiz cahilmişiz bu konudaCnm google de arat istersen pek bilgim yok yanlış bisey söylemeyim eskiler bilir büyüklere sorsanz da söylerler snrm
AhahahaBende hemen cıkmıyor akmıyor bile yutuyorum resmen spermleri
Ben de pazartesi günü baktıracağım şu prolaktine, adetimin 2. Günü olacak. İlaç verir herhalde sana da, hemen düşüyormuş ilaçlaYok cnm çok araştırdım bidaha oluşma ihtimali çok yüksek. Şimdi baktım hormon değerlerim prolaktin yüksek çıkmış
İnşallah bebeğim evet ikinci aşılama cuma başlayım o zaman bakalım nasip sende mi aşılama canım
Merak ettim bir arastırıcam canımVala cnm cok ayrıntılı bikgim yokk ama nette yazarsan bulursun birseyler ümmü sübyan olan kisiler surekli düşük falan yapıor bebek dogamiyor die biliyorum
Anladım canım insallah ilacla tedavisi olur her ikisininde üzülme emiYok cnm çok araştırdım bidaha oluşma ihtimali çok yüksek. Şimdi baktım hormon değerlerim prolaktin yüksek çıkmış
Cigerim cicegim yaaa gurbaaaaneeery yereeeeeemmm seniiin mindak burnunuuuuuuOoooooyyyyss seni yaradanaa guubbbaaannnn olllllaaammmmmben de seni ozledim
Nasıl yaniiiiiiiiAhahahao zaman benim doktorun mantığına göre üç vakte kadar hamilesin
Valla cnm ben bekarken çikolata kistim vardı 3 4 cm civarı doktor ultraosnda çikolata kistine benziyor dedi adetin geçsin gel alttan bakalım o zaman tam belli olur dediCanım çok büyükmüş ya kist, çatlamayan yumurta filan mı kiste dönüşmüş yoksa önceden mi vardı, adet düzensizliği yapmaz mı o?
Bu arada hiç adet düzensizliğim yok cnm ara ara 1 kaç gün oynuyorArkadaşları görmeden yazmışım pardon, hepimiz cahilmişiz bu konudabi bakalım
Araştırdım cnm stres hormonuymuş o önemli değil zaten salı amh değeri çıkıcak o önemliAnladım canım insallah ilacla tedavisi olur her ikisininde üzülme emi
Artık burdayım nasipse . Bugün deprem oldu çok korktum çok etkilendim . Allah büyük felaketlerden korusun .İnsallah tatlım hosgeldin bat alalım aktif katılacaksan buraya
Ariiiimmmmm baalliiimmm petteeeggiiimmmmmmCigerim cicegim yaaa gurbaaaaneeery yereeeeeemmm seniiin mindak burnunuuuuuu❤❤
Ben de cok korktum ama sogukkanli durmaya çalıştımArtık burdayım nasipse . Bugün deprem oldu çok korktum çok etkilendim . Allah büyük felaketlerden korusun .
3 yıllık evliyim 9 aydır istiyoruz bir aydır kontrole başladım. Şuan yumurtalarıma bakıyoruz . Eşimin spermiogram testinde 14 mn hareketli çıktı . Neler olacak merak ediyorum .Insalllaaahhhkac senedir bekliyordunuz
Ah allah daha fazla bekletmesin insallah3 yıllık evliyim 9 aydır istiyoruz bir aydır kontrole başladım. Şuan yumurtalarıma bakıyoruz . Eşimin spermiogram testinde 14 mn hareketli çıktı . Neler olacak merak ediyorum .
O ne demekmiş ki ben bilmiyorum? Ben de bir bebeğimi kaybettim de merak ettim
Arkadaşları görmeden yazmışım pardon, hepimiz cahilmişiz bu konudabi bakalım
InsAllah yoktur tabiki oyoe bisey ama arastirin tabi kızlarMerak ettim bir arastırıcam canım
Oda doğru yatsakta yatmasakta ne zaman olucaksa o zaman oluyor vallaBecersemde degisen birsey yokki tatlım beybi olmuyor sonucta 20dk uzanarak kalıyorum suyumu kolamı cikolatamı sagolsun esim getirip götürüyorbende istemem yan cebime modunda oluyorum yarım saat sonra wc girersem öyle hic sperm akmıyor bir damla en fazla cok ayakta kalırsam iliski sonrası tabi akıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?